gvd

afbeelding van radeloos

Nu ik dacht ik alles na 6 weken een beetje op een rij had en een plek heb kunnen geven, laait mijn verdriet weer op. Ik heb 2 weken niets van me laten horen en gisteren een brief geschreven met daarin een verklaring dat ik begrijp waarom zij de relatie heeft verbroken, en ik heb hierin mijn gebreken in die relatie (H)erkend, en dat ik daar nu aan werk. Die wil ik volgende week posten. Ook zij laat staalhard niets van zich horen. Ik moet nu zo ontzettend veel aan haar denken. Ik mis haar echt verschrikkelijk. Alles wat ik zie en/of hoor is wel op een of andere manier verbonden met 'ons'. Ik voel me wederom machteloos en lusteloos. Ik weet het niet meer. Het kan niet, het zal niet gebeuren, maar toch: Ik wil haar terug! Wat te doen?!?

afbeelding van dsptje

hoi radeloos, waarschijnlijk

hoi radeloos, waarschijnlijk is dit gewoon een terugval, dat hoort er eenmaal bij. Mijn relatie is nu ook 6 weken voorbij en ik heb af en toe momenten dat ik haar echt vreselijk mis, af en toe momenten dat ik het prima alleen red, geef het nog wat tijd je komt er vast wel Glimlach

Sterkte!

afbeelding van sunflower

herkenning

Hoi radeloos! Ik herken het dat je bij jezelf naar je gebreken aan het zoeken gaat. Zelf heb ik ook alles naar mezelf toegetrokken en me overspoeld met schuldgevoelens. Wat heb ik fout gehad, had ik maar... Dit gevoel was eerst heel heftig, vervolgens verdween het tijdelijk en kwam daarna weer terug. Maar verstandelijk weet ik dat ik mezelf niet kan veranderen. In een relatie moet je jezelf kunnen zijn en elkaar kunnen accepteren zoals je bent. Geven en nemen en nemen en geven. Probeer in elk geval niet de schuld bij jezelf te leggen. Je bent goed zoals je bent.