Hartpijn

afbeelding van jan560

Mijn hart bloed, elke keer als ik aan haar denk elke keer als ik haar zie elke keer als ik haar hoor. Ik dacht eindelijk de juiste te hebben gevonden maar ben haar kwijt. Ik kan ze niet vergeten. In alles zie ik haar weer, de plekjes die we bezochten, de liedjes op de radio zelfs de lege plaats naast me in de auto. Ze was iets bijzonders, ze maakte me compleet.

Ze bracht geluk in mijn leven en maakte de kleinste details tot een onvergetelijk iets. Ze kleurde mijn donkerste dagen en bracht me telkens weer aan het lachen door de stomste dingen.

Ik mis haar elke seconde van de dag. Mijn zonnestraaltje dat mij altijd het licht gaf en me de juiste weg wees is weg. Het lichtje dat zelfs de sterren deed vervagen is niet meer in mijn leven.

Elk moment zonder haar is een strijd om op mijn benen te kunnen blijven staan. De gedachte haar te moeten missen is niet te vatten en is te zwaar om onder woorden te brengen.

Ze heeft mijn hart gestolen vanaf de eerste seconde en heeft het nu ook al ligt het wel in stukjes. Ik wou dat ik een manier wist om het te lijmen maar alles wat ik probeer faalt.

Mijn leven heeft geen kleur meer en al het geluk is eruitgezogen. Ik zie enkel duisternis voor me en vrees dat ik hier in zal verdrinken.

Ik voel mijn hart kloppen maar elke slag is alsof er messen door mijn borst steken en alle lucht uit mijn longen halen.

Ik zie haar nog doodgraag en hoop dat ze ooit tot de inkeer komt en zal zien dat ze nog steeds de sleutel naar mijn hart heeft en de lijm om alles terug aaneen te plakken.

Aan degene die dit leest, het spijt me dat ik het op deze manier allemaal neerschrijf maar dit ks voor mij de enige manier dat ik me kan uitdrukken.

afbeelding van Hetlevenismooi

@jan560

Hoef je geen spijt van te hebben dat je het zo neerschrijft.
Juist erg mooi...liefdevol.

Hoop dat jouw hartpijn door van je af te schrijven ook wat verzacht.

All the best van Hetlevenismooi.

afbeelding van jan560

dankje

Het haalt de druk wat van mijn schouders af om het neer te kunnen schrijven en maakt mijn hoofd even leeg maar momznteel blijft de hartpijn nog steken.

Dankje om mijn verhaal te lezen en te reageren.

afbeelding van Ange1

Ik herken je helemaal in het

Ik herken je helemaal in het verhaal.
Het is de pijn die ik ervoer vlak na mijn breuk.
Gelukkig word het in de loop van de tijd beter.
Op een dag zul je de zon weer zien opkomen en van de stralen kunnen genieten.
Zullen er weer nieuwe liedjes komen die gelukkig maakt.
Je hart is beschadigd en het zal zich herstellen alleen een litteken zal altijd blijven. Maar er zal weer plaats komen voor een nieuwe liefde. Geef het de tijd. Sterkte

afbeelding van jan560

dankje

Ik hoop dat het allemaal beter zal gaan.
Al hoop ik nog steeds op haar en vrees dat het er voorlopig niet op zal beteren.

Dankje voor je steunende woorden.
Het feit dat mensen mijn verhaal lezen en zonder te oordelen reageren is een grote troost.

Dankje

afbeelding van MayaSiena

Hoop........

Beste Jan
ten eerste heel veel sterkte!!
ik zit nu 3 weken ook in dat bootje..........in mijn hoofd en hart is het 1 grote puinhoop...........
en dan ''hoop'''..........
die heb ik ook,en hoe........ik las gisteren ,in het potje liefdesverdriet is hoop de giftige!
valse hoop..........maakt je ook kapot op den duur,maar het is er !
Worstel iedere dag met mezelf,alles lijkt zo zinloos,pijn,tranen,verlangen,gemis............ik ''leef'' door,ga gewoon werken,probeer mezelf weer iedere dag een flinke trap onder die kont te geven,maar ik kan maar aan 1 ding denken,hem................
zoek iedere dag weer op google naar tips,en t klinkt allemaal zo prachtig,ga leuke dingen doen,verwen jezelf,ga naar de kapper,weet ik veel ga gek doen...................
het verdiet zit in je en dat neem je overal mee naar toe,hoe meer je van iemand hebt gehouden(en voor mij was hij de ware)hoe harder het zal voelen...........
ik dacht werkelijk al voor hetere vuren te hebben gestaan,heb me vies vergist..............
sterkte en liefs Maya

afbeelding van xsherrie

herkenning

Mooie tekst! Ik kan mijzelf hier in vinden, ik denk zoals vele anderen hier op deze site.
Het ene moment betekent iemand de wereld voor je, het andere moment stort heel je wereld in als diegene er niet meer is.
Zoveel van iemand doen houden, en niet meer bij diegene kunnen zijn breekt gewoon je hart.
Het ging vorige week vrijdag uit met mijn vriend, en ook ik voel nog elke dag die leegte en de pijn. Wil zo graag nog samen met hem kunnen zijn.. maar de tijd zal het hopelijk helen.
Jij ook veel sterkte !

afbeelding van Claudia29

XSherrie

Geloof me, time heals everything! Ik ben nu inmiddels bijna 8 weken verder en in het begin kon ik mij totaal niet voorstellen dat ik mij überhaupt beter zou kunnen voelen. Maar écht, ik voel mij nu al een stuk beter dan toen. Natuurlijk af en toe even een dipje omdat ik aan hem denk, maar die dipjes worden steeds minder en ook minder heftig. Wees vooral lief voor jezelf, blijf goed voor jezelf zorgen en probeer je af te leiden door dingen te doen die jij oprecht leuk vind om te doen.

Het komt goed meis!