geen intiem kontakt meer

afbeelding van joss

We zijn al 30 jaar getrouwd en helaas na dat mijn vrouw vreemd is gegaan hebben we nog na het goed gemaakt te hebben twee kinderen gekregen.
Maar nu al jaren geen seks of wat dan ook meer iedere aanraking van mijn kant wordt weg geduwd wat kan ik doen om dat te voorkomen.
Wil verder maar heb ook sexuele interesses kan zo niet verder.

afbeelding van Hetlevenismooi

@joss

Het beste lijkt mij erover te praten, wat en hoe nu verder.

afbeelding van Bolieke

Praat erover met je vrouw.

Praat erover met je vrouw. Geen verwijten maken maar gewoon rustig erover praten. Als dat niet lukt zou ik naar een seksuoloog gaan. Dat is niet iets voor je te schamen...

afbeelding van mrpither

Re:

Dit is toch echt iets tussen jullie twee...
Sex is zo onbelangrijk

afbeelding van alone77

re: re:

sex onbelangrijk??
echt niet....is belangrijk deel van een gezonde relatie...
Ik heb 2x een relatie gehad waarbij dit op een belachelijk laag pitje stond en dat gebeurt me niet nog een keer.....
Al de de dingen die je niet makkelijk kan bespreken...of t stukje contact wat je samen hebt word versterkt in bed....
voor en gezonde relatie hoort dit er bij...zeer zeker.....

afbeelding van mrpither

Re:

Je zult merken dat het geen verschil uitmaakt

afbeelding van Lana1966

Alone77

Helemaal met je eens Alone, in een volwassen relatie hoort dat erbij als ademhalen.
Wie denkt dat het er niet toedoet heeft zelf nog nooit problemen met seks gehad of is nog maagd.
Zoals dat in onze genen zit opgeslagen heb je dat gewoon nodig ,als het een onbelangrijk iets was zou de mensheid allang uitgestorven zijn daarom is dat zo sterke behoefte als eten en drinken.

afbeelding van chelle

@'Lana': klitteband

Heb je weer een themaatje gevonden waarmee je hier, voelbaar opgewonden, opnieuw een podium ziet voor je gestoorde obsessie richting MrPither, ‘Lana’?

Seksuele intimiteit vind ik zelf ook een belangrijk element in een samenzijn, maar ik ben gelukkig nog wel in staat om dat bij mijzelf te houden en een nauwelijks aanwezig libido - of het totale gebrek ervan - bij een ander niet te gaan vertalen in ‘heeft zelf nog nooit problemen gehad met seks’ of ‘is nog maagd’. Moeilijk hé, ‘zonder oordeel’ lezen?

Om je eigen ‘argumentatie’ er maar even bij te trekken:

'Lana'/'Nataske' (of wie je ook bent) schreef:

“Zoals dat in onze genen zit opgeslagen heb je dat gewoon nodig ,als het een onbelangrijk iets was zou de mensheid allang uitgestorven.”

Zijn de vrouwen, die bijvoorbeeld na een bevalling een totale afwezigheid van seksdrift ervaren omdat zij –teruggevoerd naar processen in de biologische antropologie & evolutieleer – op dat moment tijdelijk hebben ‘voldaan’ aan hun voortplantingsdrang, dan ‘ook nog maagd’? Of schuif je het dan weg op ‘die hebben gewoon nog nooit problemen gehad met seks’?

En wat als je ‘voortplantingsdrift’ (m/v) gewoonweg nihil is, of er andere complexe condities aanwezig zijn waardoor iemand niet warm loopt voor, noch interesse heeft voor het hele ‘seks-gebeuren’, moeten we het in al die gevallen dan ook maar baseren op die 2 redenen die jij hierboven geeft?

Het is duidelijk dat de rol van ‘domme kracht’ je prima past, ‘Lana’, ware het niet dat jouw uitspraken een zodanig laag IQ blootleggen, dat ik me afvraag of je ook kwijlt met je mond open wanneer je je schoenen strikt met klittebandjes dicht maakt…