Help. hij wil even niet meer

afbeelding van flower

Vorige week kwam ik thuis van mijn werk,lekker van het weekend genieten, dacht ik. Maar het werd een hel. Mijn vriend zat op de bank, en vertelde me dat hij het even niet meer ziet zitten. Ik was met stomheid geslagen, overkomt mij dit echt? Wanneer wordt ik wakker? Wat verschikkelijk was dat. Na lang praten kwam het eruit; hij voelde zich opgesloten bij mij. En heeft nu tijd nodig om na te denken. Hij zegt dat het wel goedkomt. Maar hij gaat wel op zoek naar een andere woning. Hij komt op korte termijn niet terug. Maar geeft wel aan dat hij van me houd en mist. Hij heeft tijd voor zichzelf nodig. Oke ik ben jaloers geweest en daardoor heeft hij zich opgesloten gevoelt. Ik zie mijn fouten in en heb aangegeven dat ik veranderen kan. Verder ben ik altijd lief tegen hem geweest. Maar nu heb in zon schuldgevoel. Hij zegt constant, het komt wel goed. maar kan hij me zo in onzekerheid laten? Ik ga hier kapot aan. Wil hem terug. Maar hij wil in eerste instantie een latrelatie. Ik denk niet dat je na twee jaar samenwonen over kan stappen naar een latrelatie. Wie heeft hier ervaring mee? Wie kan mij helpen? Ik wil hem niet kwijt.

afbeelding van geraldine

Lieve flower.. Een lat

Lieve flower..

Een lat relatie is niet zo gek hoor.. Dan ben je ook eens zonder elkaar en waardeer je het des te meer als je wel bij elkaar bent...
Maar kan me voorstellen dat het ff omschakelen is, na samenwonen.
Het is misschien wel de enige manier om hem nu te houden...

Een beetje onafhankelijkheid en zelfstandigheid kan nooit kwaad hoor, als je je dat eigen kan maken in een lat relatie, dan zul je zien dat het er beter op wordt... Hij wil wat ruimte... laat hem die ruimte voelen... die tegelijk gemis is... Als je sterk bent, dan laat je hem jou missen. Claimen helpt niet, daar holt hij juist nu voor weg. Dus zit er niets anders op dan proberen je wat losser van hem te maken, maar wel te koesteren wat je nog wel hebt met hem.

Maar blijf wel kritisch en bij jezelf. Je kan hem niet dwingen om weer samen te gaan wonen, maar je hoeft ook niet alles te pikken.
Zoek iets in het midden, kijk of het werkt

Liefs,
Geraldine.

afbeelding van flower

Bedankt

Lieve Geraldine,

Bedankt voor je lieve en goede advies. Je hebt gelijk. maar het is zo moeilijk om een stap terug te doen in een relatie. Heb me nog nooit zo rot gevoeld. Ik hoop dat ik me ooit weer gelukkig zal voelen, maar zoals het er nu uitziet. Lukt dat de eerste tijd niet! Wereld is op zn kop!

afbeelding van Daniek

Flower...

Zit je verhaal te lezen en denk heel appart, net of ik mijn eigen verhaal lees .....
Ook ik kwam na een dag werken thuis, zo van lekker weekend Glimlach
De volgende dag zouden vrienden gezellig komen....
Maar dat weekend werd alles behalve gezellig Verdrietig
Ook mijn vriend zat op de bank toen ik thuis kwam en vertelde ( na een relatie van 11 jaar ) het allemaal niet meer te weten...
Moeilijk.....
Helemaal omdat het voor jezelf allemaal zo onwerkelijk is en je ziet je toekomst in 1x in duigen vallen ..... Verdrietig
Je weet je geen raad en helemaal dat onzekere voelt zo machteloos.
Door mijn onbegrip in het begin begon ik er ook aan te trekken zo van wat is dit nu ineens ? En waar komt het vandaan ?
Hoe kan je me dit aan doen etc .....
Ben er nu wel achter dat hij alles behalve mij verdriet heeft willen doen en het is voor hem ook allemaal heel onzeker, maar hij weet het allemaal niet maar ik wilde gewoon antwoorden.
En ja kan je vertellen dat werkte aafrechts.....
Voor mij is er ook nog steeds geen zekerheid en dat voelt vaak nog heel erg verdrietig, maar merk wel nu we beide wat rustiger zijn we meer beginnen te praten en das goed.
Ook hij wil eerst voor zich zelf, ook dat doet mij verdriet.
Maar door je daarin af te zetten en te zeggen dat je het niet begrijpt duw je hem waarschijnlijk alleen maar meer weg, dat heb ik nu wel ondervonden....
Je hoeft idd ook niet alles te pikken maar neem de tijd en laat het hem uitzoeken en probeer toch ergens te blijven communiceren.
En je eigen leven weer een beetje op poten te krijgen want merk nu ook dat dat belangrijk is.
Het is met vallen en opstaan,voor mij ook nog steeds.
En 1e dag voel je je beter als de andere.
Maar vertrouw op je gevoel en blijf bij jezelf !
Veel sterkte en groeten, Daniek