Geen lekkere dag

afbeelding van Carrie07

Ik voel me toch zo rot, wil hem voortdurend smsen: ik mis je zo

Het missen is in de afgelopen drie weken nog niet zo verschrikkelijk erg geweest, het voelt alsof hij op een andere planeet zit. Alsof er geen enkele manier is om bij hem te zijn. God wat hou ik toch verschrikkelijk veel van die jongen. Een leven zonder hem kan ik me echt even niet voorstellen.

Ik weet best dat het tussen ons niet altijd prachtig is geweest, maar wat mis ik je toch enorm. Ik zou er zoveel voor over hebben om je gewoon even te horen, even bij je te zijn, even naar je rustige ademhaling te luisteren.

Ik weet niet hoe ik je los moet laten als de liefde die ik voor jou voel nog zo enorm groot is. Het is alsof een vitaal deel van mij gewoon ontbreekt. Iedere dag ga ik naar mijn werk en ik kan gewoon een glimlach opzetten, werken, uitgaan, alles, maar die steek in mijn hart is zo enorm.

De liefde die ik voel is zo groot, ik kan het gewoon niet anders uitleggen.

Voor de bezorgde: Ik heb hem niet gesmst hoor, de drang is alleen enorm. Het is alsof twee woordjes van hem mijn hele wereld nu even op zijn kop zouden kunnen zetten.

afbeelding van bjm

@carrie

heel goed ! ben inderdaad bezorgd om je, maar dat wist je al !
groetjes en heel veel sterkte,. wijsheid en kracht !
bjm
ps
probeer sterker te worden, onafhankelijker en probeer de irrationele gedachten los te laten , als er is niemand beter dan hem, kan niet leven zonder hem, het is niet eerlijk..etc etc etc

afbeelding van de dromer

@Carrie007 :p

Lieve Carrie,

Ik kan me zo goed voorstellen wat je doormaakt... Niet om dramatisch te doen, maar nu na bijna 6 maanden kan ik zo jouw hele eerste alinea kopiëren in mijn eigen blog.

Heb overigens grote bewondering voor je volharding om hem echt niet te sms-en Onschuldig. Hou vol! Knipoog
Dat is iets waar ik behoorlijk in faalde de eerste maanden, deed toch om de zoveel weken een poging om haar te bereiken met uiteindelijk een zeer negatieve reactie terug. Ik snap er nog steeds niets van, het ongeloof speelt ook regelmatig door dit hoofd, maar op de één of andere manier ben ik in deze ldvd-situatie beland

Schamele 'troost', het went wel in de loop der tijd, of je eraan wilt of niet Huilen
Eerste maand deed ik van binnen net alsof de breuk niet had plaatsgevonden, kon me er geen voorstelling van maken een leven zonder haar? Spook
De tweede maand probeerde ik op een fatsoenlijke manier met haar in gesprek te komen, of om nog een lans te breken voor onze relatie of op een nette manier afscheid van elkaar te kunnen nemen. Dit lukte half Verward
De 3e maand zocht ik nieuwe vriendschappelijke contacten via de ldvd om veel mee te praten/te lachen/huilen ter afleiding van haar. Voor de rest stond mijn leven, los van de vakantie-activiteiten finaal stil!
De 4e maand: het leven ging door, ook al wilde ik het niet. Langzamerhand daalde het in, zij ging door met een ander nieuw leven zonder mij als thuishaven... Ik heb me in die maand kapot gejankt. In die krankzinnige tijd ging mijn bestaan van een gelukkige realiteit naar hoop, naar wens, naar droom en tenslotte naar een fata morgana.
De 5e maand: ok, ik ga verder met mijn eigen leven, hoe deed ik dat ook alweer? Moet nu denken aan een lied wat ik zo vaak heb gezongen. Veelal sloeg de volgende tekst ergens wel op mijn ochtenden, los van de religieuze inslag:

'Licht dat ons aanstoot in de morgen,
voortijdig licht waarin wij staan
koud, één voor één en ongeborgen,
licht overdek mij, voer mij aan.
Dat ik niet uitval, dat wij allen
zo zwaar en droevig als wij zijn
niet uit elkaars genade vallen
en doelloos en onvindbaar zijn.
'

Vooral de laatste 4 regels vind ik erg sterk, want ik was een tijdje echt best doelloos en redelijk onvindbaar voor mensen...

& nu zit ik in de 6e maand. Er liggen wel plannen op tafel, maar dan zal ik toch allereerst de tafel moeten opruimen om bij die plannen te kunnen komen & dealen met restjes hardnekkige gevoelens(zoals de drang dus tot contact, uit het gevoel van onrecht en onvrede over hoe zij mij behandel(de)(t) & de daarmee gepaarde ijdele hoop dat ze haar misstappen tenminste probeert te verontschuldigen) Ziek Dus morgenochtend weet ik wat het eerste licht mij zou moeten opleveren, energie om mijn leven letterlijk en figuurlijk op te ruimen Afgestudeerd
Eeehhmmmm sorry Carrie, jouw blog heeft klaarblijkelijk iets losgemaakt bij mij HAHAHAHAHA

Bedankt voor deze kans & veel sterkte met jouw ldvd! Knuffel

Liefs xxx de dromer

afbeelding van JA

herkenbaar

Al vanaf half acht vanmorgen wil ik hem een berichtje sturen. Ook ik ben gewoon aan het werk en doe alles wat ik moet doen, maar de tranen branden achter mijn ogen en de pijn in mijn hart is groot. Waarom lukt het ons niet gewoon het leven op te pakken? Ik denk de hele dag aan hem, hij zei mij gisteren dat hij ook wel af en toe aan mij denkt ..... AF EN TOE??? En wat je zegt: ik zou er alles voor over hebben om gewoon bij hem te kunnen zijn en zijn stem te horen en dat alles weer gewoon was. Ik stuur het berichtje niet, hij reageert toch niet en dan ben ik weer teleurgesteld. Ik wens je heel veel sterkte, probeer er toch iets van te maken dit weekend!