gedumpt door bijna verloofde

afbeelding van Steph

Hey iedereen ..

Ik wil even mijn hart eens luchten .. Ik heb een relatie gehad met iemand waar ik nog steeds ontzettend hard van hou ook al heeft hij me zo kapot gemaakt. Hij was zo verliefd en ik heb niks gemerkt. We gingen verloven. Tot hij vorige week een sms stuurde dat hij geen gevoelens meer heeft en niet meer verder wilt. Ik was gebroken. Hij veranderde in een harteloze zak. Ik kan gewoon geen gesprek aangaan. Ik begrijp het niet want alles ging heel goed. Hij zei da ik het moest afbollen, dat ik moest zwijgen tegen hem. Al zijn woorden het doet me zo pijn. Ik kan enkel huilen. Hoe kan je zo hard zijn voor iemand die er altijd geweest is Verdrietig.

Dat gedump via sms deed al ontzettend pijn maar hem nu ook zorgeloos verder zien gaan doet ook heel pijn. Die jaren hebben niks betekend voor hem en hij heeft de tijd van zijn leven en geniet van de vrijheid. Het doet me enorm veel pijn. Dat gevoel kan ik niet uitleggen Ik heb zoveel verdriet Verdrietig

afbeelding van Moontje

via sms??

Hoi Steph,
In je vorige blog van 25-11-2017 ook al via SMS gedumpt.......... het lijkt een zelfde verhaal...........
Vind het echt heel rot voor je als het op die manier eindigt .

afbeelding van Tinusd

Hoi Steph, Wat vreselijk te

Hoi Steph,

Wat vreselijk te horen dat je op zo een respectloze manier opzij gezet wordt... Het doet mij sterk denken aan mijn eigen verbroken relatie, waar ik 4 weken terug mee te maken kreeg.
Alsof je niets voor diegene betekend hebt...
Er zijn helaas geen woorden die de pijn kunnen verzachten, maar probeer zoveel mogelijk vrienden en familie op te zoeken en praat er over. Dat zal misschien in het begin onbelangrijk voelen, maar het zal je zeker helpen om het een plekje te geven.
Je staat er niet alleen voor!

En op een gegeven moment dan komt de zon ook langzaam weer achter de wolken vandaan, dan zul je zien dat er nog genoeg moois is in de wereld om jou heen:-)

Heel veel sterkte met het verwerken!

afbeelding van mrpither

Re:

Niet al te serieus nemen.
Dit is een hoax.
Probeert onder diverse namen/profielen aandacht te trekken met onwerkelijke verhalen en situaties.

afbeelding van alicia

Kijk hier eens naar

Hallo, ja dat verdriet herken ik het is met geen woorden te omschrijven.
En het is ook heel moeilijk om hier weer uit te kunnen komen. Want zo iets hakt er echt in.

Ik heb veel steun en support op dit blog gevonden. Misschien iets voor jou? Het is echt de moeite waard vandaar dat ik het je hierbij aanreik. Als je daar bepaalde artikelen leest dan gaan je heel veel kwartjes vallen. Althans dat Blog is voor mij een hele troost. Ook mooi al die quotes die erop staan. Echt anders dan vele anderen Blogs. Heel veel sterkte en ook voor jou gaat de zon weer schijnen.

Oops bijna vergeten dit is die non-profit website waar ik het net met je over had.
https://www.zelfverzekerdheid.nl/

Groetjes Alicia

afbeelding van mrpither

Re:

Lijkt me niet de bedoeling dat je je eigen site hier gaat promoten.
Zieltjes winnen doe je maar elders.