gekwetst

afbeelding van pieterm

Verdorie, ik zit zwaar in de shit.... Wij zijn nu ongeveer anderhalf jaar uiteen, daarvoor zijn we 5 jaar samengeweest. In dat anderhalf jaar hebben we mekaar regelmatig blijven zien. Het is zelfs zo dat we de laatste maanden af en toe terug bij mekaar gingen slapen; het waren nachten full of magic! We groeiden terug naar mekaar toe, had ik het gevoel, maar er was nog altijd een gevecht tussen mijn verstand en mijn gevoel; het gevoel zegt ja, het verstand nee. Ik wilde niet terug in dezelfde situatie terrechtkomen dan 1,5 jaar geleden. Toen zij op reis vertrok heb ik haar gemist, en zij mij ook, zei ze achteraf. Heb haar toen één nacht gezien voor ik dan weer op reis vertrok. Op mijn reis begon ik haar weer te missen en had eindelijk alles op een rijtje gezet; ik zou terug voor haar gaan wanneer ik terug thuis kwam. Maar de 3de laatste dag van mijn vakantie belde ik haar even op. Had ik niet moeten doen; ze zat ergens op een terras met een ander. Ondertussen is dat een relatie geworden. Ik voel me een beetje bedrogen en verlaten. Weet ook niet goed wat ik moet doen, haar links laten loggen oftewel haar laten blijven voelen dat ik haar doodgraag zie... Het doet in ieder geval veel pijn...

afbeelding van pieterm

gekwetst

Merci Poekeltje,

Heb gisterenavond nog met haar gebeld en het kwam er op neer dat ze eerst nog wel eens met iemand anders een relatie wilde proberen voor ze met mij kan verder gaan. Nu, ik ga daar niet op zitten wachten. Ik heb het gevoel dat ze wel verliefd is op die jongen. Maar je weet ook hoe het is als je net verliefd bent... dan is toch alles leuk???

afbeelding van pieterm

er klopt iets niet

Volgens mij klopt er inderdaad iets niet. Ze is niet de persoon om wraak te nemen (voor zover ik weet). Maar je weet nooit, natuurlijk. Ik heb haar gezegd om alle contact te verbreken. Niet uit wraak maar uit zelfbescherming. Vond ze heel erg. Ik wil ze misschien eens laten voelen hoe het is om zonder mij te leven. (ik weet niet of dit een goede reactie is)
Ik denk dat ik nogal cool heb gereageerd. Ik probeer nu voorlopig om geen contact meer met haar te hebben. Ondertussen zit ze dag en nacht in m'n hoofd, een paardejesmolen die niet wil stoppen met draaien.