Gisteren.

afbeelding van pluk

Ik wil jullie even late weten hoe het gisteren was. Ik was echt supernerveus en bang om hem te zien. Vond het ook heel raar om hem en ons huis weer te zien. Ik heb hem mijn vragen gesteld en heb daar een eerlijk antwoord op gekregen. Hij is niet verliefd op haar of iemand anders en er is niets gebeurd, behalve wat gewrijf over elkaars rug. Hij had daar spijt van omdat het hun vriendschap op het spel kan zetten. Ze hebben inmiddels wel gezoend, maar dat heeft hij ook al met twee anderen gedaan. In een zeer dronken bui, hij heeft inmiddels besloten om maar niet meer te drinken. Hij gaat ook een keer uit met een oude schoolliefde. Vind het wel moeilijk om te horen, maar ik weet nu waar ik aan toe ben. Hij gaf wel aan dat het zoenen hem miets deed, dus ook niet het zoenen met haar. Het was anders als onze kussen zei hij, want dat waren kussen uit liefde... Hij staat wel achter zijn keuze en zegt dat hij de relatie niet mist, die was ook niet zo leuk meer de laatste tijd. Hij mist mij wel, maar dan uit nostalgie en als goede vriendin. Hij denkt nog vaak aan me en voelt ook een leegte. Als hij 's avonds op de bank tv zit te kijken dan voelt hij zich rot, maar hij vindt dat hij niet zo moet denken want de relatie werkte niet meer. Hij zei ook dat er geen hoop meer is, 0%, maar gaf ook aan dat hij dat zei om mij geen hoop te geven. Dat hij misschien wel achter me aan zou lopen als ik die avond weg zou gaan om me te vragen of ik wilde blijven. Hij zei ook bang te zijn nooit meer zo iemand te vinden als ik, omdat we qua humor, intelligentie enzo zo op een lijn zitten, allen onze ideeën verschillen gewoon te veel. Dus wederom veel tegenstrijdigheden. We gaan zsm alles regelen en dan moet ik afstand nemen want ondanks dat ik blij ben dat ik niet meer hoef na te denken over wat er gebeurd is voel ik me echt shit. Maar drie uur geslapen vannacht, weer gevoelens van angst en onzekerheid. Hij zal me laten weten als hij een andere relatie heeft zodat ik dat niet van een ander hoef te horen. Ik weet dat het goed is zo, dat we allebei tijd nodig hebben om na te denken, te verwerken en voor hem om te kijken wat hem gelukkig maakt. Aan de ene kant denk ik dat ik wel weer bij die toekomst ga horen, maar dat moet slijten. Dit was het voorlopig even. Ik ga nu even roken en huilen.

afbeelding van tweety23

Hoi meid

Ik ben enigzins blij voor je dat je wat opheldering hebt gekregen. Je kan nu proberen het een plaats te geven. Inderdaad, dat gevoel dat je misschien nog wel bij zijn toekomst gaat horen moet slijten. Ik kan me voorstellen dat het heel erg pijn doet, vooral om te horen dat hij al met andere vrouwen heeft gezoend. Probeer om er niet teveel bij stil te blijven staan en probeer het los te laten ookal is dat ongeloofelijk moeilijk. We zijn er voor je. Groetjes en een dikke knuffel van mij.

afbeelding van pluk

Lief..

Jullie zijn heel lief. Het deed idd pijn, maar geeft voor mij wel aan dat hij in de war is en niet weet wat hij wil. Hij rommelt maar wat, heeft geen plan voor de toekomst. Ik moet hem loslaten.

afbeelding van terrence

Hoi Pluk, je verhaal is v

Hoi Pluk,

je verhaal is voor mij zo herkenbaar. Heb hetzelfde meegemaakt twee weken geleden. Die onzekerheid, die hoop, je toch weer dichtbij laten komen om je vervolgens nog harder weg te duwen. Het geeft je zoveel verdriet en kost zo veel energie. Maar toch, je hebt hem nog liever vandaag dan morgen terug.

Hoe moeilijk het ook is, kies voor jezelf! Eerst jezelf, dan de rest van de wereld. Probeer weer die zekerheid te vinden, maar dan in jezelf, in je vrienden etc! Hij weet niet wat hij wil? Fijn, jij wel! Nl verder met je leven en plezier maken. Hij wil dat niet met jou samen doen? Ook al goed, maar weet wel wat je mist!

Uitgaan van jezelf, deze gedachte heeft me de afgelopen dagen erg geholpen en veel sterker gemaakt. De laatste paar dagen heb ik voor het eerst het gevoel dat ik haar niet nodig heb om gelukkig te zijn. Ik heb weer zin om de dingen te doen die ik voorheen deed. Wil niet zeggen dat ik haar niet vreselijk mis hoor, dat zal voorlopig ook wel zo blijven. Al die dingetjes van jullie tweetjes, jullie momentjes enzo. Zal ook nog wel een hele tijd zo blijven, maar het overheersende gevoel van missen, verdriet, geen zin om dingen te doen is er niet meer.

Sterkte Pluk!

afbeelding van pluk

dank je

Zo voelde ik me vorige week ook maar nu ben ik gewoon teruggedonderd. En de klap is hard aangekomen. Moet proberen niet alleen de positieve dingen die hij zegt te horen, maar vooral de negatieve al doen die nog zo zeer.

afbeelding van pluk

Klopt.

Hereiam, ben jij soms helderziend? Het gaat idd al veel sneller beter dan de eerste keer, dat geeft moed voor vrijdag.