Getouwtrek met gevoelens

afbeelding van Jim30

Hoi,

Een meisje die ik ken haar relatie van 12 jaar is ongeveer 1 jaar geleden op de klippen gelopen. Ze heeft uit die relatie 3 kinderen en het is een ware vechtscheiding met haar ex. Toen ze pas vrijgezel was had ze in mij iemand gevonden waar ze haar hart bij kon luchten. Maar kort daarna zag ze me niet langer als een vriend maar kreeg ze echt gevoelens.. ze appte de hele dag door, en gaf meerdere keren aan mij echt leuk te vinden. We hebben een paar keer gedate en er is regelmatig sex geweest. Het kwam op een gegeven moment zo ver dat ze het zelfs over een relatie ging hebben.

Ik heb altijd aangegeven dat ik haar wel leuk vind, en ook een zwak voor haar heb, maar gezien de situatie met haar kinderen en haar ex, leek het mij verstandiger om alles even tot bedaren te laten komen. Ik heb als vrijgezelle man die alles wel goed op de rit heeft verder ook tijd nodig om zeker te weten dat ik voor dit leven wil kiezen. Een vrouw met 3 kinderen, een zeer lastige zeg maar gerust criminele ex, en financieel een ramp, is toch stof tot nadenken. Zeker omdat haar kinderen alles bewust meekrijgen.

Ik wil niet egoïstisch overkomen, maar omdat dit allemaal nieuw voor mij is had ik daar tijd voor nodig. Mijn ouders zijn zelf gescheiden, en ik weet wat de impact is om opeens een nieuwe partner bij een van mijn ouders te zien.

We hebben wel al die tijd gedate en sex gehad, maar we wisten allebei heel goed hoe we erin stonden.

Het intiem zijn en de vele tijd die ik met de kinderen doorbracht, gingen mij niet in de koude kleren zitten. Ik zag in dat ik vrede met de situatie kon hebben, en dat ik serieus voor haar en de kinderen zou kunnen kiezen. Ik kon het gevoel wat ik voor haar heb niet langer onderdrukken.

Tijdens een van onze dates heb ik mijn gevoel dan ook geuit. Ze zei zich gevleid te voelen, maar nu eerst te willen genieten van haar vrijgezelle leven en “de bloemetjes buiten” te willen zetten, maar wel de optie openhoud voor de toekomst?! Iedere keer als wij ons zien wordt er wel gekust en gevreeën.

Ik weet me eigenlijk geen raad nu.. een vrouw die eerst helemaal stapel van me was, wat ik continue moest afremmen, met de beste bedoelingen overigens, waar ik regelmatig sex mee heb, waarvan ik eindelijk weet dat ik ermee verder wil op de manier zoals zij dat eerst wou, laat mij nu gewoon staan. Ik voel mij op de reservebank gezet, en weet niet wat ik nu moet doen.

Ik ben niet het type die gaat smeken voor liefde, maar tegelijkertijd hebben we wel een connectie..

afbeelding van En_weer

Ze geeft aan dat ze wel

Ze geeft aan dat ze wel verder zou willen zoals jullie deden, maar niet direct voor vastigheid gaat.
Daarmee voel jij je op de reservebank gezet worden en dat lijkt een probleem te zijn voor je.

Maar heb jij de afgelopen maanden haar niet exact op dezelfde plek gezet? En regelmatig gezegd dat je niet voor vastigheid gaat, terwijl zij zich keer op keer kwetsbaar opstelde?

Ik denk dat je wat beter je best mag gaan doen om duidelijk te maken aan haar dat vastigheid niet alleen op jouw voorwaarden en dat je zal doen wat zij nodig heeft om dat te bewijzen.

afbeelding van Time

Ik zou gelijk afhaken als ik

Ik zou gelijk afhaken als ik jou was. Klinkt als een hoop ellende en problemen die je niet wilt. Je hebt nu een lekker leven en kan doen wat je wil. Er zijn nog genoeg vrouwen waarmee je het bed kan delen. Het feit dat ze wil 'genieten' snap ik wel als je een vervelende tijd achter de rug hebt, misschien had ze jou(je penis voornamelijk) wel nodig om met de situatie te kunnen omgaan, dat hoor en zie je wel vaker.

Vooral niks beginnen met zo iemand, blijf zelf ook genieten van je vrijheid. Ook kan je beter met iemand iets beginnen met 'minder' verleden. Kan je samen wat opbouwen, nu krijg je er al kinderen en een vervelende ex erbij! Ik zou me er niet aanwagen, paar keer overheen gaan kan ik begrijpen maar zeker geen relatie materiaal!

succes ermee!