Gevangenis

afbeelding van Ikwordgek112

Ik ben nieuw hier en vind het fijn dat ik mn hart kan luchten..

Ik heb al 4jr een relatie met iemand waar ik ontzettend veel van hou.
Alles ging goed we waren gelukkig samen bijna elke dag bij elkaar.. toen we ineens te horen kregen dat hij 9mnd vast moest gaan zitten vanwege een openstaande gevangenisstraf. Heel mn wereld stortte in maar ik dacht hier komen we wel doorheen samen.
Al na een paar dagen belde hij mij uit de gevangenis om te zeggen dat we elkaar niet zoveel zouden spreken.. hij wilde een knop omzetten en geen contact met de buitenwereld hij vond dat te moeilijk. Dus hij wilde ook geen bezoek ontvangen zelfs niet van zn familie. Vond dat zo moeilijk.. 9 maanden zonder hem en om het dan nog erger te maken kon ik hem niet eens zien. Heb het moeilijk gehad in die tijd veel gehuild en hem heel erg gemist. De eerste 3 maanden heb ik hem om de dag een lieve brief geschreven maar ben daar op een gegeven moment mee gestopt.. heb geen enkele brief van hem gehad. Hij heeft mij in die 9 maanden 4 a 5 keer gebeld en dat waren hele moeilijke gesprekken waarin hij mij de hele tijd vroeg met wie ik was of ik al een ander had etc. terwijl ik hem duidelijk had gemaakt dat ik op hem zou wachten. Ik vond hem de moeite waard om 9 maanden op te wachten.
Toen hij een jaar geleden vrij kwam is het weer goed gekomen tussen ons we waren weer veel samen en ik was gelukkig en blij. Heb hem toen wel verteld dat ik veel verdriet heb gehad om hem en dat dat ook kwam omdat me niet wou zien of schrijven.
Nu dus.. een jaar en paar maanden later kreeg ik te horen dat hij weer vast zit. Waarschijnlijk 3 maanden omdat hij onterecht vast zit en er over 2 maanden een rechtzaak gaat komen waarin een getuige wordt opgeroepen en door zijn getuigenis komt hij hopelijk vrij.
Heb besloten op hem te wachten. Hij belt me paar keer per week maar heeft wel weer duidelijk gezegd dat hij geen bezoek wilt.
Ik zat laatst in zijn email omdat ik een mail moest zoeken van hem en zn wachtwoord weet.. hij krijgt elke dag wel 200 reclame mailtjes in zn inbox dus dat ding zit behoorlijk vol. Normaal ben ik niet zo dat ik in zn mailtjes ga snuffelen maar vond het leuk om wat oude mailtjes van mij naar hem terug te lezen dus ik ben die gaan zoeken.. Kom ik ineens een mail tegen van een sexsite waar hij zich in heeft geschreven. Op die site had hij een profiel van zichzelf met foto en sexuele wensen etc. Met als tekst: Ik ben een gebonden jongen maar hou van spanning en vreemdgaan ben opzoek naar een vrouw die ik kan verwennen.
Mn maag draaide om en heel mn wereld stortte in.. had dit gewoon echt niet verwacht van hem. Ben toen verder gaan zoeken en kwam nog veel meer van dat soort sites tegen met zijn profiel erop. Hij stond zelfs op speurders waar hij zichzelf aanbood voor 40 euro om vrouwen erotisch te masseren. Zo'n beetje de hele periode dat wij een relatie hadden heeft hij dit gedaan.. alleen toen hij in de gevangenis zat niet. Hij reageerde ook op contact advertenties van oudere vrouwen van eind 40 (wij zijn allebei 27) waarin hij zei dat hij opzoek was naar een lieve vriendin en gaf zn telefoonnummer.
Hij zit vast en kan hem hier niet mee confronteren.. als hij me belt dan belt hij max 5 minuten en bezoek wilt hij niet. Ondertussen zit ik hier met een kutgevoel.. boos en heel erg verdrietig. Hij was 1 van de weinige mensen die ik vertrouwde.. begrijp dit gwn niet.. waarom behoefte hebben aan andere vrouwen als je een vriendin hebt waar je zogenaamd zoveel van houdt?
Weet niet wat ik moet doen... begin gek te worden zit al die mailtjes af te gaan en te lezen en mezelf gek te maken wil antwoorden maar die ga ik voorlopig niet krijgen... Walg er gewoon van.. en mn verstand zegt dat ik hem moet dumpen en voor mezelf moet kiezen terwijl mn hart zegt dat ik hem nu niet in de steek kan laten nu hij vast zit.. weet het gewoon niet meer ik ben dom dat ik nog zo denk.. Verdrietig Hij heeft alles kapot gemaakt

afbeelding van waterman

Oeioeioei Ikwordgek

Wat een verschrikkelijk verhaal.......

Maar...........

Stel je jezelf wel eens de meest voor-de-hand-liggende vragen:
Waarom ben je nog met hem?
Waarom laat je toe dat hij jouw leven aan het ruineren is?
Zie je toekomst samen met hem, als je reeel nadenkt en eerlijk bent tegen jezelf?

Ik denk dat je deze kerel achter je moet laten, en dat je weer voor jezelf moet gaan zorgen. Deze kerel is niet geschikt voor jou, en eigenlijk weet je dat ook...........

Heel veel sterkte!!!!!!!
Waterman

afbeelding van torn

# Naïef?

Beetje onduidelijk en wazig verhaal ...

Een openstaande gevangenisstraf van 9 maanden krijg je niet voor een stapel openstaande verkeersboetes of een winkeldiefstal. Net zoals het een brave burger (en zelfs de minder brave burger niet) niet zo heel snel zal overkomen dat hij/zij 3 maanden onterecht mag logeren op kosten van de staat.

Of je bent heel naïef en goedgelovig en kent de man waar je al 4 jaar een relatie mee hebt niet. Of je sluit om wat voor reden dan ook je ogen voor keiharde feiten en bedenkt het met de mantel der 'Liefde'...

Ikwordgek112 schreef:

n mn verstand zegt dat ik hem moet dumpen en voor mezelf moet kiezen terwijl mn hart zegt dat ik hem nu niet in de steek kan laten nu hij vast zit..

Voor jezelf kiezen, zeker op basis van de dingen die je hier schrijft, is niet een ander in de steek laten,
is gezonde keuzes voor jezelf maken. Je kan hem niet redden of helpen.......

afbeelding van petals

wat voor antwoord heb je

wat voor antwoord heb je nodig dan? Hij belazert jou waar je bij staat en maakt heel hard misbruik van jouw goede hart. Hoezo zou jij hem in de steek laten, jij doet je best om ondanks zijn criminele activiteiten er nog voor hem te zijn, je mist hem, en hij zit in de bak - en dat zit ie inderdaad niet voor niks. In plaats van dat hij jou daarvoor respecteert en lief tegen je is gaat hij dan ook nog vreemd, houdt jou op een afstand maar zoekt wel zijn sex ergens anders. Als er hier iemand de ander in de steek laat is hij het. Dit is geen liefde, stop met jezelf voor de gek te houden. Jij bent gek op hem maar hij houdt jou voor de gek. En dan nog jaloers zijn ook op jou.

Ga jezelf echt heel hard afvragen waarom jij bij iemand wilt blijven die jou zo behandelt... echt er zijn heel veel mensen op de wereld die te vertrouwen zijn maar hij is er daar dus duidelijk geen van. Er valt niet zo heel veel aan te begrijpen helaas, sommige mensen zijn zo en daar kan je dus niks mee.

afbeelding van hortensia

@Ikwordgek112

het is echt vreselijk om dergelijke berichten te vinden en je kunt niet met je vragen en boosheid bij hem terecht ...daar zit je dan met al je verdriet en kunt er geen kant mee op.
Je frustraties en je woede bij hem eruit kunnen gooien en hem kunnen confronteren met wat je hebt gezien zou al een heel klein beetje opluchten ..maar zelfs dan.

Stel dat hij dit alles recht zou kunnen praten , jou zou kunnen gerust stellen dat hij in een rare verstandsverbijstering dit heeft gedaan, of stel dat hij zegt, dit voor de grap was en er nooit iets is gebeurt met een andere vrouw ...is daarmee dit beeld van jou netvlies verdwenen ? is jou vertrouwen dan herstelt , durf jij er ooit op te vertrouwen dat hij je altijd de waarheid verteld en zul je nooit bang zijn als hij zijn mail checkt thuis of er iets "raars " weer tussen zit ? is het dan helemaal uit jou systeem weg denk je ?

Je hebt eerst 9 maanden op hem zitten wachten , hij kapt het contact af omdat het voor hem te moeilijk is ?? maar je wel vragen of je al een ander hebt , bevestiging zoeken tot hoever je bereid bent om voor hem te gaan , maar waar ligt zijn aandeel mbt tot jou ? als hij al niet eens de moeite wil nemen om te bellen of te schrijven omdat het voor hem niet makkelijk is ...vind je dat zelf ook niet een ruggengraatloze reactie van hem? op het egoistische af voor 9 maanden lang ..

Lieve meid , ik snap echt wat je voelt en vind het verschrikkelijk voor je dat je deze ontdekking hebt gedaan in de mail ...toch zou je misschien kunnen overwegen om nu hier een eind aan te maken. De frustratie van wat je hebt gezien en gelezen van je af te laten glijden door tegen jezelf te zeggen dat het voorbij is . Dit geestelijk lijden al zo lang, nu moet stoppen en echt nu van je leven gaat genieten zodra je dit enigszins hebt verwerkt . Ik denk dat als je nu de keuze maakt om dit niet meer te willen , voor jezelf kiest en jou geluk, jou vrijheid je heel veel zal geven ...

Heel veel sterkte en als je het even niet meer trekt mag je me ook een pbtje sturen .