Gister ben ik gestorven ..

afbeelding van Gebrokenhart_

Hallo allemaal,

Gister ben ik overleden..het begon allemaal nu bijna een jaar geleden. Ik leerde een jongen kennen en onze liefde groeide met de dag, ik was hopeloos verliefd op hem en hij op mij. We hebben zulke fantastische tijden gehad samen, precies wat een stelletje hoort te doen..echter zijn we moslims dus om onze liefde te bezegelen moesten we onze ouders van einander op de hoogte stellen.. Vorige week was het dan zover eindelijk besloot hij samen met zijn ouders mijn hand te komen vragen..hij had zelfs zijn pak al gekocht want hij wilde heel graag met me trouwen.

Op zaterdag 14 december was het dan zover..ik was zenuwachtig ik had me ouders op de hoogte gesteld van de komst van hem en zijn familie. Alleen de onderhandelingen gingen wat stroef..bij moslims word gesproken over hoe de bruiloft gegeven gaat worden of het samen word gedaan of apart en hoeveel de bruidsschat zal bedragen.

In de nacht nadat ze weg waren kreeg ik een smsje van me vriend hoe ik het vond gaan, ik gaf aan dat het goed ging en dat ik er zin in had..echter begon hij gelijk met ..jouw familie is moeilijk. Ik zal de details verder besparen. Maar het komt erop neer dat hij mijn ouders moeilijk vind doen en en mijn ouders onvriendelijk vind. Ik heb hem proberen bij te brengen dat het om ons gaat en dat onze familie er niks mee te maken hebben. Vanaf zaterdag waren onze gesprekken kil en koud ik voelde dat hij niet meer verder wilde en hij gaf gister dan ook toegegeven dat hij gek op me is maar dat hij niet kan leven met zulke ouders als de mijne. Ik heb hem gesmeekt bij me te blijven ik heb heel de nacht gehuild en heb gister niks gegeten..ik lig nu nog steeds in bed en heb helemaal niks gegeten heel de dag al niet. Ik heb het me moeder verteld en die geeft aan alleen spijt te hebben van hoe de gesprekken zijn verlopen verder geeft ze aan dat ze uiteindelijk toch eruit zijn gekomen dus niet begrijpt waarom hij opeens niet mer wil.

Me vriend zelf zegt dat hij nooit heeft gehuild om een vrouw behalve om mij..hij zegt dat ze hoofd vol zit..hij had afscheid genomen en kwam daar vervolgens weer op terug omdat hij erover na wilde denken nadat ik bleef doorzeuren. Ik ben helemaal kapot en lig er als een dweil bij. Gister toen ik terug kwam van me werk sloot ik me ogen even voor een paar seconde toen ik in de auto zat op een onverlaten weg en drukte met me voet op het gaspedaal, ik wilde er een eind aan maken. Dat is ook de reden dat ik me vandaag ziek gemeld heb.

Ik heb sinds ik hem ken elke morgen een smsje gehad voor hij opstond elke ochtend elke dag zelfs tijdens onze vakanties.. en vandaag niet. Ik heb hem nog een smsje gestuurd dat ik niet zonder hem kan en of hij het alstublieft een kans wil geven, ik heb me gevoelens proberen te beschrijven maar het enige wat hij kwijt wil is dat het niet aan mij ligt en dat ik ben geaccepteerd door zijn familie behalve mijn familie niet en dat hij erover wil nadenken en alles rustig aan wil doen. Maar ik begrijp niet wat hij daarmee bedoelt. Hij maakt me helemaal gek..en ik zie al me leeftijdsgenootjes het huwelijksbootje in stappen correctie...al kinderen krijgen zelfs en ik blijf achter en ben bijna 29. Ik kan de druk niet meer aan en weet niet meer wat ik moet doen.

Als het klopt zie ik hem morgen we zouden nog praten..maar hoeveel ik ook van hem hou ik ben niet van plan met me te laten spelen en als hij niet voor me gaat zal ik morgen aangeven hoe moeilijk dat ook is dat ik geen schaap ben waarmee die kan spelen. Heel me leven ligt overhoop ik was bezig met voorbereidingen van huwelijk en dat doet hij me dit aan. Ik ben nu de hele tijd aan het huilen en kan het niet meer aan..ik heb van alles voorgesteld maar hij blijft star. Wordt vervolgt...

afbeelding van Imagine

Hoi meid

Ik kan me voorstellen dat het rauw op je dak valt.... Eerst heb je helemaal naar het moment toegeleefd om hem aan je familie voor te stellen en nu dit...

Aangezien het natuurlijk allemaal best wel officieel is, kan ik me voorstellen dat hij een beetje in de stress zit nu. Misschien beseft hij nu pas hoe serieus het wordt, als jullie gaan trouwen. Door de ceremonie van het voorstellen met beide families en alle onderhandelingen, kan ik me voorstellen dat hij ineens beseft wat de verantwoordelijkheden zijn en dat bij zulk soort beslissingen ineens veel bemoeienis van de familie komt kijken.
Probeer het nogmaals met hem te bespreken, of het nu hij is die de beslissing maakt of dat zijn familie niet achter zijn keuze staat?

Moeilijke situatie meid! Veel sterkte hoor

afbeelding van Mariah

Gebrokenhartje

Ik lees je verhaal wat me diep raakt.
Ik weet hoe belangrijk familie is bij Moslims.
En jij hebt gelijk het gaat niet om familie.

Maar voor hem is het wel een issue.
En zo belangrijk dat hij de relatie wil beëindigen.
Mogelijk vanuit zijn familie.
Familie claims kunnen zwaarwegend zijn he.

Probeer een brug te slaan.
Hoezo ging de onderhandeling stroef?
Zou een tweede gesprek met jouw familie geen optie zijn.

Mariah

afbeelding van mrpither

Re:

Citaat:

maar hoeveel ik ook van hem hou ik ben niet van plan met me te laten spelen

Dit is een sterke houding!....

afbeelding van Oké1

Gisteren ben ik gestorven

Kindje, kindje, kindje.

Vreselijk om dit te lezen.
Wederom voor ons een herkenbaar bericht.
Geef het even de tijd en inderdaad is een tweede gesprek wellicht een optie.
Probeer in deze tijd kracht te verzamelen en jezelf niet te laten kennen door hem continu te sms'en.
Het valt zwaar en dat weten we hier allemaal.
Laat hem maar zien wat hij laat lopen.

Als hij jou mist, neemt hij zelf contact op.

Het is zwaar, maar het is wel zo.
X en sterkte meid.

afbeelding van Gebrokenhart_

Vervolg..

Hallo allemaal,

Aller eerst hartelijk dank voor jullie lieve woorden en jullie hart onder de riem..ik heb er zeker wat aan gehad, afgelopen dagen heb ik zoals jullie weten gehuild ging er van alles door me heen, toen ik me eerste tekst typte een paar dagen terug kon ik niet meer , ik heb die tekst dan ook met tranende ogen getypt....maar goed inmiddels zijn we dagen verder en heb ik verschillende gesprekken gevoerd met vrienden/kennissen/onbekende (ook van deze site-mijn dank is groot).

Maar belangrijkste hoofdpersoon in me verhaal heb ik ook gesproken..woensdag was ik bij hem en hebben we het erover gehad, hij gaf aan dat hij me niet wilde verliezen..alles leek weer goed, toch daar die brok die ik bleef voelen. En op donderdag merkte ik die afstandelijke houding weer en gister ook, ik heb letterlijk gehuild in me gebeden omdat ik niet zonder hem wilde verder leven. Gister heb ik hem een bericht gestuurd waarin ik hem voorstelde om onze ouders nog 1 keer elkaar te laten ontmoeten, hierop gaf hij als antwoord dat hij vandaag een antwoord zou geven. Vandaag sms'te ik hem een berichtje met goedemorgen en kreeg 4 uur later een bericht terug, dat hij op werk was. Nou voorheen duurde het nooit zo lang voor hij terug sms'te voor mij weer een teken dat hij het met moeite doet en me toch liever niet wil..

Tot vanavond wist ik nog niet goed wat ik moest doen tot ik opeens kracht haalde uit dit nummer Mariah Carey - Through The Rain, ik die ALLES voor hem wilde opgeven zelfs me ouders..ik die superlief voor hem was...ik die alles in huis heeft om zooo goed voor hem te zijn in een huwelijk ..ik die mezelf aanbood aan hem inclusief mijn eer..en nog was het niet genoeg, nog twijfelde hij. Iemand die niet bij mij wil zijn, hoef ik NIET. Ik gaf ALLES op zelfs me ouders.. en hij die nog twijfelt ...nee met zo iemand wil ik niet zijn.

Ik heb hem een bericht gestuurd met of hij nog openstaat voor een ontmoeting as zaterdag met onze ouders of niet..ik wacht op antwoord maar als hij zegt ik heb ze nog niet gesproken..of ik denk er nog over na. Stuur ik een sms terug dat ik er klaar mee ben. Dat IK er dit keer over na heb gedacht en dat ik niet meer verder met hem wil.

Want hoe dit ook uitpakt..deze jongen gaat zoo een vreselijke spijt krijgen nog..oh jawel..

Thx again guys

afbeelding van Danisha

ruggengraat

Je hebt helemaal gelijk meis. Ik had er al even met je over gesproken tijdens de chat maar hij trouwt met jou en niet met je ouders. Als nu nu al zo moet knokken voor hem terwijl je nog niet eens getrouwd bent dan kan het nog eens heel zwaar worden. Nu al weinig aandacht door zo lang te wachten met een berichtje naar jou. Alsof jij iets fout heb gedaan. En nooit je lieve ouders laten schieten voor hem hoor. Daar zal je echt spijt van krijgen. Het lijkt wel alsof hij jou wil straffen door die miscommunicatie (daar gaan we maar even van uit) tussen jouw en zijn ouders. Waar blijft zijn knokken voor jou in dit geval? Hij geeft het nu al op? Om zoiets? Hij laat jou nu door het stof kruipen. Hoe moet het later dan wel niet? Stop maar met contacten en smssen. Kijken wat er gebeurt. En als je uiteindelijk bericht krijgt dat hij er nog over na moet denken dan kun je inderdaad nog zoiets zeggen als 'joh, laat maar hoor, het is wel goed zo'. Hij gaat sowieso spijt krijgen. Jammer dat het zo moet maar het zegt ook wel iets over hem.
Ik hoop dat hij alsnog voor je gaat vechten maar dan wel op korte termijn. Beetje ruggengraat moet hij tonen.
Heel veel sterkte en liefs...

afbeelding van Mariah

Gebroken hartje

Laat hem los en daarmee bedoel ik niet gaan trekken.
Hij moet een stap zetten he.
Die familie claim daar heeft hij iets in te doen.
Jij hebt hem een mooi aanbod gedaan.
Een 2e gesprek.
Nu mag hij komen, en je doet het goed als hij dat niet doet dan is hij niet de juiste man voor jou. Hoe pijnlijk ook.

Ik heb enorm veel respect hoe jij dit aangaat.
Ik wens je heel veel sterkte toe.

Mariah