Heb ik dit wel goed aangepakt? Zo ja: hoe kom ik hier in hemelsnaam overheen!?

afbeelding van Corny_

Hoi allemaal!

Ik ben nieuw en als eerst wil ik even zeggen dat ik dit nog nooit gedaan heb, zo mijn 'probleem' op een forum gegooid. Maar ik heb het gevoel dat ik stil sta en dat ik het even van mijzelf af wil gooien en jullie mening wil weten. Alvast een dikke + voor de mensen die de moeite nemen om mijn verhaal te lezen, want oei, hij is lang hahaha! But still, here goes nothing!

Ik heb in december vorig jaar een jongen ontmoet. In eerste instantie dacht ik nog: wat moet ik met deze gast? Maar toch voor de gein maar nummers uitgewisseld. Hij heeft me mee genomen naar een restaurant en alles voor me gefixt, de dagen daarop hebben we elkaar 1, á 2x per week ontmoet en tijdens die ontmoetingen flink gezoend zoals verliefde mensen dat doen. Ik begon hem duidelijk leuk te vinden en zijn zo samen verder gegaan. De laatste paar keer dat we elkaar gezien hadden vertelde hij mij zelfs dat hij veel voor mij voelde. Gelijk z'n moeder en stiefvader ontmoet en zelfs een keertje blijven avond eten.

Na het 'blijven slapen' een paar keer te hebben uitgesteld ben ik 1,5 maand later op een maandag toch blijven slapen... De reden: het voelde opdat moment goed. Het was echt superfijn, sochtends super lang nageknuffeld in bed en keek hij mij aan en vertelde dat hij 'eigenlijk wel van me hield'. Hij maakte ontbijt, we deden koffie in de binnenstad en hebben samen gitaar gespeeld waarbij we samen de sterren van de hemel zongen. Hij liet me in zn telefoon kijken naar een berichtjes die een meisje had gestuurd en dat hij daar geen interesse in had omdat wij nu eigenlijk een soort van iets hadden. Ik betrapte mezelf erop dat ik verliefd geworden was... Daarna avonds naar huis gegaan en na heel de week nog contact te hebben gehad appte hij diezelfde week op een donderdag na een vraag van mij om bij mij te blijven slapen:

'Misschien is het beter dat we even rustiger aan doen :)'

BAM het universele verkapte zinnetje voor: ik wil niet meer verder. Hij zou die avond mijn moeder ontmoeten en ik vroeg aan hem of hij dit nog steeds wilde. Ja hij wilde dat nog steeds. Savonds mijn ma alsnog ontmoet en toen we samen waren heb ik hem om uitleg gevraagd. Hij vertelde me dat hij het te snel vond gaan. Hij wilde een stapje terug. Hij vond me heel interessant en hij wilde elkaar rustiger leren kennen. Hij hield wel van me en vond me leuk. Ik viel in de categorie: het meisje wat hij langer wilde hebben. Hij vond het tof dat we dezelfde raakvlakken hebben en hij wil dat het deze keer langzaam groeit. Hij vond ook dat we te snel sex hadden gehad... Hij heeft een relatie al een paar keer eerder zo vlug laten gaan en toen was hij na een paar maanden al uitgekeken en dat wilde hij nu niet. En dit alles vertelde hij half zenuwachtig, half nonchalant. En ondanks dat dit redelijk goed overkwam, voelde dit voor mij als een regelrechte afwijzing.

Daarna hebben we nog een wijntje gedronken en gewoon normaal gepraat over van alles. Bij het afscheid wenste ik hem veel plezier in Berlijn (want daar ging hij die week daarna heen voor z'n werk). Toen zei hij dat hij me wel nog wel even wilden zien voordat hij ging. Toen ik op bed lag stuurde hij ook nog een app met de tekst: 'vond het fijn je weer even te zien :)'.

Ik klapte hierna helemaal dicht. Achteraf gezien uit zelfbescherming, want ja, ik was inmiddels super verliefd op hem. Ik was ineens heel terughoudend. Niet meer enthousiast reageren op zijn appjes enz.

Die maandag, de week daarop, elkaar nog gezien en koffie gedronken. En we hebben het er toen nog eens over gehad en hij vertelde me dat hij zeker wilde weten of dat dit verliefde gevoel goed zat, en dat we even een weekje elkaar niet moesten zien. En vanaf toen was het eigenlijk voor mij klaar. Ik snapte maar niet hoe het kwam dat hij die ene maandag nog zo vol voor mij ging, en twee dagen later hij een stapje terug wilde doen. Toen hij in Berlijn was appte hij iedere dag. En ook daar snapte ik niets van! Hij wilde immers toch een weekje niets? Het was verwarrend voor mij en ik wist niet goed wat ik hier nou mee moest. Toen hij thuis kwam hebben we nog wat geappt en daarna werd het stil. Ik had inmiddels een gebroken hart en ik wilde hem toch nog eens om uitleg vragen hoe het kwam dat hij ineens rustig aan wilde doen. We hebben toen nog 1x koffie gedronken en daar vertelde we elkaar eigenlijk dat het niet ging werken. Ik vroeg waarom en hij vertelde me dat er meerdere factoren waren en hij dat hij het er een paar keer met z'n moeder over had gehad en dat dat hem liet twijfelen. En dat was het einde van ons.

Maar nu, zo ruim 2 maanden verder denk ik nog steeds aan hem... Bijna iedere dag... En dat eist nu een beetje z'n tol. En deze week is het helemaal feest want nu kwam ik hem heel onverwachts, voor het eerst sinds onze laatste ontmoeting, 2x tegen. Beide keren zag ik te laat dat hij het was, maar mijn vriendinnen die erbij waren vertelde me dat hij toch wel naar me keek. En nu denk ik steeds: had ik hem die ruimte moeten geven? Heb ik misschien verkeerd gereageerd? Was hij bang? Is er misschien iemand anders geweest? Heb ik deze situatie überhaupt wel goed aangepakt? En zo ja: hoe ga ik hier dan ooit nog overheen komen!?!? Want hoe dom en lullig het ook klinkt van iets wat bijna 2 maanden heeft geduurd, stiekem heb ik toch nog liefdes verdiet en huil ik er soms nog wel eens om. Ik weet gewoonweg niet hoe ik over heen moet komen...

Dus vertel! Ik zou graag jullie mening eens willen weten. Tips, reacties, ze zijn allemaal welkom!

Liefs van mij

afbeelding van misszotje

hoi Corny_ Toen ik las dat

hoi Corny_

Toen ik las dat hij het te snel vond gaan kwa intiem en Ik viel in de categorie: het meisje wat hij langer wilde hebben,Hij heeft een relatie al een paar keer eerder zo vlug laten gaan en toen was hij na een paar maanden al uitgekeken.

Ja hij is onzeker bang en weet dus niet wat hij wilt < jij heb dus niets fout gedaan behalve verliefd geworden> lang of kort maakt niet uit.
Heb ik deze situatie überhaupt wel goed aangepakt? ja die heb je zeker
naar mijn mening zou ook zo hebben gereageerd als iemand dat zo zou zeggen.

ik lees de laatste paar dagen een site wie weet help het jou ook een beetje
Voorbeelden van onbewuste energie zijn: beperkende gedachten, beperkende emoties, je pijnlichaam, je ego. staat er allemaal in.

Omdat je steeds maar denkt zal die een andere hebben gehad
maar dat is iets wat er onderbewust bij je inzit je wilt het toch weten.
En hoe meer je het voed hoe meer de pijn blijft.

http://loslatenhoedoejedat.nl/je-ex-loslaten/

Ik hoop dat het je wel een beetje help om met een deel gevoel gedachtes om te gaan het heeft wel een deel bij mij geholpen waarom het me steeds liet denken
aan bepaalde dingen en het spoken in mijn gedachtes.

afbeelding van Corny_

Hoi misszotje!Beetje late

Hoi misszotje!

Beetje late reactie want Wauw, ik dacht dat er niemand had gereageerd haha! Blijkbaar dus toch Glimlach

Heel erg bedankt voor het lezen (want het is een lang verhaal haha) en je bemoedigende woorden! Die link die je stuurde heeft ook mij echt goed aan het denken gezet. Je hebt zo'n gelijk. Die gedachten blijven steeds die pijn voeden en dat is gewoon niet oké. Ik blijf het steeds over en over lezen en het is erg rustgevend moet ik zeggen Glimlach

Ik heb get idee dat hij inderdaad ook gewoon bang is geweest. Dat ik een soort boven hem uit kwam, beetje geïntimideerd zeg maar. Hij was 21, ik 25. Hij was nog niet klaar met school, ik werk al. Hij was bezig met z'n rijbewijs, ik heb hem al 6 jaar. Nu moet dat allemaal niet uitmaken natuurlijk maar het zat hem ergens wel dwars. Hij vertelde een keer tussen neus en lip door namelijk dat hij het er met z'n beste vriend over had gehad dat ik ouder was en dat hij daarover twijfelde. Ook de lengte was voor hem heel erg nieuw zei hij toen. Ik ben model en 1.84 en hij vertelde dat hij ook precies 1.84 was en dat dat voor een model prima was maar dat hij nog nooit zo'n 'lang' afspraakje had gehad. Zag toen ook onzekerheid in z'n ogen.

Wij zijn nu een tijdje verder maar toch. Het is in iedergeval duidelijk dat hij wel over mij gepraat heeft want overal waar ik kom, en ik kom toevallig zijn vrienden tegen, dan word er naar me gekeken en gepraat. Ik stap een café binnen, er word gekeken, gesmoesd, gekeken en ze gaan weer verder. Bijna iedere week. Niet in een lacherige manier, maar op de manier van: hey dat was dat meisje van... ving zelfs een keer op dat er gezegd werd dat ik de ex van was! Ben nooit officieel z'n vriendin geweest haha! Ik ben hem nu nog een keer tegen gekomen waarbij we contact hadden. We gaven we elkaar een glimlach, en een kleine zwaai, en liep hij verder, maar keek dan toch even om. Laatst zag ik hem met zijn nieuwe vriendin (wat stiekem wel pijn deed), en ze keek mij heel verwaand en keurend aan, wat betekend dat ik dus blijkbaar wel bekend ben haha! Maar vind het frappant dat zijn vrienden het nog steeds over me hebben.

Maar het geeft me wel het gevoel dat het best wel echt is geweest en dat hij ergens gewoon praktisch is na gaan denken en dat hij gewoon z'n hoofd heeft gevolgd en niet z'n hart ofzo. En daar ging het bij mij gewoon om. Dat ik niet voor 'zomaar' was, en dat hij echt wat in mij gezien heeft. En dat is voor mij voldoende.

Ondanks dat het loslaten nu voor 80% gebeurt is, moet die andere 20 % ook nog. En daar helpt je link heel erg goed mee! Knipoog