gedumpt voor het huwelijk

afbeelding van maily

Ik heb een hele toffe relatie gehad van 7.5 jaar, we hadden het echt super samen en hadden vorig jaar besloten om te gaan trouwen.We waren druk met de voorbereidingen, hadden alles al rond voor de trouwdag in september dit jaar.
Al een tijdje merkte ik wat aan hem, hij was stil en lag veel te zappen voor de tv, wilde niet veel leuke dingen doen.
Ik vroeg dikwijls of er iets was, maar hij ontkende dit.
Hij was ineens niet meer met het trouwen bezig en ik juist wel.
Hij schoof het op zijn nieuwe baan, dat hij erg moest wennen en ik geloofde dat.
Hij had bij zijn vorige baan een meisje ingewerkt 3 maand lang.
Hij was hier erg vol van en ik vond dit niet leuk.Hij vond haar zo aardig en kon zo goed met haar praten.
Ik voelde me jaloers en pakte mezelf aan dit niet te zijn, want hij drukte me op het hart, na dat ik het toch een aantal keren gevraagd had dat er niets speelde tussen hun.Dus ik dacht ik stel me aan.
Er gingen weken over heen en hij gedroeg zich anders dus ik stelde opnieuw de vraag of hij verliefd op haar was en nu was het antwoord JA.
Mijn wereld storte in, helemaal toen hij na een dag zei dat hij niet wist wat hij wou of hij nog wel met me wilde trouwen.
Ik ging helemaal door het lint, ik dacht daar komen we samen wel uit, hij hoort bij mij, hij zou mijn man worden, 4 dagen later heeft hij de relatie met mij beeindigd.Ik heb niets kunnen doen, stond machteloos aan de kant.
Het is nu 4 maand geleden en ik heb het erg moeilijk, zeker nu september er aan komt.Ik kan het niet begrijpen dat hij zo kan overstappen in een nieuwe relatie, terwijl hij me vorig jaar ten huwelijk vroeg.
Ik denk dat de scheiding van zijn ouders, 4 jaar geleden ook een rol speelt en zijn opvoeding, omdat er bij hem thuis nooit over gevoelens werd gepraat.
Hij heeft namelijk al maanden getwijfeld, want zo zei hij het trouwen komt dichterbij, maar dit hoorde ik in die 4 dagen, hij heeft al die tijd toneel gespeeld, mij een jurk laten kopen, zelfs een huwelijksreis met mij geboekt.
Ik ben een hele tijd in de ziektewet geweest en beetje bij beetje weer aan het werk gekomen.
Nu werk ik liever dan dat ik vrij ben, afleiding is het beste.
MIjn vriendinnen zijn een grote steun, maar wat mis ik alles, wat heb ik een heimwee naar wat we hadden, het doet zo veel pijn en het heeft zoveel tijd nodig.
Nooit gedacht dat ons dit zou overkomen.
Nu is hij met haar, woont zelfs al met haar samen, onbegrijpelijk en keihard.
Misschien heb ik wat aan anderen die precies weten wat ik voel!

Liefs Maily.

afbeelding van tweety23

Kippenvel

Zit net je verhaal te lezen en kreeg echt kippenvel. Wat een rotstreek!!! Toneel spelen komt me bekend voor, deed mijn ex ook. Ook bij mij was het iemand van het werk die hij onder zijn hoede had genomen en ook ik heb het meerdere malen gevraagd. Uiteindelijk ben ik er zelf achter gekomen. Hij ontkent nog steeds dat het langer speelt en durft eigenlijk nog steeds niet eerlijk tegen mij te zijn of ze een serieuze relatie hebben of niet. Ik leef heel erg met je mee. Idd het heeft tijd nodig. Zoek zoveel afleiding als je nodig hebt zeker nu september eraan komt. Hier vind je mensen die weten hoe je je voelt en je steunen.

Liefs tweety

afbeelding van maily

lief

Wat lief dat je gelijk reageert.Ik zag de site in een blad staan en dacht ik ga er eens op kijken.Jij weet dus wat het is, ja ik gun het echt niemand.Alles moest afgezegd worden, zo vreselijk, soms kan ik het nog niet bevatten dat dit echt is, dat dit mij overkomt.
Dat degene wie ik het meest vertrouwde, waar ik zoveel van hield zo kan veranderen en mij zoveel pijn kan doen.
Alles is nu afgehandeld, ik ben in het huis blijven wonen, heb de woonkamer opgeknapt, totaal anders, andere meubels en zo, maar het blijft ongelooflijk moeilijk. Zo ook gister, toen was hij jarig, wat had ik een rotdag, jaren heb ik het met hem gevierd en nu viert iemand anders het met hem, echt niet te begrijpen.
Dank je voor je reactie, trusten,

Liefs Maily.xxx

afbeelding van NielsdeR

Snap het niet

Wat is dat toch met de mensen die ineens verliefd worden op iemand anders en hier dus kennelijk toch voor open staan. ALs je echt bij iemand wil blijven, je houdt van diegene, dan kan je zoiets toch niet doen? Ik heb het dus ook ervaren, vier maanden geleden. Mijn ex heeft iemand op het werk leren kennen en heeft mij ervoor ingeruild. Pijnlijk, maar ik moet het accepteren. Ik begrijp het overigens niet helemaal ; dat je zo van de ene relatie in de andere kan stappen. Ik heb wel het idee dat zij zichzelf ook nog wel tegenkomen, (met name als (ook) zij alleen komen te staan).....Wat denken jullie? Iemand ervaring?

Houd je sterk maily

Liefs Niels

afbeelding van Joost

Maily

Jou verhaal is de druppel. Ik blijf alleen en wordt monnik.
Ook ik ken het gevoel dat je hebt, maar zo vlak voor het huwelijk moet echt vreselijk zijn. Ik vind het vreselijk voor je en leef met je mee, de klootzak.

Joost.

afbeelding van eeffie

te confronterend?

Ik denk dat relaties die diep gaan voor sommige mensen te confronterend zijn, ze lopen weg, vluchten in een verliefdheid en gek genoeg is het vaak een collega, zie ook mijn ex. Maar vaak lees je hier op de site ook dat ze erop terug komen na een tijd.
Een enkeleing houdt het langer vol, de rede angst, verliefdheid en gemak. Maar ze vergeten wat ze de achterblijver aandoen en ze vergeten dat de weg terug er niet meer is, want ze hebben ons teveel pijn gedaan en gelogen en geschaad.
Waarom ze niet nadenken is voor ieder verschillend, maar ik ben ervan overtuigd dat ze voor 99 % spijt krijgen, een enkeling niet.
Je kan hier alleen van leren, door als je ooit een nieuwe partner hebt deze dingen van te voren te bespreken. Dat zou kunnen werken, bij mijn ex toevallig niet, maar hij werkt dan ook op geen enkel vlak, zijn hersenen zijn niet aangesloten op zijn gevoel, keuzes en leven. Snapt niets en weet niets en die gevallen moet je meteen laten gaan.
Waarom investeren wj in die lui, kunnen we on sook afvragen, daar is veel ove geschreven, boeken en zo. Liefde is moeilijk.

Sterkte Eeffie

afbeelding van pluk

Collega's...

Ik vind dat ook erg frappant ja dat het vaak collega's zijn. Misschien is dat makkelijk? Die zie je toch al vaak en die zijn voorhanden zeg maar. Je hoeft geen moeite te doen om die te zien. Angst, verliefdheid en gemak, Eeffie ik had het niet beter kunnen zeggen. Liefs Pluk

afbeelding van maily

niet bij stilgestaan

Hier had ik nog niet bij stil gestaan,maar het is inderdaad makkelijk.En een angst om zich te binden voor het huwelijk, daarom maar op de vlucht gaan met een ander.
Zielig hoor dat iemand zo is, en dat ik dacht dat ik hem zo goed kende, niet dus.

liefs

afbeelding van pluk

Mijn ex ook hoor.

To ik begon over kindjes werd hij helemaal zenuwachtig. Trouwen wilde hij wel want hij wilde wel aan iedreen laten zien hoeveel hij van me hield en een maand later was het uit... Hij is nu samen met iemand die ook geen kindjes wil en niet wil trouwen, lekker los allemaal. Het mag hoor, maar dat is toch geen reden om van iemand te houden. Maar ik ben zeker teleurgesteld in hem. Ik vraag idd commitment van hem, maar hij krijgt er ook heel veel voor terug.

Liefs Pluk

Time will tell the truth...

afbeelding van maily

lieve pluk

ik snap heel goed dat je teleurgesteld bent in hem, wat is dat toch, dat ze ineens op de vlucht slaan.
Mijn ex heeft nu iemand die 8 jaar jonger is dan dat ik ben, dan denk ik net of hij zelf ook weer zo wil zijn, op die leeftijd, of hij terug wil naar hoe hij met mij begon.............

hou je taai.

lfs

afbeelding van Rakly

man man man

Ik word er stilletjesaan gek van. Lijkt me dat het grote deel van de relaties op een nogal gelijklopende manier eindigen. Waarom nog moeite doen? Dit wil niemand een 2e keer meemaken!

Ik heb NOOIT in al die jaren dat ik met m'n ex was naar anderen gekeken. Maar zij vinden het blijkbaar normaal om verliefd te worden op een ander.

afbeelding van maily

daar lijkt het wel op ja

Ik heb nooit aan een ander gedacht, er was er maar 1 voor mij, daarmee wilde ik oud worden, maar hij dacht hier ineens anders over.
Het lijkt er wel op ja, dat veel mensen het normaal vinden om zo over te stappen naar een volgend leven........

maily.

afbeelding van Ninabella

wat vreselijk....

Lieve Maily,

Ik wou dat ik de woorden had om je te zeggen hoe vreselijk ik het voor je vind. Ik wou dat ik de woorden had om je pijn te doen verminderen. Wat een pijn moet jij voelen!! Zo bruut aan de kant gezet worden, terwijl jullie op het punt staan om de rest van je leven samen te delen! Ik begrijp niet wat er in iemands hoofd omgaat als je zo iets doet. Je verhaal is bijna synoniem aan dat van iemand die mij erg dierbaar is ( ik zal haar niet noemen gezien haar privacy) Zij zouden gaan trouwen in afgelopen juli. Een half jaar geleden meldde hij doodleuk aan haar dat hij niet meer verder met haar wilde, haar niet meer aantrekkelijk vond en wat al niet meer. Ook hij had gevoelens voor een collega. Ze hebben het huwelijk afgelast en hij is ergens anders gaan wonen. Ze zijn ongeveer drie maanden uit elkaar geweest toen hij weer contact begon te zoeken. Om een lang verhaal kort te maken, ze zijn nu weer bij elkaar. AL vraagt zij zich nog wel heel veel dingen af. Het vermoeden rijst natuurlijk of zijn uitstapje zich tot een fiasco heeft ontpopt en hij weer terug bij haar kwam. Dat doet er ook nog weinig toe. Zijn verklaring is dat hij erg koude voeten kreeg en het hem te benauwd werd. Veel mannen ( het spijt me voor de goede kerels onder ons) nemen dan helaas de benen. ZO ook mijn ex, die nadat ik zwanger van hem was geraakt en we hadden besloten tot abortus de benen nam.Wat ik je wil zeggen is dat de kans dat hij op een dag weer op de stoep staat groot is. Heel groot denk ik zelfs. Al dan niet omdat het over is met haar. De vraag is alleen of jij de deur uberhaupt nog open moet doen voor hem. Ik vind het heel knap dat je weer aan het werk bent gegaan, ik heb daar de kracht nog niet voor. Neem de tijd om te rouwen, want dit is niet niks, en wees niet bang om hulp te zoeken, dat heb ik nu dan toch ook maar gedaan, want alleen kom ik er niet uit. Ik denk aan je, heel veel sterkte.

Liefs N.

afbeelding van Joost

Waarom mensen er vaak met

Waarom mensen er vaak met een collega vandoor gaan is denk ik omdat je die persoon kent als collega, wat inderdaad makkelijker is als het ontmoeten van een wildvreemde, het kontakt misschien wel lekker verloopt en in de loop der tijd hechter wordt, je steeds intimere dingen tegen elkaar gaat zeggen en af en toe een complimentje krijgt, je alleen de leuke kant van die collega ziet, het thuis misschien even minder leuk is, je van de persoon thuis wel de minder leuke dingen ziet en als je hersenen dan niet goed werken en je te naief bent om te snappen dat het geen vergelijking is, een collega die wel leuk is of je partner waar je al zoveel jaar mee bent, dan komen er kennelijk de vlinders, wat misschien geen ramp is (maar goed is het zeker niet!) als je verder trouw bent en helemaal voor je vriend(in) gaat, maar als je wankel of misschien onzeker in elkaar zit en gevoelig bent voor positieve aandacht, dan gaan ze er kennelijk vandoor zonder om te kijken naar wat ze achterlaten, aangezien die collega zooooooveeeeeellll leuker is dan de ex. Trouwens waarom zouden ze omkijken, als ze zelf zooooo gelukkig zijn. En als ze al zouden omkijken zien ze toch niets. Die rozebril is erg verblindend!

afbeelding van Amy

alleen jammer dat die roze

alleen jammer dat die roze bril soms vastgeplakt lijkt te zitten...mijn ex woont nu al acht maanden samen met zijn collega, ik geloof ook niet dat er een eind aan komt. Terwijl hij zelf zegt dat hij niet weet of het dit nu wel is, en terwijl hij spijt kreeg toen hij mij na die acht maanden weer eens zag...
En je vraagt je af waarom je zo iemand dan nog mist...

afbeelding van NielsdeR

Het is inderdaad een roze

Het is inderdaad een roze bril die ze ophebben. Ik kan me erg vinden in het verhaal van Joost. Het is bij mij inmiddels vier maanden geleden. Mijn leven gaat ook verder. Ik weet niet of zij nog bij hem is, maar daar ben ik vrijwel zeker van. Ze hebben dan nu iets van vier maanden iets. Ik vraag me af of ze het zo lang volhoudt met hem, aangezien dat roze bril verhaal. Ik weet dat ik het moet accepteren zoals het is. Helaas heb ik toch nog regelmatig gevoelens van leegte, gemis, de vraag hoe ze nou zoiets kan doen? Op die momenten maar proberen te kijken naar wat ik heb en zal krijgen en niet meer terugkijken naar wat ik had. Wat ik had is niet meer.....

Het leven gaat door en de tijd heelt alle wonden!

lfs Niels

afbeelding van Francon

dus

Als ik wist hoe ik je beter kon laten voelen zou ik het doen.
De pijn die je moet voelen nu kan ik me niet eens voorstellen.
Daarom is het enige wat ik kan zeggen veel sterkte ermee, over een tijd zal het minder pijn doen al lijkt dat nu onmogelijk.
Ik heb hier echt geen woorden voor..
Hou vol, je verdient wel beter

afbeelding van Amy

Hoi, Ben hier al een tijdje

Hoi,

Ben hier al een tijdje niet meer geweest omdat het dus een tijdje beter ging, maar ik herken je verhaal, jammer genoeg. Al zouden wij niet gaan trouwen en was het een relatie van vijf jaar, mijn ex heeft het via de telefoon uitgemaakt en diezelfde nacht is zij bij hem ingetrokken.
Het slijt echt met de tijd, alleen gaat het niet altijd even snel. Ik hoop heel erg voor je dat je de komende moeilijke tijd genoeg afleiding hebt, want het lijkt me niet makkelijk. Maar je bent nu al zo ver gekomen, je redt het echt wel, al denk je soms van niet.
Heel erg veel sterkte, je verdient veel meer dan zo iemand!

Amy

afbeelding van maily

dank je wel voor jullie

dank je wel voor jullie lieve berichtjes.Ik zal hier zeker sterker uit komen, maar het heeft veel tijd nodig en de komende tijd is zwaar omdat september er aan komt.
Maar ik ga ook niet bij de pakken neerzitten, ik ga door, maar wat is het zwaar en moeilijk, het gemis is zo groot.
Jullie herkennen het allemaal helaas, al heb ik wel veel aan de steun van jullie, ben blij dat ik deze site heb ontdekt.

XXX maily.

afbeelding van MS_FREAKY

Sterkte

Hoi Maily.

Ik heb het zelf niet meegemaakt. Maar ik had idd ook kippenvel toen ik je verhaal las. Jeetje, dat iemand je zo maar aan de kant zet, voor een andere vrouw. Vlak voor jullie huwelijk !! Onvoorstelbaar gewoon. Ik weet niet zo heel goed wat ik moet zeggen. Maar ik wil je heel veel sterkte wensen de komende tijd. Ook omdat het bijna september is. Ga er rond die tijd anders even lekker een weekje tussen uit met een vriendin of zo. Misschien helpt dat een beetje.
Sterkte en hou je taai meid!

Liefs Annika

afbeelding van Debora

WAT EEN KLOOTZAK!!!

WAT EEN KLOOTZAK!!!

afbeelding van maily

tja

Tja, een beter woord is er niet!! Hij is een klootzak, helemaal.