*** heb ik weer .....

afbeelding van Magter

Beste allemaal

Eind november leerde ik een meisje kennen. Genaamd K.
Meisje is 22 jaar oud. Staat open in het leven, is altijd vrolijk en erg mooi. Ze houdt erg van haar vrijheid en gaat veel stappen en doet leuk met vriendinnen. Daarnaast studeert en werkt ze ook op vrijdagavond en zaterdag overdag.

Voor mij heeft ze 2 mannen gehad.
Man 1 had ze een relatie van 5 jaar mee. Erg verstikkend, hij controleerde haar heel de dag en ze moest altijd laten zien waar ze was.

Na deze relatie werd ze stapelgek op een jongen. Dolverliefd. Deze jongen heeft haar erg gebruikt. Hij belde haar alleen maar als hij dronken was. Had een ander meisje naast haar. Etcetera etcetera.

Toen het slecht ging met man 2, kwam ik in beeld.
Eind november spraken we voor de eerste keer af. Erg gezellig en leuk. Ik was niet meteen verliefd en zij ook niet. Daarna volgde meerdere dates. We gingen elkaar steeds leuker vinden. De sex is in 1 woord geweldig. We kunnen praten over alles. Ze gaf wel aan dat ze rustig aan wilde doen, niet meteen een relatie. Ze wilde voor de buitenwereld ook niet als slet gezien worden. Inmiddels was ik al super verliefd. Ze gaf aan dat ze niet wist of het wat zou worden, omdat onze levens teveel zouden verschillen. Maar we zouden dit wel aankijken.

Ik zit in het weekend vooral bij vrienden thuis of in de plaatselijke kroeg, zij gaat ieder weekend stappen. In het kort gezegt

Ik gaf aan dat dit niet zoveel uitmaakte en dat ik haar lekker haar eigen ding zou laten doen.
De ene keer was ze weer super lief, dan deed ze dagen kortaf. Ze gaf aan daar spijt van te hebben en zei sorry dat ze me soms zo afhield.

Na een lang gesprek gaf ik aan dan moeten we misschien maar een pauze inlassen. Maar ik kon dit toch niet.
Meteen na dit gesprek appte ze dat ze me al miste.

Hiervoor ging ze ook op ski vakantie en appte ze me ook heel de dag want ze miste me.

Na voorafgaand gesprek ging het weken goed. We sliepen veel bij elkaar, we hadden regelmatig contact. Ze gaf zelfs enkele keren aan van mij te houden. We zouden samen naar Disney land Parijs gaan etc etc. Ze had het af en toe over de toekomst. Zoals samen met een eigen groepje op ski vakantie gaan etc etc.

Dit tot carnaval. Ze gaf van te voren aan dat ze al weinig zou appen omdat ze veel met vriendinnen zou zijn. Maar de afgelopen 4 dagen heeft ze niet tot nauwelijks geappt.

Ik heb vandaag de stoute schoenen aangetrokken en aangegeven dat ik een flinke afstand tussen ons voelde.
Dit gaf zij aan dat dit klopte.

Ze zei ineens dat ze vond dat onze levens teveel van elkaar zouden verschillen. Ik zit veel in het weekend in mijn eigen dorp/stad bij vrienden of in de plaatselijke kroeg. Zij gaat veelal stappen. Ze vond het dan ook jammer dat ik niet ging carnavallen zodat ik haar wellicht tegen zou kunnen komen. Ook vind ze het jammer dat ik niet met vrienden in een grote stad af en toe ga stappen.
Ik gaf aan wil je ermee stoppen dan? ''nee dat heb je me toch niet horen zeggen''' zei ze.
Ik zeg wat wil je dan? ''Ik weet het gewoon niet'' is wat ze zei.

Ik gaf aan dat we hier wel uit konden komen en morgen met elkaar gaan praten. Dus dit is dan ook afgesproken, morgen komt ze met me praten.

Ik vroeg aan haar of dit echt het ENIGE was wat haar dwars zat. En ja blijkbaar is dit het enige wat haar dwarszit.

Ik vind dit eigenlijk totaal geen issue als ik erover nadenk. Waarom kunnen levens niet van elkaar verschillen, ieder heeft toch zijn eigen ding?

Voor carnaval slapen we notabene nog 4 dagen bij elkaar. Mist ze me en houdt ze van me en hebben we de beste sex ooit. En nu is ze 5 dagen met vriendinnen carnavallen en nu is het ineens een issue dat ik die dingen niet doe? Ik snap het niet zo.

Ik voel me af en toe net een jojo. De ene keer mist ze me en houdt ze van me. En dan vraag ik waarom nu wel? En dan zegt ze ja dat voelt op dit moment gewoon zo.

Omdat haar ex haar nooit ruimte gaf, geef ik haar deze ruimte wel.

Hebben jullie tips voor mij voor morgen? Hoe kan ik dit benaderen.
Aangeven dat we er dan maar mee moeten stoppen en als ze heeft nagedacht mag aangeven wat ze wilt?
Mijn best doen en er samen proberen uit te komen en het wel zien?
Ik heb geen idee ben een beetje machteloos

afbeelding van Time

Je loopt teveel achter haar

Je loopt teveel achter haar aan. Dat moet je niet doen. Daarbij lijkt het erop dat ze om de zoveel tijd er 'genoeg' van heeft om vervolgens naar een paar dagen weer bij je aan te kloppen en is alles weer geweldig. Ik wil niet zeggen dat ze je gebruikt maar ik was allang afgehaakt of je moet er zelf ook vrede mee hebben hoe het gaat, maar dat heb je niet.

Als ik jou was zou ik voorstellen om er mee te stoppen (dumpen die hap!) of zeggen dat zij de zaken op een rijtje moet zetten totdat ze weet wat ze wil en vooral niet achter haar aan blijf lopen, laat het maar van haar kant komen. Zijn nog genoeg vrouwen op de wereld. Ze is ook nog jong (22), dus wellicht wil ze zich niet binden aan iemand, is natuurlijk niet vreemd om die leeftijd.