Gebroken hart

afbeelding van Ghizlane

Dag allemaal,

Ik zit met een probleem en hoop dat jullie me kunnen helpen? Men relatie is pas uit, men ex zit in zijn laatste jaar master universiteit en daarnaast werkt hij ook elke dag en weekend, hij heeft het zo druk en zijn hoofd zit vol, omdat ik geen aandacht en amper tijd krijg ik ging hem nog meer onderdruk zetten want wilde aandacht maar had dit niet moeten doen nu zegt ie dat het gewoon niet werkt zo op deze manier en we hadden mekaar beloofd niet kwijt te raken. We hebben pas gepraat maar bleef bij zijn standpunt dat het niet werkt maar zegt wel dat ie zielsveel van me houd en hij gewoon huilen moest maar hij gebruikt zijn verstand nu!! Ondanks dat ik boos was heb ik ruzie gemaakt met hem dat ie alleen maar loog tegen me maar toch heeft ie me nog op whatsapp staan en niet geblokkeerd!! Help mij want ik hou ook zielsveel van hem kan me geen leven voorstellen zonder hem!!

Helpppp

afbeelding van Lovertje85

@Ghizlane

Ik denk dat je nu zijn vraag naar ruimte en vrijheid moet accepteren. Hij geeft aan dat hij het wel wil, maar in zijn huidige leven gaat het even niet. Dat is voor hem heel moeilijk en tegenover jou niet eerlijk, en daarom maakt hij denk ik de keuze die hij nu gemaakt heeft. Geef hem die rust en ruimte want hij heeft zijn energie enorm hard nodig voor zijn werk en studie. Die zijn op dit punt in zijn leven heel belangrijk voor hem en niet te combineren met een relatie waar ook tijd en moeite in gestoken moet worden. Geef hem die mogelijkheid dus ook, want nu steeds ruzie maken zorgt alleen maar voor een negatieve nasmaak aan jullie relatie. Terwijl je dat juist niet wilt! Want er komt een moment dat hij klaar is met zijn studie en wel weer tijd heeft om aan andere dingen in zijn toekomst te gaan bouwen. Zo'n laatste jaar master vraagt veel van je en als je daarnaast ook nog eens al je vrije tijd moet werken dan wil je niet telkens ruzie hoeven hebben omdat je nooit tijd hebt.

Als het ment to be is, komt het vanzelf wel goed meid. Ga voor jezelf een weg vinden in het alleen zijn, en ga aan je eigen basis bouwen. Hier wordt je alleen maar sterker van en dit kan hoe dan ook geen kwaad. Wat de toekomst brengt merk je vanzelf, maar kies nu even net als hem voor jezelf, en probeer hem niet te "stalken". Hij weet hoe je je voelt inmiddels, en zal zichzelf waarschijnlijk ook rot genoeg voelen erom, maar hij heeft voor zijn toekomst nu even keuzes moeten maken... En wie weet wat er daarna gebeurd.... Kies jij nu ook even voor jezelf en maak gebruik van deze kostbare tijd, zodat het niet alleen een negatieve periode voor je wordt....

afbeelding van Mireille

Ja,

Ik sluit me hier helemaal bij aan. Ook ik zit in het laatste jaar van mijn studie en mijn ex en ik hebben de beslissing genomen, mede omdat ik dit ook moet afronden. Het was nu niet het juiste moment om door te blijven gaan met de relatie. En wie weet, misschien komt het ooit weer goed. Glimlach Werk in de tussentijd aan jezelf, maak jezelf sterker. Dat is goed voor jou en een volgende relatie (met hem?).

Sterkte.

afbeelding van Ghizlane

Dank je wel voor je reactie,

Dank je wel voor je reactie, hier kan ik wel wat mee! Want ik wist echt niet meer hoe en wat! Ik zal ook het geduld moeten hebben en nu laten zoals het is. Hij gaf ook aan alleen te zijn op dit moment
Vinden jullie dat ik de ruzie recht mag praten of zo laten???
Thnxxx

afbeelding van Ghizlane

Dag iedereen, Ik heb een

Dag iedereen,

Ik heb een vraag kan je je gevoel uitschakelen?

afbeelding van Kipje.

Gevoel uitschakelen.

Bij mij word het dan alleen nog maar erger. " echt een gevecht... "

afbeelding van Ghizlane

Mijn ex zegt dat ie van me

Mijn ex zegt dat ie van me houd maar zijn gevoel wil uitschakelen

afbeelding van Kipje.

Houden van.

Houden van is heel mooi alleen soms gaat het niet. Dat is heel moeilijk en doet heel veel pijn en verdriet. Veel liefs en sterkte kipje!

afbeelding van prive

Vrouwen en mannen zijn

Vrouwen en mannen zijn anders. Mannen blokkeren niet snel dan vrouw.

En mannen houden niet van indringe vrouwen. Maar je hebt recht op je aandacht of tijd, dat het uit is dat het niet werkt en dat hij druk is onzin. Wat zal er zijn als hij zijn gezin en kinderen en baan heeft?
Ik raad je verder aan om aan je zelf te werken. Leven is kort. En wacht niet op hem. Wees onbereikbaar en afstandelijk op waarheid manier. Niet nep en vind je zelf. En plak nooit aan man. Wie weet.ziet hij verandering en wil hij je terug zo niet. Zijn genoeg leuke mannen. En wat vrouw nooit moet doen neem nooit. Eerste stap bij handelen. En verder vernerd je zelf niet. Succes verder.

afbeelding van Meeuwtje

@Ghizlane

Jouw verhaal lijkt een beetje op mijn verhaal. Met het verschil dat mijn ex al zijn tijd en energie nu nodig heeft om zijn bedrijf op te zetten (in een ander land).
Ik werd ook zo boos op hem. Puur uit onmacht, onbegrip en pijn.

Ik vind de reactie van Lovertje85 heel mooi, zo moeten we het gewoon bekijken.
Alleen die hoop... komt hij wel terug, of toch niet. Slopend is het.

Mocht je nog zitten met die ruzie dan zou je hem een mailtje kunnen sturen waarom je zo boos werd, dat het je dwars zit dat je boos werd en je daarvoor je excuses wilt aanbieden.

Sterkte hiermee!!!

afbeelding van Ghizlane

Dank je wel voor al jullie

Dank je wel voor al jullie reacties! Ik heb weer is keer gepraat met hem elkaar weer gezien dat gevoel van elkaar houden kwam opeens het gevoel als je mekaar vast hebt. En hij zegt en beweert dat ie echt van me houd maar ondanks toch dat ie zn verstand gebruikt voor zijn laatste jaar master en zijn werk en heeft teveel aan zijn hoofd waarbij ik ook aandacht vraag. Aan de ene kant denk ik praatjes aan andere kant denk ik als ie echt niet van me hield zou die me niet nog keer willen zien en mij laten op whatsapp. Een man die praatjes heeft zou je laten gaan maar dat doet hij niet! En misschien is het ook onzin dat het niet werkt maar het is alsof hij de wereld op zn schouder draagt hij doet niet alleen zijn dagelijkse dingen zoals school en studie maar staat ook is altijd voor ieder klaar! En hij is ook altijd gesloten praat ook niet over wat hem dwars zit omdat ie vind dat ie een man is! Ik heb hem die gevoel gegeven om te praten dat het niet goed is om alles in je hart te houden! Misschien moet ik hem maar ruimte en rust geven zodat ie alles op zn minst op rijtje heeft! En ik ga ook weer studeren.

afbeelding van Ghizlane

Dag iedereen, Mijn ex wil

Dag iedereen,

Mijn ex wil mij weer zien en zie in dat ie echt van me houdt en aan andere kant zegt ie het werkt niet?? Ondanks zijn drukte studie master en werk. Hij twijfelt zo erg en dat zie ik gewoon. Wat moet ik ermee???

afbeelding van Phie

Ongeveer hetzelfde

Hallo Ghizlane,

Ik zit momenteel een beetje in een zelfde situatie. Alleen is het bij mij door mijn eigen toedoen: jaloezie. Ik heb hem verstikt en hij wil nu ook ruimte en tijd.
Hij heeft de relatie ook stop gezet en wil me voorlopig niet horen of zien, maar hij geeft aan me ook nog steeds graag te zien. Alleen lukt het nu op deze manier niet.
De onwetendheid, de onmacht, de twijfel zullen je inderdaad soms gek maken. Dat is bij mij ook zo.
Maar net zoals de anderen zeggen, moeten we proberen onszelf terug te vinden. Zoals mijn oudjes zeggen: je mag niet afhankelijk zijn van iemand. Je moet ruimte en tijd geven en ook jezelf terug innerlijke rust geven.
Wat ik zou zeggen Ghizlane: probeer net zoals mij een beetje het hoofd boven water te houden. Hou je bezig: een boek lezen, werken, afspreken met vrienden, je gevoelens neerschrijven, proberen leuke dingen te doen (nu lukt me dat ook nog niet, maar ik weet dat het zal moeten), poetsen, een filmpje kijken...
Maar laat je ex een beetje tot rust komen. Misschien kan hij dan ook op het gemak een beslissing nemen...
Ik zeg het nu allemaal heel vlot, maar merk zelf dat het heel moeilijk is...

Heel veel sterkte!
Phie