het begin

afbeelding van milke

hey mensen ik ben toevallig op deze site terecht gekomen en dit leek me de perfecte site om over mijn problemen met mijn vriend te schrijven.. nou hier komt ie dan..

ik heb nu bijna 2 maanden een vriend maar hij is heel anders dan dan ik had verwacht..
in het begin zag ik hem iedere dag en kwam hij vaak nog fftjes mee naar binnen.. maar nu.. het lijkt wel alsof we al een oud bejaarden stelletje zijn..

we zijn nooit meer alleen altijd met vrienden nooit meer leuke dingen doen..

ja ik weet het het zijn maar 2 maanden maar ik vraag me steeds vaker af wat ik met hem moet.. volgens mij heeft het er ook mee te maken dat ik bang ben om weer alleen te zijn..

steeds zeg ik tegen anderen dat ik het nog ff aankijk maarja zo kan het niet eeuwig blijven doorgaan..

hij is gewoon anders dan andere jongens dat weet ik ook wel maar of dat zo goed is voor mij dat is een 2de..

maarja zoals nu, ik ben al vanaf 7 uur aan het wachten op het telefoontje van hem maar nee hoor meneertje belt niet, dan ga ik maar weer bellen..

afbeelding van WB

Wachten is niet goed.

Je moet altijd wel oppassen dat je niet op elkaars lip gaat zitten, maar het gevoel moet van twee kanten komen. Dat wil zeggen dat niet al het initiatief van jou kant moet komen. Misschien heeft ie een muur om zich heen om zich te beschermen tegen pijn, misschien ook niet. Hoe dan ook, in een relatie moet het van twee kanten komen, je mag best wel wat van hem verwachten kwa reactie.
Als je bang bent om alleen te zijn bedenk dan dit: Je lijd meer door je onzekerheid dan door een breuk in jullie relatie. Die onzekerheid kan lang door blijven gaan terwijl je met een breuk tenminste weet waar je aan toe bent en het kan verwerken.

afbeelding van mkampstra

Slechts 1 antwoord mogelijk:

PRAAT EROVER! (met hem)