Help

afbeelding van Stonecold

Ik ben hier net nieuw en weet niet zo goed wat ik kan verwachten. Maar op dit moment heb ik zoveel verdriet dat ik niet weet wat ik er mee moet. Hoe kan ik me zo vergissen? Heb al zoveel meegemaakt en wéér trap ik er in. Nu zoveel verdriet dat ik niet weet of ik dit nog wel te boven kom...

afbeelding van CindyD

Hi daar.. Wat is er gebeurd?

Hi daar.. Wat is er gebeurd? Wil je erover praten? We kunnen ook chatten als je wil

afbeelding van Stonecold

Twee weken geleden ben ik

Twee weken geleden ben ik gedumpt zonder echte reden. Ik ben er vanochtend achtergekomen dat hij ook al een ander heeft, dus deze relatie gaat hem niet meer worden. En zijn huidige relatie ook niet ben ik bang. Hij vlucht van de 1 naar de ander en zolang hij zelf niet zijn kop op orde heeft, wordt het met niemand meer wat. Vanochtend heb ik zijn spullen gebracht en hij zag er ook niet echt heel gelukkig uit. Maar bleef bozig naar mij, ondanks dat ik hem niet gedaan heb. Hij projecteert zijn slechte ervaringen uit vorige relaties op mij, onterecht. En nu zegt hij dat zijn nieuwe vriendin hem wel helemaal accepteert zoals hij is. Nou, ze kent hem net 4 weken wat ik begrijp.

Hij heeft een hele lieve kant, maar ook een duistere kant. En als ze die ziet vraag ik me af wat ze dan zal doen. Heb ook gesproken met een ex van hem die tegen dezelfde dingen aan liep met hem. Dus ze kon me wel begrijpen, maar me verder ook niet helpen.

Ik ben volgens hem nummer 8 waarbij het zo gaat. Eerst helemaal verliefd, doet alles voor je en dan in een keer slaat hij om. Blijkbaar zodra het echt serieus begint te worden. En gek genoeg vind hij weer een nieuw slachtoffer.

Verstandelijk weet ik dat ik snel afstand van hem moet nemen. Ik kan ook niets meer hij heeft me overal geblokt. Kan niet eens bellen of smsen meer. Enige wat zou kunnen is inderdaad een brief schrijven, maar ja, dan weet je nog niet of hij hem leest. En volgens mij interesseert het hem ook niets hoe ik me voel. Bikkelhard.

Ben meerdere keren bedrogen in vorige relaties en mijn jeugd was ook niet fantastisch. En dat wist hij en hij zei dat hij mij dat nooit aan zou doen. Mij nooit zou laten vallen, ook niet als we uit elkaar zouden gaan. Allemaal mooie woorden, maar achteraf allemaal loze woorden.

Ik heb veel meegemaakt en heb mijzelf elke keer weer herpakt. Maar ik ben bang dat ik het deze keer niet meer ga redden. Alles is geblokkeerd in mij. Ik hoop dat dit gevoel snel weg mag gaan, maar ik ben bang dat ik hier niet meer bovenop kom. Hier zijn is nu mijn hoop op redding.

afbeelding van Polliewop84

Verschrikkelijk. Ik leef met

Verschrikkelijk. Ik leef met je mee. Bij mij nu een week geleden en in diezelfde week voordat hij weg ging zei hij nog dat hij heel erg tevreden was met zijn leven en tussen ons. Niks van waar anders was hij nu niet weg gegaan.

Je komt er wel weer. Geef het een plekje. Ik weet dat het moeilijk te geloven is (ik geloof het zelf nu ook niet helemaal) maar het komt allemaal weer goed.

Sterkte.

afbeelding van Stonecold

Dank je wel... hoe kunnen ze

Dank je wel... hoe kunnen ze dat zo doen? Ik snap er niets van. Je kan toch niet het ene minent uitspreken dat het helemaal fantastisch is en het volgende moment gewoon verdwijnen?

afbeelding van Polliewop84

Nee ik snap het ook allemaal

Nee ik snap het ook allemaal niet. Zo zijn sommige mannen denk ik. We zouden gaan samenwonen in july want hij had een huis gekocht en ook mijn zoon van alles beloofd. Zulke mannen moet je niet willen in je leven. Ik denk dat mijn ex ook iemand anders heeft.

afbeelding van Stonecold

Ja ik heb ook twee kinderen

Ja ik heb ook twee kinderen van 10 en 12 jaar. Die snappen ook niet waar hij gebleven is, maar ik zal binnenkort toch tekst en uitleg moeten gaan geven ben ik bang. Dit is nu de derde keer dat iemand zo abrupt uit hun leven verdwijnt. Ik hoop dat ze later geen last van problemen krijgen dat ze zich niet meer kunnen hechten aan iemand of relaties aan kunnen gaan. Dus voorlopig komt er niemand meer in het leven van mijn kinderen.