Gebroken hart 2.0, gebruikt en laten zitten

afbeelding van Trustinangels

Hallo lieve iedereen van ldvd,

Ik heb het op het moment heel erg moeilijk met een recente gebeurtenis waarbij mijn hart weer een flinke trap heeft gekregen.
Een twee maanden geleden leerde ik een man kennen van 36. Vanaf het moment dat we elkaar in de ogen keken was er chemie. Hij wou me meteen de volgende dag weer zien, maar dat heb ik toen afgehouden en heb hem toen in het volgende weekend gezien. We zijn toen op date geweest en alles was perfect. Wel wisten we van elkaar dat we niks serieus of vast wouden omdat we daar beidde niet klaar voor waren.
Wel hebben we elkaar afgelopen twee maanden bijna drie keer per week gezien en was hij voor mij iig echt een beste vriend geworden, ik kon helemaal mezelf zijn bij hem, met hem lachen, en had zoveel plezier met hem. Nu is hij tattoeerder en vanaf het begin had hij belooft dat hij wat zou ontwerpen voor me en dit zou zetten. Uiteindelijk maakte hij ervan dat we wel een weekend weg konden naar een leuke stad en dan zou hij daar ook de tattoage zetten uiteindelijk. Dus ik had beloofd het te boeken, wat ik heb gedaan. Vervolgens moet het eerst weer een weekend verschoven worden omdat hij was vergeten dat die naar een festival ging, Oke prima. Daarna wilt die een extra nacht erbij, ook prima, vervolgens regel ik speciaal dat de hond mee mag, en dan begin deze week moet ik het weer naar een dag later verzetten. Allemaal prima. Maar ik had al zo een voorgevoel dat het allemaal niet door zou gaan. Nja vrijdags liet hij nog wat van zich horen waarmee hij de indruk wekte dat het wel doorging. Dus ik weer hoop. Toen werd het zaterdag, geen gehoor en niet te bereiken. Toen werd het zondag de dag waarop we zouden gaan, geen gehoor, niet te bereiken. En nu heeft die me dus gewoon keihard laten zitten met twee hotelovernachting en de hoop op een leuk weekend. Nog steeds heb ik helemaal niets van hem gehoord. Wel heb ik gezien dat hij nog online is geweest dus hij negeert me gewoon compleet, alsof ik niet besta. Ik weet nu biet meer wat ik moet doen, het is echt een steek in m'n rug en ik lig al twee dagen in bed als een wrak te huilen, omdat ik dacht dat er tenminste wel vriendschap en wederzijds respect naar elkaar was. Moet ik bij hen langsgaan? En uitleg vragen? Moet ik nogmaals proberen te bellen en hopen dat hij opneemt? Of moet ik gewoon alles van hem verwijderen en verder gaan ook al doet dat ontzettend veel pijn.

afbeelding van Pim56

Beste Trusinangels, Wederom

Beste Trusinangels,

Wederom heb je een flinke pijn ervaren, niet leuk en niet fijn. Jij blijft weer met de brokken achter.
Het is de kunst je hiertegen te wapenen.
Denk hieraan: 'Wat te mooi is om waar te zijn, is meestal niet waar'.
Wat hij ook deed of zei, je vond alles prima, mede omdat het voor jou goed voelde, maar eigenlijk was het allemaal niet zo prima; hij trok aan de touwtjes en jij reageerde.
Is het wat dat jij vanaf dit moment de touwtjes in eigen hand gaat nemen en een balans gaat zoeken tussen gevoel en verstand?
Wat je nu moet doen vind ik een lastige, ik heb gemakkelijk praten.
Maar door ervaring wijs geworden zou ik zeggen: neem je verlies en de pijn nu en 'kappen met die handel' en trek vooral lering uit deze situatie voor de toekomst. Jij verdient beter, jij bent de regisseur van je eigen leven.
Misschien ga ik wat 'kort door de bocht', maar uit ervaring weet ik dat 'het langer laten sudderen', meer pijn oplevert.
Ik wens je veel sterkte en nieuwe levensvreugde.

Groet, Pim

afbeelding van vrouwelijkhartje99

Er zit iets dwars over mijn ex.

Hoi,

Ik mocht  helemaal niks van mijn ex ,zelfs wordt hij zo agressief  in een gesprek.
Daarna  gaat hij weg  met zo reactie van.
"Zoek iemand  anders",

Ja uhm...
Ga hulp zoeken met zo gedrag, want  jij kunt jezelf  niet eens  inhouden.
Ik mocht geen vrienden hebben of  contact hebben met  andere mannelijke vrienden.

Hij kunt  alleen  aardig en lief zijn  op zijn eigen  manier.
Ik kan het niet eens begrijpen dat zijn vrienden achter hem aanlopen met zo houding.

Ik wilde wel eens met zijn vrienden praten .
Maar als hij erachter zou komen,  dat ik wil  praten met zijn vrienden.

Dan maakt  hij ook ruzie met zijn vrienden  , als hun iets van zeggen over zijn gedrag .

Moet ik hem vergeten of  toch met hem praten.

Kus,

Maaike

P.s :Ik ben helemaal overstuur  door mijn ex. Sexy

afbeelding van Trustinangels

Hoe is dit van toepassing op

Hoe is dit van toepassing op mijn blog?

afbeelding van jamor

niet laten gebruiken

Misschien is het verstandig voor jou om te weten dat als je iemand in de ogen kijkt en je een klik voelt dit niet altijd "liefde" betekent. Je interpreteert waarschijnlijk alle heftige reacties die optreden in je lichaam bij het in de ogen kijken als liefde. Ik kan je vertellen dat die gevoelens soms helemaal niets met liefdesrelaties te maken hebben. Echter interpreteer je deze zo, omdat je zo graag die liefde van een ander voor jou wil voelen. Helaas gaat dat niet werken zoals je het nu probeert,... maar dat heb je al vaker ervaren. Ga op zoek naar je eigenliefde, die vind je alleen als je diep in jezelf gaat kijken. Daarna komt de liefde voor jou automatisch naar je toe. Hoef je niet naar op zoek, die kom je vanzelf tegen.

Er vallen een paar punten op in je verhaal, dat zullen voor jou de belangrijke issues zijn die je in jezelf zal moeten oplossen, ik kan ze alleen maar benoemen Glimlach

in de ogen kijken en chemie voelen, is nog geen liefde voelen, chemie en liefde zijn twee verschillende zaken
"We wisten van elkaar dat we niets serieus en vast willen..." - maar je boekt wel een hotelovernachting en ziet hem 3x per week.... Ziet er aardig serieus uit.
Je zegt 3x prima op iets wat je niet prima vind!!!! Deze man heeft al na de eerste keer besloten dat hij alles kan doen en laten, want jij vindt het toch prima....

Dit zegt mij dat je zo graag een relatie wil dat het niet uitmaakt hoe hij is, wat hij doet, of hij het doet en wanneer hij het doet. Maak jezelf een cadeautje wat iemand kan verdienen als hij daadwerkelijk dat cadeautje wil hebben en uitpakken. Om er vervolgens jaren van te genieten!
Wees geen gebruiksvoorwerp in deze "WEGWERP' maatschappij. Jij bent zoveel mooier dan die man kan zien. Laat die man daar maar achter komen wanneer jij met liefdevolle ik hem tegenkomt en hem recht in z'n gezicht kan uitlachen, omdat deze man stottert en haspelt om weer in contact met je te komen!
SUCCES!