Help me...

afbeelding van Twaerl

ik heb hulp nodig, Ik heb bijna anderhalf jaar een vriendin maar ik ging vandaag met me ex chillen en ik hou zo veel van haar nog steeds... ik mis haar zo erg terwijl we zo dikke vrienden zijn.... elke knuffel die k krijg is het net als eerst.. ik mis haar maar ik hou zo veel van me vriendin... Wat moet ik doenn? ik ben bang als ik het uitmaak dat me ex me niet terug wil...... zij heeft het uitgemaakt.... plss help me ik weet het niet meer! Huilen Huilen Huilen Huilen Huilen

afbeelding van P.

Twaerl

Ik denk dat je niet meer moet chillen met je ex..
Je bent met een leuke meid waarvan je houdt. ( althans dat pretendeer je..) Wil je dat echt op t spel zetten om erachter te komen of je ex vriendin nog warme gevoelens voor je koestert, met een flinke kans dat dit niet meer wederzijds is?
Vaak is hetgeen wat we niet (meer) kunnen krijgen extra aantrekkelijk, maar in deze absoluut niet wijs en gevaarlijk.

Mijn advies; brand je vingers er niet aan en accepteer dat wat geweest is, ook echt is geweest.. Laat het melancholische idee over je ex los en kies voor je "nieuwe" relatie.

Succes

afbeelding van Ellie92

Lastige keus

Hm, vervelende situatie waar je in zit zeg!
Ik denk dat je voor jezelf moet uitzoeken voor je wie je gevoelens het sterkst zijn. Voor je huidige vriendin is het niet eerlijk als je met haar doorgaat, als je liever bij je ex bent. Snap je? En als je liever je ex wil, moet je die gok wagen. Je hebt het (mocht niet goed verlopen) in ieder geval geprobeerd. Mocht het met je ex niet goed gaan, heb je niet deze what if. Maar zeer waarschijnlijk wel je huidige vriendin uit je leven. Ik wens je er veel succes mee!

afbeelding van waterman

Hoi Twaerl

Heb je een beetje duidelijk wat zij van jou wil, hoe zij er tegenover staat. Je ex bedoel ik, niet je vriendin?

Kunnen jullie over jullie gevoelens en verwachtingen praten? Of eigenlijk helemaal niet? Weet je waarom ze het uitgemaakt had, en is die situatie nu volledig anders?

Hou afstand hoor, in ieder geval emotioneel, anders ga je over de kop. Ex-en kunnen heel aantrekkelijk zijn/lijken, maar het zijn ex-en. En dat is niet voor niks. Het liep toen niet. Waarom zou het nu dus wel lopen?

Sterkte
Waterman