He is driving me crazy..

afbeelding van Missy23

Sins mei dit jaar, heb ik af en toe (intiem)contact met een geweldige vent, ik noem hem geweldig omdat ik dat vind, maar in werkelijkheid weet ik niet of hij wel zo geweldig is! We hebben dagelijks contact via sms,en soms krijg ik ook echt hele lieve smsjes, hij zegt ook dat hij erg gek op me is. Maar daarentegen zegt hij elke keer weer, dat hij geen relatie wil en op vrije voeten wil staan, hij zegt dat dit niet is omdat hij niet gek op me is maar omdat hij veel van zijn vrijheid geniet. Zelf denk ik als je dan toch gek op iemand bent, dan ga je daar toch voor?? maar zo denkt hij er niet over. Ik ben helemaal stapel van hem, en ik weet niet hoelang ik dit nog trek, hij lijkt als een verslaving voor mij. Hij weet ook dat ik hier onderdoor ga maar hij doet daar verder niks mee.

afbeelding van Lifebegins

Klinkt niet echt best moet

Klinkt niet echt best moet ik zeggen Missy. Het lijkt of hij wel de lusten maar niet de lasten wil dragen. Als jij daarmee akkoord gaat prima natuurlijk. Maar jij wilt meer, een relatie opbouwen met hem. Hij wil dat dus duidelijk niet. Ook zeg je dat hij wel ziet de je er aan onderdoor gaat, maar er niets mee doet.
E?ɬ©n ding lijkt me dus duidelijk. Jij wilt meer, hij niet. Dus......
Ik denk dat je het zelf wel kunt invullen. HIJ is het niet voor jou, jij wilt meer....
Ik begrijp dat het moeilijk is om het te accepteren, maar je moet jezelf in bescherming nemen en je niet laten gebruiken.

Veel liefs en sterkte.

Lifebegins.

afbeelding van Missy23

wordt er gek van..

Diep in mijn hart weet ik dat hij misschien alleen de lusten wil, omdat hij soms echt heel bot kan zijn als ik hem probeer te bellen bv. Misschien ben ik niet meer dan een "lust" vriendin voor hem, maar aan de andere kant kan hij ook heel lief zijn en ook heel eerlijk. Daarom zit ik steeds met een tweestrijd in mijn hoofd!
Wordt er echt gek van!

Bedankt voor je reactie!

afbeelding van Clueless

Het is niet het einde van de wereld...

Hey het lijkt erop dat je gewoon verliefd bent. En als het niet wederzijds is is het klote. Ik heb het nu zelf ook. Aan een kant heb ik een bord voor mijn kop en wil ik steeds blijven proberen om haar te overtuigen, hoewel ze niet echt geinteresseerd meer lijkt. Al mijn vrienden zeggen dat ik me niet zo gek moet laten maken.
En eigenlijk is dat ook zo! Je gaat er kapot van, terwijl je beter diegene maar niet meer kan zien en dan wordt je vanzelf wel weer verliefd op een ander!!! Even door de zure appel heen bijten dus.

afbeelding van Missy23

bedankt voor je

bedankt voor je reactie!!

Echt super hoe iedereen hier voor je klaar staat! Vandaag ben ik er even lekker uit geweest. Uit eten geweest met 2 vriendinnen, even de zinnen verzetten. Maar nu ben ik thuis en dan voelt het weer even klote! Dus ik ga zo lekker vroeg mijn bed in, dan kan ik gaan slapen!

Liefs missy!

afbeelding van Cornelia

Slaapwel!

Hoi Missy,
Blij dat je iets leuks gedaan hebt vandaag!
Liefs, Cornelia

afbeelding van Missy23

weer een smsje..

Heyy cornelia!!

Lief van je reactie! Heb gister inderdaad iets leuks gedaan! Ben met 2 vriendinnen uit eten geweest, en we kwamen me toch aangeschoten terug!! We hebben het echt heel gezellig gehad, en urenlang natuurlijk over mannen gesproken! Hun hebben ook tegen mij gezegd dat ik met hem moet kappen! Dat het even heel hard wordt, maar dat ik er echt wel overheen zal komen. Ik vind het zo moeilijk, maar heb vandaag wel het gevoel iets sterker in mijn schoenen te staan.
Had hem helemaal niet meer gesmst maar toen kreeg ik dus vandaag een smsje van hem! hoe het met me ging en of ik lekker aan het werk was. Heb gezegd dat het goed ging met me( liegen om eigen bestwil mag he)
Toen kreeg ik een smsje terug of ik nog wat leuks gedaan had verder het weekend, daar heb ik niet op gereageerd. Ik leer het nog wel eens Glimlach Al had ik m zo graag een lief smsje terug willen sturen, ik heb het niet gedaan omdat ik wist dat het tussen ons toch niet gaat werken.

En meid hoe gaat ie met jou?

Liefs missy

afbeelding van Cornelia

Dr. Jekyll en Mr. Hyde?

H?ɬ© Missy!
Ik ga straks lekker eten met een vriendin. We zullen ook wel uren zeuren over het andere geslacht...
Maar terug bij jou: dus gisteren of eergisteren zo'n rotsms, en nu ineens doen alsof er niets gebeurd is en vragen hoe het met je gaat? En of je lekker aan het werk bent? Rare kerel, hoor. Krijgt hij misschien kriebels in zijn buik? Heeft hij een pleistertje nodig? Sorry dat ik zo sarcastisch doe, hoor, maar ik denk dat ie weer kruimels aan het gooien is... Gelukkig heb je niet gereageerd. De volgende keer kun je misschien laten weten dat je je prima geamuseerd hebt... (En ja, een beetje liegen mag echt wil in dit geval!)
Gisteren had ik het zelf even moeilijk, maar ik heb niets van me laten horen. 't Zal wel overgaan zeker? Maar ja, je zit dan aan de leuke dingen te denken en niet aan al die uren dat je hebt zitten piekeren en je ongelukkig voelde. Vandaag heb ik even gecheckt of ie nog op de datingsite stond, en hij was online. Terwijl ik nu absoluut geen zin heb in iemand anders! Heb ook al drie weken geen kriebels meer gevoeld in mijn onderbuik... (Vandaag is het 3 weken geleden dat ik hem zag.) Ik denk dat ik het andere geslacht even voor bekeken houd. En de volgende zal wel zwaar over de brug moeten komen, hoor! Want dan play ik hard to get (hoop ik toch...)
Tot schrijfs?
Cornelia

afbeelding van Missy23

Lekker er ff uit hoor!

Goed bezig meid! Je zegt zelf al bij de volgende speel ik hard to get!! dat is al een goed punt, nou maar hopen dat we dat dan ook waar kunnen maken! Belachelijk dat jou ex nog steeds op die datingsite stond, hij moet wel heel erg wanhopig zijn? En tegelijkertijd doet hij jou ook pijn!! Echt weer typisch een man!! (al zijn er ook echt goeie mannen denk ik, we geven de hoop niet op)
Ik wens je vanavond heel veel plezier bij die vriendin!! en geniet van je avondje even weg zijn! Lekker er ff uit!!

Tot schrijfs!

Liefs!

afbeelding van Cornelia

Lekkere pizza gisteren

Hoi Missy,
't Viel wel mee gisteren, niet echt superleuk, maar het eten was ieder geval lekker.
Dat D. nog op de datingsite staat, verwondert me niks. Hij heeft zichzelf er namelijk nooit afgehaald in de weken dat we samen waren. En nu is hij een vrij man, en mag hij natuurlijk op 1000 sites staan. Ik denk dat ik maar helemaal 'genezen' zal zijn als ik niet meer ga checken... Dan wil het zeggen dat het me niet meer kan schelen! En dan kan ik verder!
Groetjes, C.