Geen reden..

afbeelding van jessica47

Goedenavond iedereen,

Ik zou graag weten hoe jullie erover denken.
Om het kort te vertellen heb ik een relatie van ander half jaar gehad hij is mijn eerste liefde we hebben vaak ruzie's gehad maar het is daarna altijd wel goed gekomen. Het is een keer uitgeweest voor 2 maanden door een vriendin van ons en door mijn gedrag, hij heeft mij een kans gegeven na die twee maanden hebben we het weer opnieuw geprobeerd en het is voor een half jaar goed gegaan. Met de weken mee werd mijn ex erg afstandelijk en zei elke keer dat die heel druk was met werk, ik gaf hem de ruimte maar daardoor zijn we juist uitelkaar geroeid waardoor ik hem opeens weken lang niet meer zag.. Ik heb hem vaak gevraagd wat die nou precies wilde en waarom die zo afstandelijk en bot doet. Nu hoor ik opeens niks meer van hem en negeert die mij alleen maar en ik hoor zelfs van zijn famillie dat het uit is maar ik weet niet waarom ik krijg maar geen anwoorden en ik voel mij er heel erg rot door.

Wat zouden jullie doen?

afbeelding van Nientjuh1

Jessica

Het verhaal is erg kort en dit is waarschijnlijk lang niet het hele verhaal. Ik kan dus alleen zeggen wat ik vind op het gene wat jij hier hebt geschreven.

Ik denk dat hij met jou een spelletje aan het spelen is. Hij is jouw eerste liefde? Dus je bent waarschijnlijk nog erg jong? Bij mijn eerste liefde was ik 17, die relatie heeft 5 jaar geduurd met ongelooflijk veel ups en downs. Het ging steeds uit enz. Dat moet je echt niet willen. Iemand die zo met je gevoel speelt weet precies wat hij moet zeggen om je verliefd te laten worden en je voor hem te winnen. Laat hem los zou ik zeggen. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar anders blijft hij je pijn doen. Nogmaals, ik ken niet het hele verhaal, dus ik moet het doen met wat je schrijft.

Sterkte x

afbeelding van PoemLover

@Jessica47

Ik snap dat je je rot voelt door de gang van zaken, en dat mag. Het zal denk ik helpen als je het niet (teveel) op jezelf betrekt, dat wil zeggen, jezelf 'de schuld' geeft. Het rotte van een gebrek aan informatie is dat je geen kant op kan met je gedachten, want je weet niks zeker, en mag niks invullen. Het andere aspect is het 'afgedankt zijn''; nogmaals: je kunt alleen maar gissen naar de redenen, en daarom is het denk ik verstandig het niet (teveel) op jezelf te betrekken. Knipoog

afbeelding van jessica47

Bedankt voor de antwoorden Ik

Bedankt voor de antwoorden

Ik kan nu geen kant op omdat het niet goed afgesloten is en hij mij alleen maar negeert terwijl er niks aan de hand was. Er gaat van alles door mij heen.. Is het misschien een opties om hem nog een keer te vragen waarom hij niet duidelijk is en waarom het opeens uit is? Want dat hoor ik van zijn familie ik weet niet wat er gezegd is zo rot dit

afbeelding van PoemLover

@Jessica47

Dat kun je gerust doen, MITS je bedenkt wat je gaat doen als hij antwoord weigert...

afbeelding van Nientjuh1

Jessica

Als hij jou negeert zou ik het niet nog eens vragen. Misschien als je die familie spreekt eens aan hun vragen wat er nou aan de hand is en dat je geen idee hebt wat er gebeurt is?

afbeelding van jessica47

Dat zou ik wel willen vragen

Dat zou ik wel willen vragen maar ik ben bang dat het mij pijn gaat doen als ik de waarheid hoor ik wil het van hem horen als je volwassen genoeg bent sluit je het normaal af toch?
Mijn laatste vraag aan jullie, ik ben heel goed met zijn zus, en nu het uit is en ik ben met haar krijg ik elke keer herinneringen van onze tijden en moet ik elke keer aan hem denken ik kan er niet overheen komen omdat ik alles mee krijg.. Is het raar om met haar te blijven omgaan? Ik wil haar ook niet in een keer laten zitten.

afbeelding van Nientjuh1

Jessica

Toen het bij een ex uit ging ben ik ook nog best veel met zijn zus omgegaan, wel minder, maar nog wel af en toe. Nog steeds spreek ik haar wel eens (het is nu 3 jaar geleden uit gegaan).

Als je bang bent voor de waarheid zegt dat toch eigenlijk al genoeg? Je weet eigenlijk al het antwoord. Het is over. Ik denk alleen wel dat je de waarheid moet horen, het waarom. Waarom hij het op deze manier heeft aangepakt. Misschien was het voor hem heel logisch en dacht hij dat jij het wel wist ofzo? Dat zou ik wel vragen. Maar als ik zo jouw reacties en blog lees moet je hem helemaal niet willen. Ik zou alleen nog vragen waarom en verder hem helemaal loslaten. Het is moeilijk, maar wel beter voor jou meid. Geloof me nou maar

afbeelding van jessica47

Klopt, het is gewoon het

Klopt, het is gewoon het gevoel dat maakt het moeilijk voor mij en omdat hij mijn eerste liefde is ik heb dit nog nooit meegemaakt en gevoeld. Hoe ben jij er overheen gekomen dan? En hoelang heeft het geduurd.

afbeelding van Nientjuh1

Jessica

Ik heb vaker liefdesverdriet gehad. Ik heb 1x een relatie van 5 jaar gehad, met dus heel veel ups en downs. Hij was gewoon echt niet goed voor me. Ik gaf steeds mezelf de schuld enzo. Hij maakte het steeds uit, ging vreemd, maar had altijd lieve woordjes. Ik was jong, dus ik trapte er altijd weer in. En toen ging het weer fout. 1x is het een jaar uit geweest, ik had zelfs al een nieuwe vriend, toen hij ineens weer zei hoeveel hij me miste enz. Ik weer terug met hangende pootjes. Nouja, dat ging steeds zo door. Voelde me elke keer klote, mijn ouders wilde me niet alleen laten, omdat ze dachten dat ik mezelf iets aan zou doen, wat ik btw nooit zou doen. Toen was ik 22 en al wat ouder en wijzer zoals ze wel eens zeggen. Hij speelde heel erg met mijn gevoelens en op een gegeven moment heb ik een knop omgezet en hield ik gewoon niet meer van hem. Toen ben ik weg gegaan en nooit meer achterom gekeken. Dat is nu zo'n 3 jaar geleden. Heb hem sindsdien niet meer gesproken of überhaupt aan hem gedacht. Ik ging dan af en toe met zijn zus om. Ze scheelde 14 jaar met mij, maar we hadden mega veel gemeen. En ze heeft 2 kinderen die ik ook zag als mijn eigen neefje en nichtje. Maar nu spreek ik haar steeds minder. Alleen via fb af en toe nog. Hij heeft me zo erg "mishandeld" en uitgeput dat ik het gewoon niet meer aankon na 5!!! jaar. Dat wil je niet. Na die 5 jaar ben je zo moe, laat het niet zo ver komen alsjeblieft.

Dan heb ik nog een relatie van 1,5 jaar gehad. Dat is sinds 18 maart uit. Hij was wel heel goed voor me. We pasten ontzettend goed bij elkaar. Hij was altijd lief, we hielden van dezelfde dingen enz. Maar de liefde vanaf zijn kant was op. Kan gebeuren. Ik heb me ongelooflijk klote gevoeld, maar het had me wel gemotiveerd om beter mijn best te doen voor een baan. Een paar weken later had ik er een, en ben daar nu heel veel mee bezig. Een baan, waar ik dus sinds december mee bezig was om te zoeken. Het ging uit en BAM ik had er een. Is ook een beetje een teken dat hij toch minder goed voor me was dan ik dacht. Dat besef ik nu steeds meer. Ik ben iemand die me heel erg op de relatie stort en eigenlijk is dat dan mijn prioriteit. Hij heeft dat gewoon laten gebeuren. Maar verder mis ik hem wel hoor. Hij is lief en leuk en heb ontzettend veel van hem gehouden. Maar het heeft geen zin om iemand te missen of van iemand te houden die niet van jou houdt. Ik heb dat heel vaak tegen mezelf gezegd en op een gegeven moment is die knop omgezet. Nu gaat het super goed. Tuurlijk mis ik hem nog heel erg en heb ik hem het liefst terug, maar dat gebeurt niet. En daar heb ik ook vrede mee.

Dat is in het kort hoe mijn "lange" relaties eruit zagen. Je kan ook mijn blogs lezen over hoe ik ermee omging na de laatste breuk.

afbeelding van jessica47

Wauw, ik heb veel respect

Wauw, ik heb veel respect voor je met alles wat je hebt meegemaakt. Dit van mij stelt helemaal niks voor vergelijken met jou relaties. Ik denk ook dat het bij mijn ex zo was dat het houden van en het gevoel opeens weg is gegaan en dat moet ik gewoon beseffen. Heeft jou ex na de tijd nooit contact gezocht of moeite voor je gedaan?
Ik ga trouwens wel je blog doornemen, ik vind het wel fijn om verhalen van anderen te lezen en hoe ze ook daarmee om zijn gegaan.

afbeelding van Nientjuh1

Jessica

Iedereen gaat er anders mee om en dat moet ook. Want ja, iedereen is nou eenmaal anders.
Die eerste ex van 5 jaar heeft sinds de laatste keer dat het uit is nog 1x een berichtje gestuurd met "alles goed?". Maar had geen behoefte meer om iets terug te sturen.

De laatste ex laat niks meer van hem horen. Ook omdat hij heeft gezegd dat hij wel vrienden wil zijn, maar dat hij het aan mij laat wanneer, omdat hij niet steeds wil appen, omdat dat alleen maar pijn doet dan voor mij, en dat is ook zo, dus respect voor dat. Ik heb hem nog wel een paar keer geappt. Onder andere op zijn verjaardag en toen hij woensdag een optreden had in Gouda. Maar verder niks. 17 April had hij nog gevraagd naar een concert waar we eigenlijk samen heen zouden gaan. Wie zou er gaan? Ik heb hem toen laten gaan, omdat ik toch moest werken. Maar ik merk aan mezelf dat zolang ik hem niet spreek het wel goed gaat, maar als ik hem wel spreek ik meteen weer overal iets achter zie. Dus het is voor nu in ieder geval beter om geen contact te hebben. En dat wordt hier op de site ook continu gezegd. GEEN CONTACT. Het is klote eerst, "zou hij me missen?" "Zou ik hem iets sturen" "ik wil hem laten weten hoe ik me voel" "hoe voelt hij zich?". Maar na een tijdje geen contact slijt dat een klein beetje. Maar dan moet je echt niks sturen, anders ben je weer terug bij af.

Het vervelende van ldvd is dat je eigenlijk dondersgoed weet wat het beste is voor je, jij weet dat heus ook wel, maar je wil het nog niet onder ogen zien, omdat je nog zoveel van iemand houd, hoop hebt. En dat is de grootste valkuil van ldvd overwinnen.

x

afbeelding van jessica47

Klopt geen contact is het

Klopt geen contact is het beste. In het begin blijf je vaak hoop hebben, ik heb je blogs wel doorgenomen veel dingen heb ik hetzelfde gehad en gevoeld. Hoe gaat het nu met je na alles?
Vind je het raar als ik nu contact met mijn ex opneem wat ik dus aangaf voor meer duidelijkheid? Ik spreek hem nu bijna een maand niet.

afbeelding van waterman

Hoi Jessica

Ik zou niet meer op hem gaan wachten. Blijkbaar was hij toch niet zo geinterresseerd. Dan kan jij gaan wachten op antwoorden en redenen, maar die lijkt hij niet te willen geven. Dus kan jij maar beter hem achter je laten, en doorgaan met je eigen leven. JIJ moet de knop omzetten, je niet langer afhankelijk van hem opstellen. Hij gaat niet leveren, hoe vervelend dat ook is. Dus........ Waar wacht je eigenlijk nog op?

Heeeeeeel veel sterkte! Ik snap hoe vervelend het voor je is! Maar laat dit ventje achter je! Er is niks meer van hem te verwachten. En anders merk je het wel, toch?

Sterkte!
Waterman