Het beste van mijn leven kwijt.

afbeelding van Gast

Dag allemaal,

Ik ben een jongen van 17 jaar, het leven leek me tot nu toe toe te lachen, tot enkele weken geleden.
Ik had meer als een jaar lang voor het eerst in mijn prille leven een échte relatie, alles was perfect en er was niks aan de hand, totdat het op het eind minder ging, mijn gevoel is gebleven en nu is het uit.. Het is zelfs weer één dag aangeweest vorige week, maar mijn vriendin maakte het na een dag pijnlijk uit met de reden dat de twijfels toch weer terugwaren.

Mijn ex-vriendin heeft iets heel ergs gedaan, ze is op die zaterdagavond daarvoor vreemd gegaan, in een dronken bui, toen hadden we niet 'officieel' maar eigenlijk dus wel.

Ik ben daarachter gekomen en heb haar daarmee geconfronteerd, ze zei dat het klopte, maar verder is daar eigenlijk niet meer over gesproken. Tegen een vriendin van haar zei ze dat ze het uitgemaakt had om mij geen pijn te doen.

Mensen, ik ben echt volkomen ten einde raad, ik ben nog nooit zo geweest, ik zit dit huilend en snikkend te schrijven, ik wil haar zo ongelofelijk graag terug. Ik ben zelfs bereid om het vreemd gaan te vergeven, ik wil gewoon mijn leven terug.

Ik heb op internet al opgezocht naar advies, hoe ik haar terug kan krijgen, maar ik wil gewoon reacties van échte mensen, ik heb me nog nooit zo ongelofelijk verschrikkelijk gevoeld, ik heb het gevoel alsof mijn leven ten einde is, ik heb echt helemaal nergens meer zin in. Ik heb dingen gelezen als: besteed tijd aan je hobby, etc. Maar ik relateer alles aan haar. Ze was en is ook alles voor me.

Mijn vraag; Hulp. Alsjeblieft, kan iemand mij helpen wat te doen?

Groet, en alvast bedankt. Ik waardeer het heel erg.

afbeelding van Shockwave

Heeft ze aangegeven waarom ze

Heeft ze aangegeven waarom ze het uitgemaakt heeft?
Want het 'uitmaken om jouw geen pijn te doen' is echt de grootste onzin die er is. Juist door het uit te maken doet ze jouw pijn. En bovendien is jouw liefde voor haar zo groot dat je het wilt vergeven.

Als je weet waarom ze het uitgemaakt heeft kunnen jullie/jij misschien ergens aan werken om het probleem te verhelpen.

Als ze alleen gezegd heeft ''ik heb het gevoel niet meer'', o.i.d., dan rest je weinig anders dan haar even met rust te laten. Als je dan haar helemaal gaat plat sms'n, whatsappen, bellen, enz. werkt dat alleen maar averechts.

Boven alles heel veel sterkte kerel...

afbeelding van hompie

Hey.. Heel veel sterkte.. Ik

Hey.. Heel veel sterkte.. Ik leef met je mee.. mijn vriendin een maand geleden weg omdat we ruzie hadden en zij verliefd is geworden op een ander..
Het doet heel veel pijn ik weet het. Zit ook in het proces.. Ik heb ook op internet gezocht hoe je je ex terug krijgt. Maar bij mij niet gewerkt.. Het gevoel bij haar was er niet meer..
Probeer met vrienden wat te doen. Ga je familie bezoeken.. praat veel. Huil veel. Wordt boos.
Die leegte die je voelt... Ik voel.hem ook..