Gekwetst, verdriet, gebroken hart

afbeelding van Trustinangels

Zo voel ik me. Gekwetst, verdrietig, niet goed genoeg, aan de kant geschoven, bespeeld, beflikkerd,

Een tijdje geleden had ik afgesproken dat ik met mijn ex naar een festival zou gaan. Dit wou ik zo ontzettend graag samen met hem.
Ik heb hem meerdere keren gevraagd, wil je dit echt? Wil je echt samen gaan? En elke keer was het ja heel graag. Ik wil heel graag samen gaan.
Tot ik net zei dat ik een kaartje ging kopen. Zegt hij ineens dat hij heel graag met me wil gaan. Maar dat zijn vrienden ineens allemaal vragen of hij ook mee gaat en dat hij liever met hun mee gaat.
Omdat nog niemand, zelfs zijn ouders niet, weten dat hij überhaupt contact heeft met mij ben ik dus niet welkom. Ik wordt dus gewoon aan de kant geflikkerd en opzij gezet. Sorry jij bent er niet leuk genoeg voor, ik wil niet met jou gezien worden. Jammer voor jou.
Ik weet niet hoe ik hier mee om moet gaan. Echt niet. Van binnen breekt mijn hart, ben ik zo verdrietig en zo boos eigenlijk en voel ik me zo genaaid.
Het zet me enorm aan het twijfelen of dit wel is wat ik wil..... Ik begin te twijfelen of zijn intenties wel oprecht zijn in deze relatie?
Schaamt hij zich daadwerkelijk zo voor mij?
Meent hij dan wel echt dat hij een toekomst met me wilt of is dat gewoon een mooi sprookje wat zich in zijn hoofd afspeelt maar wat als het erop aan komt nooit werkelijkheid zal worden?
Blijf ik voor altijd maar een geheim?

Dat wil ik niet. Ik wil iemand die trots op me is, iemand die met me pronkt van kijk dit is mijn vriendin. En ik snap dat het lastig is, maar ik zou willen dat hij met trots gewoon tegen iedereen zou kunnen zeggen, ja we zijn weer bij elkaar want ze is veranderd en doet ontzettend haar best met alles dus laat ik haar niet zomaar gaan.
Maar nee......... Ik ben een geheim. Ik ben iets waar niemand vanaf weet en waardoor hij zo weer weg kan lopen wanneer hij maar wilt.

Ik denk niet dat ik echt degene ben met wie hij wil zijn.

afbeelding van waterman

Heee TrustInAngels

Zo gaat het soms, he, dat je van de hoogste pieken ook weer in de diepste dalen terechtkomt. Er is blijkbaar op dit moment maar heel weinig stabiliteit in jullie relatie. Het gaat van het ene uiterste naar het andere uiterste. En dan ga je inderdaad enorm twijfelen of je dit allemaal wel wilt, of je dit het allemaal wel waard vindt.

Terugtrekken op jezelf, focus weer op jezelf, hem niet jouw leven en emotie laten bepalen. Zelf je leven weer in eigen hand, en je eigenlijk gewoon niks aantrekken van hem. Dat zou nu echt het beste zijn. En als je jezelf weer op de been hebt, weer je eigen leven in eigen hand, vanuit die positie maar weer eens kijken. Of jij eigenlijk nog wel zo geinteresseerd bent. Of hij eigenlijk wel geinteresseerd is. Maar zorg eerst voor je eigen pootjes stevig op de grond. Echt waar..........

Ga effe wat anders doen. Echt waar........ Het heeft nu allemaal niet veel zin, de rollercoaster gaat er alleen maar harder door.....
Waterman

afbeelding van Hetlevenismooi

Trustinangels

Je ervaart inderdaad wel pieken en dalen.
Ook niet leuk meer zo. Al die stress.
Pas nog was het feest en nu dit...
Het is wel de realiteit dat hij met anderen wil.
Snap dat dat tegen je gevoel in is.
Dat is wel vechten tegen de realiteit.

Als je dicht bij jezelf blijft, ga je niet over eigen grenzen heen.
Dan verlies je jezelf niet.
Uiteindelijk stroomt de waarheid naar binnen.
Dan weet je wat jij wil.
Luister naar je werkelijke zelf, niet naar je verliefdheid. Knipoog

Dikke knuffel!