Grr..

afbeelding van Hurt-girl

Jemig, raar om te merken hoe boos ik nog kan zijn op mijn ex en hoe alles gegaan is. Heb geen zin in schrijven, maar knal hier toch maar even wat neer. Net was ik op msn, gezellig praten met een vriendin en met een ander overleggen over schooldingen... maar goed: mijn ex staat nog in de lijst.. stom stom want die sprak me aan (op zich heeft ze gelijk, want er liggen hier nog wat spullen van haar, zucht) dus echt heel kortaf weer natuurlijk, 'ja, van jou hoor ik niks, dus vraag het zelf maar' zegt ze. Als ze nou even wilde snappen waarom ze niks hoort (ik probeer los te komen, b*tch!!) en je hebt me zeer gedaan en toch hou ik nog van je, daarom zie ik jou niet, want het maakt me in de war. (niet dat ik dat zeg natuurlijk) hoe dan ook: ik had hier nog wat liggen, in een tas geduwd en staat klaar om een keer af te geven..) Maar ik was hier dus nog een item aan het zoeken waarvan ik wist dat het er nog was, en toen kwam ik een boeketje tegen met een lief kaartje wat ze voor me gemaak heeft... en de woorden die ze zei toen ze het gaf, kwamen weer boven: die bloem was omdat ik kleur in haar leven gaf, die omdat blabla, de roos omdat ze ooit met me wilde trouwen.............................. enz.) Nou in een mum van tijd, pakte ik de bloemen en krak, krak, nu liggen ze in duizend stukjes door de kamer... grrrr. Ik zal ze opzuigen, boeit me niet eens meer. Oh ja: en op msn stond een foto van haar met iemand anders (alweer iemand anders dan nadat (tijdens) dat ze met mij was! dat doet ze snel Tong) En die veranderde net nog even voor ze weg moest, grr, als dat expres is, is dat weer zo laag. Nee, ik hoef haar echt niet terug, ongevoelig is ze!! En ik wil iemand met echt gemeend empatisch vermogen! Maargoed, dacht al die tijd dat zij dat ook had, want ze kon echt heel lief zijn. Hoooeee dan ook. Ik wilde even kwijt dat ik me zo verbaas over hoe kwaad ik nog kan worden!!!!!!!!! Hoewel ik mezelf wel gelijk geef dat ik kwaad ben Verdrietig wanneer gaat dit allemaal weg?!
Ik ga snel weer terug naar geen contact, want ook dan zijn de gedachten niet van de lucht, pff.. word er doodmoe van. En dat al 2 en halve maand sinds het echt 'uit' is en niet te vergeten de ruime anderhalve maand die ze me in onzekerheid heeft laten zitten door 'ruimte' te willen. Dat één iemand zoveel invloed kan hebben he?! En als ik terug denk: met oud&nieuw kwam 1 smsje, net voor 00.00 uur, eerste kerstdag was ze hier... zoooo afwezig. Tweede was ik bij haar en dat voelde ook niet goed, dus mijn niet goedvoelen door haar, duurt al vanaf december Verdrietig Het gaat echt stukken beter met me en ik voe me vaak weer rustig en zelfs gelukkig, met vrienden en fam. Gelukkig maar, vandaag sta ik gewoon erg in 'automatische piloot' stand en daarbij ben ik gewoon (alweer/nog boos. En ik moet hier wel zitten want werk voor school.... pffffff ik wil haar uit mijn systeem!!!!!!!!!!!!!! Moest even typen, al word ik er gek van dat ik nog steeds typmateriaal heb voor hier... Verdrietig ben toch blij dat de site er is!
Liefs voor allen hier

afbeelding van Pinguino

Sterkte Lieve Hurt-Girl! Die

Sterkte Lieve Hurt-Girl!

Die ex van jou spoort echt niet hoor! sorry dat ik het zeg

afbeelding van Hurt-girl

@Pinguino

Is okee dat je dat zegt. Je hebt helemaal gelijk, ik voel me ook alsof ik inderdaad 'blind van liefde' ben geweest... maar meer nog denk ik dat ze het heel mooi heeft weten te spelen (dat hoort inderdaad bij niet sporen.. ik heb info. gezocht en ik denk ook echt te weten dat ze een persoonlijkheidsstoornis heeft) ook tijdens onze relatie al veel dingen meegemaakt die te maken hebben met haar toch niet helemaal normale functioneren. Eerst denk je nog dat het allemaal heel leuk is, iemand die lekker vrij een beetje prettig gestoord is.. tot dat ''prettig' gestoord omslaat in niet zo prettig, ofwel heel erg pijnlijk. Ja.. ik heb haar echt altijd goed behandeld. Maar goed, zodra mijn grenzen/wensen meer kwamen, ging zij steeds meer. Met als gevolg dat ik zoveel investeerde en niks meer terugkreeg. bah, als ik eraan denk hoe kwetsbaar ik me heb gemaakt :S en ja die boosheid ligt voor een heel groot deel in het feit dat het onbegrijpelijk is hoe ze doet. EN enigszins naar mezelf omdat ik zo in haar web gevangen was geraakt Verdrietig en ja, als twee slachtoffers heeft ze gemaakt. En ik was zoooo speciaal enz enz. Ja, ik vrees lieve Pinguino dat je gelijk hebt.. ze heeft heel weinig invoelend vermogen, denkt dat vrijwel alles om haar draait.. en zo kan ik nog wel doorgaan en ik ben gewoon te lief... Maar ik ben erachter dat ''te lief'' niet bestaat, ik moet gewoon iemand treffen die dat echt waardeert, door alles heen, kwade en goede tijden. Want geloof me... ik was er altijd voor haar, heb geduld opgebracht en ja ze hield van me, weet ik zeker, maar ze heeft me ook gebruikt om beter van te worden Verdrietig iig bedankt...........
Ik weet veel dingen wel, maar vond jij er vooral zo niet aan sporen? Soms ben ik benieuwd hoe anderen het zien......... (als je dat wilt zeggen)
Liefs!!