Helemaal aan het doordraaien

afbeelding van hen_hen

Hoi,

Wat ben lik blij dat er sites als deze bestaan.
Ik ben 27 heb twee kinderen en ben zwanger van de derde.
Mijn Ex loog over van alles en heb de relatie verbroken. Hij heeft ook geen enkele moeite gedaan om het te lijmen of er weer voor te zorgen dat het goed komt. sterker nog hij vraagt niet eens naar de kleine in mijn buik.
Dit is het stukje dat ik hem wel een mes tussen zijn ribben kan steken gezien hij de afspraken met mijn zoontje ook niet na komt.

Aan de andere kant mis ik hem zo ontiegelijk erg dat het me van binnen volledig verscheurd ik kan niet lachen heb emoties waar ik de naam niet eens van weet. Mijn kids zeggen dat ik nooit meer lach. Ik wil hem heel de dag bellen appen. controleer mijn facebook elke seconde om te kijken of hij een berichtje stuurt of hij iets van zich laat horen of hij me mist maar hij doet het gewoon niet. Hij mist me niet... Vandaag zei hij nog tegen mij als ik een ander heb dan laat ik het je wel weten via facebook of whatsapp want op een andere manier zie ik het niet zitten. Dat was het laatste wat ik wilde horen.. Hij is gewoon nu al na een maand bezig met een ander wijf..???

Het maakt me helemaal kapot als ik hem zie en ik wil hem zo zo zo graag iets aandoen en als hij lief doet wil ik hem vasthouden en nooit meer laten gaan.

Ik ben volledig aan het doordraaien en weet gewoon niet meer wat ik moet....

afbeelding van Jester

@ Hen_hen

Blijven ademhalen, terug naar je kern, in jezelf kruipen...

Je gedachtes zien, en niet voeden,
Je emoties voelen, maar niet versterken door gedachtes.

Lief zijn voor diegenen die er wel zijn, je kinderen, zorg voor je ongeborene, door proberen te relativeren, kalmte, voor jezelf, en voor het persoontje in jou!

Kort door de bocht, ja, maar het enige zinvolle wat je kan doen, en zou 'moeten' doen...

"Vergeet" die ander voor nu, en stel de prioriteit bij dat wat belangrijk is, jij en je directe omgeving...

Wees boos, wees verdrietig, maar laat het je niet overnemen, gebruik ze als middel om je razend verstand te sussen, zodat je jezelf kan herpakken...

Kies voor verantwoording, voor jou en je kids, niet voor onverantwoording in woede en verdriet, want dit zal je niet verder helpen.

Zie dit niet als een preek, maar als een beroep op je eigenwaarde, op de liefde voor jezelf en je kids...

Ik kan je slechts sterkte en wijsheid toewensen vanaf hier...
Be strong lady!
Vertrouwen, in jezelf is waar het begint, vertrouwen dat je sterk genoeg bent om boven het verdriet en de woede te gaan staan....

Groet
Jester.

afbeelding van hortensia

@Hen_hen

Wat een vreselijke situatie waar jij en je kinderen nu inzitten.
Toch wil ik je zeggen ( natuurlijk snap ik hoeveel verdriet je hebt) maar dat je ook niet een afwachtende houding moet gaan aannemen . Ik weet dat je hoofd nu mss niet staat naar praktische zaken. Maar jij zult nu het heft in handen moeten nemen , laten zien wie je bent en geen vrouw bent waar overheen gelopen dient te worden. Je moet een gesprek eissen met hem en om de tafel gaan zitten en duidelijk en helder uitleggen hoe de zaken ervoor staan. Hij zijn verantwoording heeft te nemen. Stel jezelf tegenover je ex iets harder op ...

Wens je echt heel veel sterkte toe

afbeelding van prive

bijna zelfde situatie

Ik heb ook 2 kinderen en kreeg vandaag miskraam. Jammer maar God dank. Vader van mijn kinderen is groote leugenaar. Hij heeft mij en kinderen veel gedaan. Wat ik heb geleerd in 7 jaar als hij niet van mijn houd. Dan zijn zeker iemand die van mijn houd: Dat zijn mijn kinderen en jouw kinderen. Richt op ze en vecht voor ze. Als je goed na denkt. Mannen gaan en kinderen zijn voor altijd. Het verscheur je maar wat ze vergeten dat ze rekenschap bij God krijgt. Geniet van je kinderen en Zwangerschap. Ik weet je houd van vader van je kids, maar je kan ze niet veranderen hou van je zelf.
Het doet pijn met andere wijf. Wat ik altijd zegt ooit ontmoet ik gene die echt van mij houd zo niet. Dan heb ik kinderen met liefde opgegroeit. Onthou niks kan je man behouden. Succes verder