Hallo lieve allemaal, advies

afbeelding van Trustinangels

Even nog een kort berichtje,
Hier gaat het tot nu toe nog steeds heel erg positief. Ik voel me nog steeds sterk en zelfverzekerd weer! Hoop dat dat zo blijft.
Verder bijna elke dag nog contact gehad... Mja het was donderdag dus dat is nog nier zo lang geleden. Eergisteren een spraakberichtje gestuurd met Weltrusten, waarop hij heel emotioneel reageerde want hij miste me heel erg..... Wauw, daar had ik nooit van durven dromen. Verder gewoon contact heel af en toe, laat bv wel uit zichzelf weten dat hij weer veilig thuis is van Schiphol enz.
Nu heb ik net dit gestuurd naar hem (beetje aangepast ivm herkenning anders)
Lieve, echt heel leuk gehad Zaterdag, voel me er nog steeds gelukkig door, dankjewel Glimlach verder wil ik je natuurlijk de ruimte geven die je nodig hebt en graag wilt, dus je moet het zelf maar aangeven wanneer je me evt weer een keer zou willen zien of/en wanneer je iets leuks zou willen doen samen.... Natuurlijk naar het strand maar her wordt volgens mij niet meer zo mooi weer binnenkort Verdrietig dus dat houden we tegoed tot de zon er wel weer is. Ik kijk er in ieder geval naar uit en voor mij is het altijd oke

Wat denken jullie? Een goede aanpak op die manier??

afbeelding van Hetlevenismooi

@Trustinangels

Wat fijn dat jij je nog goed voelt!!!

"In verband met herkenning." Glimlach

Ik denk dat het niet helemaal de goede aanpak is. Ook weer niet zo erg hoor, het is al verstuurd. Lachen
Het lijkt of je vanuit de wachtkamer toch stuurt omdat hij je niet vraagt naar het strand of iets. Wat hij een keer had beloofd. Het lijkt of je ongeduldig bent. Zo van schiet eens op, ik wil 1 deze dagen ook met je weg. Wat ik helemaal kan snappen, dat gevoel. Je bent verliefd! Waarom hem weer bedanken? Glimlach Had je al gedaan toch? En dat je hem de ruimte geeft, was ook al gezegd. Dat komt over als, ik wil zooo graag, vraag me nou. Ik geef je de ruimte...toch diep van binnen niet helemaal.
Als er balans is en een nieuw begin hoeft dat toch niet?
Hij blij met jou en jij bent blij met hem.

Ik snap dat je het goed wil doen en dat je hem weer wil zien maar blijf ook wat 'mysterieus' doordat hij ook een beetje zelf initiatief kan nemen. Dat het uit zichzelf komt ook. Beetje dat jagen wat je vader ook zei. Ben ik het helemaal mee eens! Als het maar niet scheef komt te zitten.
Dit kreeg ik als gevoel. Komt misschien niet echt na jou enthousiasme goed over. Ik bedoel het goed. Misschien een spiegeltje?

Veel liefs!

afbeelding van Trustinangels

Heeey bedankt voor je

Heeey bedankt voor je reactie. Snap wel wat je bedoeld hoor.
Had het meer naar hem op die manier ook gestuurd omdat ik weet dat hij soms het zelf niet zo goed durft te vragen om me te zien.... Daar zelf wat onzeker en voorzichtig mee is, hiermee wou ik enkel aangeven dat het voor mij altijd oke is, dus dat hij het zelf altijd voor mag stellen.... Maar ik het nou juist ook echt niet zelf ga vragen aan hem....
En als hij twee weken wil wachten tot het weer mooi weer is en we naar Noordwijk kunnen, prima dan wachten we gewoon twee weken.... Dat is geen enkel probleem....
Beetje als het begin van date'n als je weet dat iemand rustig aan wil doen maar het wel ook super leuk heeft gehad etc, dat het dan voor diegene fijn is om te weten dat de ruimte er is, en dat diegene vrij is om zelf het tempo te bepalen, maar wetende dat de ander het iig leuk heeft gehad en ernaar uitkijkt, naar het volgende (dit is tussen ons ook al gezegd).
Heb idd samen met mijn vader het berichtje eerst doorgesproken en die dacht wel dat het oke zo was...... Aan de hand van woensdag verder en het verdere contact en J.... Kennende.
Maar daarom alle adviezen en meningen zijn welkom, is alleen maar meer inzicht

afbeelding van Hetlevenismooi

Duidelijkheid

Krijg ook wat meer inzicht in jezelf.
Moeilijk misschien, om het naast die roze wolk te zien. Wat zie jij nu van zijn kant precies eigenlijk? Naar jou toe? Had jij dit weekend een afspraak nog verwacht? Ik zou dat wel hebben, zo in het weekend. Morgen of overmorgen. Als dat er niet is, dan is dat er niet. Een idee om vaste dagen af te spreken als je hem nog ziet, voor jouw gevoel dan? 2 keer per week?
Gewoon de duidelijkheid. Dit is voor jou te onzeker en wachtkamer gevoel. Dit is geen date begin meer. Jullie kennen elkaar door en door.
Dates zien elkaar ook wel in het weekend en doordeweeks een keer. Ongeveer dan hè? Glimlach

Heb je op je bericht nog antwoord terug gehad?

afbeelding van Trustinangels

Nee ik had zeker geen

Nee ik had zeker geen afspraak verwacht dit weekend! Wetend van elkaar dat we dit weekend en komende week erg druk zijn beidde,
Dus dat had ik zeker niet verwacht. Hebben elkaar natuurlijk ook al twee keer gezien deze week en twee keer blijven slapen enz, dus dat is al super veel en meer dan oke. Twee keer per week hoeft nu ook nog niet hoor.... 1 keer per week zou al veel zijn. Willen het beidde echt rustig aan doen.... Het is nu voor mij gewoon lekker leuke dingen doen verder en dan zien we wel wanneer hij me weer wilt zien,

Ja heb zeker antwoord gehad! lieve schat jij ook erg bedankt ik heb het ook erg leuk gevonden, je bent erg lief en ik mis je. Heel fijn dat alles is goed gegaan vandaag je doet goed je best. We spreken zeker weer af wat te doen, fijn weekend nog schat

Niks aan de hand dus eigenlijk. Ik maak mezelf gewoon gek en onzeker

afbeelding van Hetlevenismooi

Niks aan de hand!

Goed dat je tevreden bent! Knipoog