Geen idee of ik nog vrienden kan en wil blijven

afbeelding van Helena2

Voordat ik januari 2019 naar Australië ging had ik tijdelijk een plekje nodig in Amsterdam. Op een facebookpagina had ik een berichtje geplaatst of iemand iets wist voor een aantal weken om te overbruggen totdat ik weg zou gaan. Er was een jongen/man die daar op reageerde en we besloten om af te spreken in de stad om het e.e.a. te bespreken. We hadden wel een soort van klik. Beiden bezig met het spirituele/althans geïnteresseerd erin en verder toch gewoon een beetje zoekende nog in het leven: wie ben ik, wat wil ik, wat drijft mij?
We konden opzich redelijk goed met elkaar praten.
Dat ik eenmaal naar Australië gegaan was hebben we wel contact gehouden, niet heel intensief, maar zo af en toe. Ik denk achteraf gezien op de momentjes dat ik het een beetje moeilijk had.
Terug uit Australie vandaan hebben we weer een keer afgesproken en af en toe gingen we wat leuks doen. Naar het strand, het bos of het park. En gewoon lekker kletsen over wat ons bezig hield.
Alleen op een gegeven moment had ik het idee dat hij misschien wel gevoelens voor mij had, of ik voor hem. Alleen wilde ik het niet toelaten of erover beginnen. Omdat hij in het begin had verteld dat hij een vriendin had/heeft. Welliswaar een ‘open’ relatie. Maar voor mij is dat een ‘no go’. Dus ik wilde er eigenlijk niet over beginnen en het gewoon bij vriendschap houden.
Totdat ik een keer was blijven slapen bij hem, in Amsterdam, omdat het laat was. En ik eigenlijk geen zin had om naar huis te gaan. We zaten ook zo lekker te kletsen. Ik zei: ik slaap wel op de bank, geen probleem. Hij pakte een kussen voor me en een deken en een shirt van hem om in te slapen. En bood me aan dat ik ook bij hem in ben mocht komen als ik dat wilde. Ik wilde dat absoluut niet. Ik denk dat ik die stricte grens voornamelijk heb getrokken omdat hij een vriendin heeft. Ik had het idee dat hij het jammer vond dat ik er niet bij kwam. Maar ik dacht: jammer dan.
Een aantal weken later heb ik hem hierover verteld, dat ik hier mee zat. Ik zei hem dat ik nieuwsgierig was hoe hij tegenover mij stond. Hij zei mij dat er van zijn kant niks achter zat, toen hij zei dat ik ook bij hem in bed kon komen slapen.
En dat hij ook niet op zoek was naar een relatie o.i.d. Niet met mij in ieder geval, en ook niet naar een relatie zoals ik in gedachten heb.
Tsja... dat is het dan.
Hij vroeg wanneer ik weer langs kwam, om film te kijken ofzo?
Ik weet in 1 klap niet meer of ik hier wel zin in heb nog en of ik wel vrienden kan en wil blijven.

afbeelding van Mo12345

dat is het dan

Hij wil niks van je, jij wil niks van hem: wat weet je niet?
Of heeft je ego een deuk opgelopen omdat hij je niet wil neuken maar alleen vriendschappelijk contact? Wees eerlijk naar jezelf.
Ik lees tussen de regels door dat je het best leuk vond om hard to get te spelen, lekker nee te zeggen terwijl je best bij hem wilde slapen en ervan baalde dat het hem ECHT niks kan schelen waar je lag. En nu alleen film wil kijken zonder je te willen neuken.

En dat terwijl hij verder pakt wat ie pakken kan.. ik denk in 1 klap: laat gaan en ook wel: wat een gezeur om niks. Zeg gewoon nee, geen zin in. Ik wil iemand die mijn ego streelt zonder dat er geneukt wordt en dat doe je niet, doei!
En doorrrr!