herken je dit ook?

afbeelding van maartje25

ik heb nu geen contact meer met mij ex....de laatste keer toen ik hem sprak zij hij dat hij niet alleen wilde zijn en toch open staat voor een nieuw iemand in ze leven! ik dacht huh het is net 1 maand uit.. hij zei altijd dat hij misschien geen iemand is voor een relatie...en nu dit...hij woont net op i zich zelf dus misschien voelt hij zich eenzaam.

Het voelt zo raar als je geen contact heb en toch op ze hyves kijken en alles. het liefste zal ik zo veel dingen tegen hebben willen zeggen. Maar ik moet het niet doen!

Pfff ik weet gewoon nu even niet meer wat ik moet ik wordt gek van de gedachtes over hem.

afbeelding van rozenblaadje

niet klaar

Hey Maartje,
niet teveel over nadenken, hij is blijkbaar nog niet klaar voor een vaste relatie... Jij wil toch zo iemand niet? De reden waarom hij al op zoek is is omdat hij zich wellicht eenzaam voelt, maar dat is toch geen reden om een relatie met iemand te beginnen, dat houdt toch niet stand!

Probeer om niet meer op z'n hyves te kijken, je wordt er alleen maar ongelukkiger van. Zoek de weg op naar jouw geluk, kom buiten en doe leuke dingen. Laat hem gewoon los, ook al is dat moeilijk, het is de beste oplossing! Kop op meid!