Help advies gevraagd

afbeelding van Crank10

Wat moet ik in hemelsnaam doen?
Ik zit heel erg met een vrouw in mijn hoofd en ik weet niet wat ik er mee aan moet. Help! Tong
Ik ben erg verliefd geworden op een vrouw die een vriend heeft, en zij waarschijnlijk ook op mij.
Komtie..
Ik ken haar van de sportschool. Vorige zomer begon het eigenlijk. Ik vond haar altijd al een hele leuke meid, maar ze liep daar altijd met haar vriend, dus ik gaf er verder geen aandacht aan.
Ik weet niet eens precies hoe het ging, maar we kwamen ineens met elkaar in gesprek in de sportschool toen haar vriend er niet was, vervolgens gingen we die avond samen sporten en dat was erg leuk, ik voelde al aantrekkingskracht, maar dacht het zal vriendschappelijk zijn, want ze heeft een vriend.
Toen ik thuis kwam van die sportavond, voegde ze me toe op FB en begon met me te praten. Het begon met koetjes en kalfjes. Later in het gesprek zei ze dat ze me al heel lang een superleuke jongen vind en de knapste van de hele sportschool Tong Ik was natuurlijk erg blij en vond het leuk om te horen.
Het gesprek escaleerde in seksuele gesprekken met leuke foto’s zeg maar haha Tong Game was on!
Volgende dag was ik alleen in de gym en zij met haar vriend. Toen ik klaar was met sporten en naar huis ging en op de bank was geploft, belde ze ineens op, of ze langs mocht komen, ze wilde zo graag bij mij zijn. Ze kwam naar mij toe, keken een film en we hebben gekust en ook iets meer.
Vervolgens ging dit een poosje door met samen sporten, zij die bij me langskwam etc.

Op een gegeven moment werd ik echt verliefd op haar, maar zij had nog steeds die vriend. Ik had simpelweg geen zin om echt verliefd op iemand te worden die een vriend heeft en het niet uitmaakt + door een vergelijkbare ervaring welke verkeerd voor me afliep, heb ik het afgekapt destijds met haar. Puur uit zelfbescherming en het juiste te doen.
Ze was erg verdrietig, maar snapte het heel goed. Ze was erg in de war, ze voelde zich een slet, maar dat is ze helemaal niet, ze weet ook niet wat ze met die gevoelens aan moest en vond me erg leuk. Uiteraard heb ik me vaak afgevraagd of het gewoon een slettebak is of iemand die gewoon verliefd is geworden op een ander.
Ik had aangegeven dat ze eerst moest uitzoeken of ze door wilt gaan met haar vriend, of niet. Ze heeft 2,5 jaar een relatie. Dat ik haar heel leuk vind, maar dat het niet handig is wat we doen.
Vervolgens gingen er 3 of 4 maanden voorbij en begon ik haar heel erg te missen. Ik dacht “die blijft natuurlijk nu veilig in haar relatie zitten, omdat ze daar zekerheid heeft en dan gebeurd er ook niks en maakt ze het zeker niet uit”
Ik had haar een berichtje gestuurd via FB Messenger dat ik haar miste en spijt had van mijn beslissing en of ze wilde praten. Ze kwam langs, zei dat ze er toen moeite mee had wat ik had besloten, maar de deur was dicht gegaan en nu weer bij dr vriend zat. Ik voelde me erg slecht. Maar wist wel waar ik aan toe was.
Maarrrr toen;
Ik was weer in de sportschool en kwam haar tegen, ze was met haar vriend, ik zei alleen gedag en focuste me op he trainen, ze kon haar ogen NIET van me afhouden, de hele avond zat ze naar me te kijken etc, toen ik thuiskwam begon ze gelijk weer berichten te sturen dat ik erg gespierd was geworden en ik er heel goed uit zag en hoe het ging etc. haha:P Ik was erg blij natuurlijk.
Intussen leek ze weer heel veel signalen te geven dat ze me heel leuk vond door berichtjes/gedrag etc. Ze vroeg of ik wilde sporten met haar en dat heb ik toen gedaan. Het was zo leuk, mega veel aantrekking weer, berichtjes sturen tijdens het fitnessen en je voelde die spanning gewoon, maar ze heeft nog steeds een vriend.
Daarna ging ik op vakantie, bij terugkomst vroeg ze aan mij of ik haar elke zaterdag 1 op 1 coaching wilde geven in de gym, omdat ze geen vooruitgang meer boekte haha Tong tuuuurlijk:P
Ik heb er toen lang over nagedacht, maar ben er toen niet op ingegaan. Zij kan dan namelijk van mijn aanwezigheid blijven profiteren elke zaterdag en dan hoeft ze die vriend niet te dumpen + ik heb geen zin om 1 keer op zaterdag te komen opdagen en dat ze de rest van de week bij die jongen is.
Ook had ik gezegd dat ik naar een andere gym ging, want een vriend van me trainde elders en die wilde met mij trainen ( is echt zo), dus aangegeven dat dat niet kon. Toen zei ze dat ze ook al lang overwoog om naar die andere gym te gaan, want ze was deze gym zat aan het worden ahah:P Maar haar vriend wilde perse bij de huidige blijven, dus als ze me daar zou zien, wist ik hoe laat het zou zijn:P haha
Ze baalde er erg van, want ze wilde me absoluut niet kwijt en ik zat in haar hart en ze geeft om me zei ze. Vervolgens was ik 3 weken terug weer in de “oude gym” waar ik haar had ontmoet en ze schrok dat ik er was, want ik was toch weg uit de gym en ergens anders heen.
Uiteraard stuurde ze me weer een bericht toen ik thuis was en vroeg wat ik in de gym deed. Ik zei dat mijn abbo er nog loopt en ik er heel soms nog ben, toen zei ze ooooo okee….
Daarna weer radiostile.
Wat moet ik hier nou mee? Ik heb er ergens spijt van dat ik er niet op ben gegaan. Had ik wel moeten gaan sporten met haar, of niet? Ik weet dat ze me leuk vind, maar wat heb ik daar aan als ze haar relatie toch niet uitmaakt?
Wat moet ik nou? Tong

afbeelding van Dirk30

Hallo Crank

Ik denk dat je rationeel gezien het antwoord al kent en al een paar keer hier hebt gegeven: wat voor zin heeft het allemaal als ze steeds maar bij die vriend blijft!! Jij komt duidelijk op een tweede plaats bij haar en dat wil jij niet!!! Het probleem is dat bij jou die verliefdheid steeds wordt aangewakkerd als je haar ziet of als je met haar contact krijgt en hebt. Wat jij nu volgens mij moet doen: laatste keer uitnodigen en een serieus gesprek aangaan ( dus niet via whats app of andere media, real live dus). En haar eens "dwingen" een definitieve keuze te maken. Je wil immers niet een speelbal blijven die heen en weer wordt geslingerd in de emoties.

Ik vind het een zeer jammerlijke pijnlijke situatie voor jou.

Succes man.

afbeelding van Crank10

Bedankt!

Heej!
Super bedankt voor je reactie, ik zit er echt mee en dan is het fijn als mensen met je meedenken. Nogmaals bedankt daarvoor
Kijk; ik ken haar “redelijk goed” inmiddels, maar niet supergoed natuurlijk. Ik denk dat zij mij eerst nog veel beter wilt leren kennen en dat “gevoel” verder wilt onderzoeken, voordat ze het uitmaakt Terwijl ik zoiets heb van “waarom zou ik tijd en energie in iemand gaan steken waar ik al een zwak voor heb, maar diegene een vriend heeft en het toch niet uitmaakt, straks word ik helemaal verliefd, maakt zij het niet uit en zit ik met dat klote gevoel”
Op deze manier blijft die aantrekking natuurlijk erg hoog, omdat we beide niet goed weten wat voor gek gevoel dat altijd is tussen ons.
Jou voorstel: Ik kan haar moeilijk “dwingen” denk ik om die relatie uit te maken. Ik wil ook iemand die supergraag bij mij wilt zijn en alleen bij mij. Ik wil niet iemand moeten gaan dwingen om bij mij te zijn, dat moet ze uit zichzelf willen en doen, al snap ik je punt helemaal natuurlijk.

afbeelding van Dirk30

Hoi crank Ik denk dat je me

Hoi crank

Ik denk dat je me niet goed begrijpt. Dwingen is mss wat hard gezegd, maar het komt erop aan dat ze een keuze maakt: jij of hem!

Je kent haar al een tijdje, maar wil je haar nog beter leren kennen en dus nog verliefder worden en dan uiteindelijk een "nee" krijgen???

Het punt is dat je haar niet wil verliezen omdat ze jou een goed gevoel geeft en je verliefd bent. Maar, heb je dan zelf geen vrees dat je jezelf iets wijsmaakt?? Ik bezie het een beetje als een situatie die blijft aanslepen......en aanslepen is nooit goed. Jij moet duidelijkheid hebben omdat het jou anders belemmert om met je leven verder te gaan. Zij moet eens open kaart spelen met jou en ik vind dat jij dat perfect mag vragen. Ik ben ee zeker van dat als je haar nog beter leert kennen en zij jou uiteindelijk afwijst, dat je ldvd eens zo groot gaat zijn. Tenzij je graag enkel de goede vriend van haar wilt zijn.

afbeelding van Crank10

:)

Ik snap wat je bedoeld en ga er over nadenken en peinzen haha:P
Ik ben zeker al aardig gek op haar, dat klopt zeker. Maar dat is ze ook op mij. Ik voel/zie/merk dat gewoon aan alles. Probeer dat echt niet te zien vanuit mijn gekleurde bril. Als ze me ziet kan ze haar ogen niet van me afhouden, overduidelijk.
Ik heb haar al aangegeven dat ik geen behoefte heb om haar “goede vriend” te zijn en dat we dan elkaar beter kunnen loslaten. Ze zei “je moet niet alles zo snel opgeven, er zijn ook nog andere opties, ik geef om je en je zit in mijn hart en ik zal je missen”
Allemaal leuk, maar feit blijft wel dat ze in die relatie zit en dat is het feit. Als ze me echt zo leuk vind, had ze toch die relatie wel uitgemaakt?
Verder vraag ik me ook af hoe leuk ze haar vriend eigenlijk vind? Als ze met haar vriend is zit ze ook contant naar mij te kijken in de gym bijvoorbeeld. (als haar vriend niet kijkt)
Bij vrouwen heb ik altijd het idee dat ze erg slecht alleen kunnen zijn. Ze zitten liever in een relatie die een “6” is, dan dat ze alleen verder moeten. Als er dan iemand leuker is, gaan ze dat onderzoeken, blijkt het niet leuker, blijven ze in hun veilige schuitje zitten. Maargoed misschien zie ik dat wel verkeerd.

afbeelding van Crank10

Even een update om van me af

Even een update om van me af te schrijven.

Afgelopen maandag was ik in de gym, en zij en haar vriend ook.
Weer constant naar mij kijken en doen, niet normaal.

Volgende dag stuurde ik dr een berichtje van "wat is er nou aan de hand, ik merk/voel/zie toch dat er iets.
Zegt ze: ik was verbaasd dat je er was. ( dacht bij mezelf: waarom moet je me dan de hele avond nastaren)

zegt ze: ik ga trouwens op mezelf wonen en mijn relatie is UIT.
Ik dacht huhhhhh, gisteravond waren ze nog in de gym samen en nu is het uit!
Ik natuurlijk wel heeeel blij

"het werkte niet meer" zei ze. Misschien is de bom ontploft daarna toen ze me zag.

daarna stuurde we nog wat heen en weer.
Ik vroeg haar: kom je film kijken?Lachen

Toen moest ze lachen en zei me dat ze echt even tijd voor zichzelf nodig heeft en
er niet op in kon gaan, had niks met mij te maken, maar ze is bezig met verhuizen
en haar relatie van 3 jaar is net uit.

Ik dacht toen even: als ze me echt leuk vind, was ze er toch wel op ingegaan, of niet?
Is ook niet heel gek trouwens dat ze er niet op ingaat nu natuurlijk.

Wat zal ik doen? Afwachten tot ze contact opneemt?

Heb haar nu paar dagen niet gesproken....

afbeelding van InDeMaling

Ze vindt de aandacht leuk.Ik

Ze vindt de aandacht leuk.Ik geloof niet da het uit is.

afbeelding van Crank10

Heee

Relatie is wel echt uit..

Op facebook zijn alle foto;s met haar "ex" weg.
En ook is de status veranderd....

afbeelding van mrpither

Re:

Wees voorzichtig met conclusies te trekken. Je kan nergens rechten uit ontlenen.
Vergeet niet dat jij deel uitmaakt van haar slechte periode, dus de kans op een frisse start van haar is groot en daar ga jij geen deel van uit maken denk ik.