helemaal alleen en waarom nog

afbeelding van auryne

kvoel me alleen, als of niemand me begrijpt. heb besloten hem alleen te laten en te wachten om te praten want hij heeft gezegd aan F. dat hij er nog niet klaar voor is om te praten.
ik weet niet wat ik moet zeggen als we gaan praten.. moet ik zeggen dat ik nog zoveel van hem hou,of eerder zeggen dat ik gewoon een paar keer wil afspreken? niemand begrijpt me en niemand kan me helpen.. niemand wil me helpen, komt ws hun oren al uit als ik over hem praat. "ik vind het helemaal niet erg" of "ik begrijp het wel dat je het daar moeilijk mee hebt" maar waarom ben ik zo alleen. hoe vaak ik er ook over praat ik blijf alleen. de ene moment met hoop, hoop dat het wel goed komt, er zijn zoveel koppels die weer samen komen (maar na een jaar en een half?) en de ene moment ben ik zo depressief als maar zijn kan. ben al drie kilogram vermagerd..krijg geen hap door mijn keel en als ik eet dan geef ik over. hoe lang gaat dit nog duren? geen god die me dit kan zeggen, geen mens die me zegt kelly het komt wel goed, heb geduld hij ziet je graag... kben maar alleen, misschien dom en belachelijk klinkend, maar waarom nog verder gaan? omdat alles goed komt BULLSHIT omdat er een ander betere jongen voor me bestaat, no way.. niemand weet wat ik weet, door wat voor hel hij me heeft helpen doorgaan,khad nooit meer geleefd zonder hem en nu is het gedaan. hoe in hemelsnaam gaat dit ooit beter zijn??
is er dan niemand die me kan helpen? alleen maar hij waarschijnlijk maar wachten is de boodschap. wachten op een onzeker antwoord, om ms weer eens 'gedumpt' te worden..

kga kapot en niemand begrijpt me..

afbeelding van Kyra

Hoi, Ik begrijp heel goed ho

Hoi,
Ik begrijp heel goed hoe je je voelt. Afgelopen woensdag heb ik dat gesprek gehad en ben ik aan de kant gezet. Het is verschrikkelijk om onzekerheid te hebben hierover (dat was de maanden ervoor) en ik was al 10 kilo afgevallen het afgelopen jaar door alle stress. Ik voelde me al alleen maar had nog hoop, nu ben ik helemaal alleen en zonder hoop. Hij bleek verliefd op een vrouw van zijn werk die minstens 10 jaar ouder is dan hem en dat doet veel pijn. Ik kan het niet uitstaan om te weten dat hij met haar smsjes stuurt en met haar praat, dat vind ik echt verschrikkelijk. Het enige wat ik je kan adviseren is om het gesprek positief te beginnen, wel zeggen dat je heel veel van hem houdt, je merkt snel genoeg of ie eerlijk is of niet en waarom hij zo doet. Het hoeft niet hetzelfde te zijn als wat ik heb meegemaakt, maar pas op dat hij wel eerlijk is, want niet praten kan soms ook betekenen dat iemand niet eerlijk is. Nou veel sterkte ennuh ik begrijp je heel goed hoor!
Groetjesssssssssss

afbeelding van lovehurtsme

!!

ik begrijp je wel (late reactie) was beetje de berhalen aan eht lezen op deze site tis al tijdje geleden dat je dit hebt geschreven hoop dat het un beter gaat ik ga ook kapot nu Verdrietig k word der echt gek van ben ook afgevallen k moet zowat kotsen van het huilen zo erg maarja wat doe je der aan Verdrietig