help

afbeelding van angie

Ik heb hier met verbazing wat verhalen gelezen. Iedereen weet dat hij/zij niet de enige kan zijn die met dit soort verdriet rondloopt, maar toch, als het je gebeurt, ben je er van overtuigd.
Ik wil nog graag wat meer lezen en uitvinden hoe zo'n site nu eigenlijk werkt. Misschien kan iemand mij hier een beetje wegwijs in maken.
Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik eigenlijk meer wilde weten over de schrijfster van het boek "Het Monsterverbond". Wat een goed boek is dat toch he?? Het geeft je tevens zeer veel zelfinzicht..Mijn verhaal word zeker hier nog verteld, maar ik moet me hier eerst op mijn gemak voelen en precies weten hoe het er hier allemaal aan toe gaat. Ik heb geen flauw idee...

afbeelding van Speler

Lieve Angie, Wegwijs maken

Lieve Angie,

Wegwijs maken op de site is niet zo moeilijk. Allereerst, waar we hier voor zijn, het verwerken van ldvd en de manier waarop verhalen ons kunnen helpen. Ik denk eigenlijk dat je de site als zelfhulpgroep kunt beschouwen. De meesten onder ons zijn van Belgie en Nederland. Hier kunnen ook vriendschappen voortvloeien indien je dat zelf wil. Het mooie van de site is dat niemand je veroordeeld over wat er gebeurt is of wat je gedaan hebt. Het maakt niet uit want we hebben allen een raakpunt de ldvd.
Niets moet en alles mag, mits respect voor de anderen. Dus indien je wil kan je je verhaal vertellen of kan je reageren op anderen hun verhalen. Ook prive berichten kunnen vertuurt worden zogenaamde PB's.
Het boek waarover je spreekt ken ik niet, maar wat denk ik in de lijn ligt is "Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus" van John Gray. Dit doet mij momenteel veel zelfinzicht verwerven over mezelf en de andere sekse. Te laat weliswaar, maar een les voor de toekomst. Als je meer info wil geef ik je die graag.

Speler

Life is what you make of it...or not!
Don't let my nick fool you.
Don't be a rabbit, let the hunters see what you think of them!

afbeelding van angie

Dank je voor je commentaar

Dank je voor je commentaar Speler. Het boek "Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus heb ik al e's gelezen. (Na mijn belachelijk korte huwelijk). Mijn ex man haalde het in zijn hoofd om 3 maanden voor ons trouwen een verhouding te beginnen. Zij is zelfs nog op onze bruiloft geweest en kon het over haar hart verkrijgen mij een hand te geven en te feliciteren!!! Wat zijn sommige mensen toch verrot!! Ik wist op onze bruiloft uiteraard nog van niets..
Dat kwam 9 maanden later pas.. Gelukkig heb ik heeeeeele goede voelsprieten, maar soms zou ik willen dat ik ze helemaal niet had. Maar goed, de reden dat ik nu ldvd heb is een hele andere.. een NOG foutere man zal ik maar zeggen. Maar ik weet inmiddels donders goed dat ik zelf degene ben, die deze mannen aantrekt. (lessen uit het Monsterverbond). Het is toch eigenlijk van de gekke dat ik (en zoveel andere) moet gaan veranderen zodat mensen geen mis/-gebruik meer van me kunnen maken??? Omdat ik er ALTIJD van uitga dat mensen het beste met je voor hebben, val ik iedere keer weer in de shit.. Ik moet mijn wereldbeeld echt gaan bijstellen, want het is nu eenmaal echt zo, dat er wezens rondlopen die denken het recht te hebben je kapot te maken. En PUUR EN ALLEEN voor hun eigen genot! Deze mensen hebben waarschijnlijk een persoonlijkheidsstoornis maar ondervinden hier totaal geen last van omdat zij er zelf totaal niet onder lijden. Neeee, gooi het maar weer op mijn bordje!! Oooh, sorry hoor, word weer helemaal kwaad als ik er over nadenk.. Stop maar weer e's, ga een lekkere douche nemen, en zal vanavond mijn verhaal vertellen..
Liefs, Angie