Griepje en missen

afbeelding van Moerbei

Het blijft wel redelijk ok gaan. Wel ben ik flink grieperig geworden, eigenlijk een groot teken dat het 'beter' gaat. Is eerder regel dan uitzondering bij me. Zolang ik zwaar overstuur, in paniek en gestressed ben kan de hele wereld om me heen ziek zijn, ik word niet besmet. Het is een biologisch gegeven. Je lijf gaat in een vlucht- en overlevingstaat en net als bij de dieren maakt een ziek dier minder kans om zich op tijd veilig te stellen. Alle adrenaline en cortisol giert door je lijf en creëert wel allerlei ontstekingen. Deze komen echter pas naar de oppervlakte wanneer je je weer een beetje 'veilig' voelt.
En tja...ik begin weer iets beter te slapen, de paniek is weggezakt, ik ben een paar dagen vrij...dus...voilà.

Mijn ex-liefje is desondanks nog heel veel in mijn gedachten. We stuurden elkaar toen we samen waren elke dag een 'song of the day'. Nog iedere dag hoor ik een nummer waarvan ik denk...oooo....dat zou hij leuk vinden. Song of the day! Om dan gelijk weer te denken, oh nee, 't is uit.
Nog steeds heel veel flashbacks. Vanmiddag weer eentje van een absoluut geluksmoment tijdens de vakantie. Ik had een nachtmerrie en hij maakte me wakker met de woorden: 'lief, je hebt een nachtmerrie, geen zorgen, ik heb je, ik ben bij je...' en ik werd uit die nachtmerrie getrokken door die woorden en zijn omarming om vervolgens te worden overspoeld door een intens gelukkig gevoel dat hij er was.

Ik weet dat de break-up ook goede dingen heeft. Ik realiseer me nu eens en temeer 'wat ik moet doen in een crisis situatie'. Drie jaar geleden zat ik ook in zo'n crisis, maar toen wist ik van voren niet meer dat ik van achteren leefde en deed ik alles verkeerd. Ik heb daar lering uit getrokken en doe het nu iets beter. Ik kan nu een handleiding voor mezelf schrijven: 'Wat is goed voor mij when all hell breaks loose'. Handig voor de toekomst.

Maar, nu die waardevolle les rijker denk ik, ok...i proved my point, ik kan zonder je, you proved your point, jij kan zonder mij, we zijn onafhankelijk, zie je wel?

Daarom vind ik het nu wel tijd om terug te komen, verdorie! En met nieuwe inzichten opnieuw te beginnen.
Omdat ik je nog steeds zo mis en lief heb.

Grrrrr.....my pending heart!!!

afbeelding van Eowyn9000

Dat gevoel heb ik ook steeds

Dat gevoel heb ik ook steeds 'Ik heb bewezen dat ik zonder jou kan, nu mag je wel gaan terugkomen'
Maar tot de dag van vandaag heb ik nog geen geluk gehad...
Ik weet niet of het een normaal gevoel is, maar ik heb het gevoel dat 'mijn lief' nog steeds kan terugkomen, dat 'wij' nog niet gedaan is...
Heel bizar...
Ps: Breng die handige handleiding uit, ik denk dat er veel gebruik van zullen maken! Ik zou hem in ieder geval direct kopen Glimlach

afbeelding van blauwezon

@moerbei

Wat klink je dapper! Goed dat je weer wat slaapt! Wel jammer van je griepje...

Het blijft een vreemde achtbaan waar we in zitten! Wat laat die ons hart schudden..
maar ooit stappen we uit écht...

Liefs, slaap toch lekker!

En zet die griep maar gauw de deur uit...er zijn betere dingen om er achter te komen dat het 'beter' met je gaat.

afbeelding van Senzy

Ja, lief Moerbeitje, wat kan

Ja, lief Moerbeitje, wat kan ik hier aan toevoegen... Vervelend inderdaad dat je de griep hebt, maar de rest is zo herkenbaar. Ik dacht dat ik opgelucht zou zijn omdat ik niet meer op berichtjes/telefoontjes van hem hoefde te wachten, maar wat doe ik? Juist, iedere keer hoopvol naar de telefoon graaien, want wie weet!
En inderdaad, die fijne herinneringen.. Vandaag had ik een dagje afleiding en dat helpt dan wel heel erg, als ik de hele dag thuis zit wordt het gepieker alleen maar erger. Hopelijk kan jij met je griepje toch ook een beetje afleiding vinden. Ik vind je een ongelooflijk sterke vrouw, keep it up!!