Hem laten gaan of niet??

afbeelding van Nikki1981

Hallo allemaal, ik ben nieuw hier dus ik zal me ook even netjes voorstellen Glimlach
Ik ben Nikki 28 jaar en hou wel van een site als deze Glimlach

Ik maak nu het een en ander mee in mijn leven en ik wil graag de mening van andere mensen hier over weten.

Sinds een maand of 3 is er een hele leuke man in mijn leven we hebben het leuk, doen leuke dingen, genieten van elkaar en dat zo meer.. Heeft een leuke dochter van bijna 3 dus allemaal heel erg leuk.
Nu zit er 1 adder onder het gras en dat is dat hij momenteel een vriendin heeft waarhij mee samenwoont en ook nog eens 5 maanden zwanger is van hun 2e kindje!! SLIK!!!
Nu denken jullie misschien al van DUMPEN DIE HAP en het is een slechte kerel en dat kan ik ook begrijpen dat dat gedacht word... Maar zijn vriendin is in het verleden ook geen lieverdje geweest Knipoog

Nu weet ik dat het tussen hun niet echt koek en ei zit maar zijn dochter van bijna 3 is zijn hele wereld dus doet thuis wat er van hem gevraagd word: Ja en Amen!!! ( lijkt me ook niet echt prettig maar goed)

Ik weet vanaf het begin al dat hij een relatie heeft ( wist niet dat er een 2e op komst was) ik hield in het begin netjes mijn afstand want ik had zoiets als die relatie goed is ga ik me daar niet in mengen!! Oke hij gaat vreemd en ik ben minstens net zo slecht... Vaak zat heb ik tegen hem gezegd: laten we het afkappen voor we gevoelens gaan creeeren voor elkaar maar nee dat wilde hij niet.... 4 weken geleden was op vakantie met zijn gezin en omdat ik niks van hem hoorde ben ik heel erg boos op hem geworden...
Ik weet dat k voor hem nooit nummer 1 zal zijn maar ook ik heb gevoelens Knipoog Wij hebben elkaar toen gesproken en waren beiden verdrietig, ik om het feit dat ie niks zei over een zwangerschap, en dat ik niks hoorde van hem en dat soort dingen en hij omdat hij in een situatie zit waarvan hij niet weet wat ie er mee moet...

Ik dacht echt dat het op dat moment echt afgelopen was tussen ons voelde me echt lamlendig dagen lang, heb gehuild het leek wel alsof ik nog nooit zo had gehuild om iemand had dus gewoon echt liefdes verdriet.
Ik smste hem na een paar dagen dat ik hem wilde zien en als het dan toch afgelopen moest zijn dat ik hem dan wel kon laten gaan... Na het weekend hij staat voor mijn deur ( we hadden elkaar toen bijna 3 weken niet gezien) we kijken elkaar aan en OH MYN GOD wat een liefde,passie,lust hoe je het wilt noemen was er op dat moment... Wij zien elkaar niet veel hoogstens 1x per week en dan maximaal 2 a 3 uurtjes dus genieten ook meer van elkaar...

Ik weet dat hij niet weggaat bij zijn vriendin puur om het feit dat ie dan zijn dochter kwijt raakt ( en ongeboren kind) maar moet ie dan de rest van zijn leven maar zijn ware gevoelens voor mij op zij zetten en ongelukkig zijn met zijn huidige vriendin??? en wat moet ik doen?? Ik weet voor het eerst in me leven wat verliefd zijn inhoudt, ik weet wat het inhoudt dat als ik hem in zijn ogen kijk dat hij een twinkel krijgt en ik ook, ik wil er van genieten, ik wil mijn verliefdheid kunnen uiten en nog zoveel meer....

Maar wat moet ik nu doen??

ik zeg altijd: "Everything Happens For A Reason" en dus ook zo dat hij en ik elkaar zijn tegengekomen..

Sorry voor het lange verhaal maar reacties zijn welkom Glimlach

afbeelding van BlueEyes

Naar gevoel

Hoi Nikky,

Ik heb je verhaal gelezen en mij bekruipt een naar gevoel.

Tijdens een zwangerschap komt het vaker voor dat de aanstaande vader minder aandacht krijgt en daar een compensatie voor zoekt. Als ik je blog lees heb je daar nu mee te maken. In feite ben je dus een 'afleiding' en zul je hem nooit als 100% partner krijgen. Deze man gaat vreemd terwijl z'n vrouw zwanger is..... zo'n man wil je toch niet?

Daarnaast vind ik persoonlijk dat jij hierin niet moet meegaand en de relatie die hij met zijn vrouw en moeder van zijn kind (eren) heeft niet op het spel moet zetten. Draai de zaak eens om en bedenk dat jij zwanger bent en je man dit doet....

Om eerlijk te zijn heb ik geen respect voor zijn en jouw handelen, stop er dus mee!

BlueEyes

afbeelding van Nikki1981

Hi Blue eyes, Dank je voor

Hi Blue eyes,

Dank je voor je reactie.
Nee een man die vreemd gaat terwijl je zwanger bent zit je als vrouw zijnde idd niet op te wachten.
Maar zij is ZEKER Geen slachtoffer, zoals ik al zei zij is geen haar beter dan hij.

Ik vraag ook geen respect voor zijn en mijn handelen het enige wat ik me afvraag is wat ik moet doen met al deze gevoelens en emoties die zo ongelovelijk sterk zijn voor deze man ( en dus nooit eerder heb gehad bij iemand)..

afbeelding van BlueEyes

Tja, hoe doe je dat?

Hoi Nikki,

Je gevoelens en emoties voor deze man zul je moeten kwijtraken. Zoals zo velen op deze sites (incluis mijzelf) kampen we met hetzelfde probleem en dat is loskomen van je geliefde. Het is een moeizaam en pijnlijk proces waarbij het verstand en het gevoel elkaars concurrenten zijn. De beste remedie is om alle contact te verbreken en je energie in andere activiteiten te stoppen.

BlueEyes

afbeelding van Looneytuna

Tja

Mijn vorige ex had ook allerlei verhalen over de vrouw die voor me kwam, maar inmiddels neem ik al zijn verhalen met een korrel zout. Maw Nikki, denk na, je kent maar een kant van het verhaal.

Verder... zo'n relatie is handig voor als je bindingsangstig bent en er niet van houdt om een echte relatie te hebben. Maar anders ben je bezig jezelf te beschadigen en structureel tekort te doen. En zou je misschien eens moeten nadenken over waarom je jezelf zo weinig gunt en zo weinig zelfrespect hebt dat je genoegen neemt met iemand die niet voor je kan en wil gaan en die in the process ook nog anderen daarmee schade berokkent. Hij begon iets met jou toen zijn vrouw 2 maanden zwanger was. Wat zij ook heeft gedaan of niet, dat feit alleen al maakt hem een selfish bastard. Vind ik. En jou wellicht een masochist.

Ik zou zeggen: afkicken en get real. Maar hey, it's your life, if you wanna screw it up, it is up to you.