Het blijft zwaar

afbeelding van mkbullits

Vandaag maar is naar de psygoloog geweest en me verhaal gedaan . Die dacht dat mijn ex wel is borderline kan hebben i.v.m. met der moothswings.. maar ja daar heb ik niets meer aan .
Inmiddels 7 dagen geen contact meer gehad , ik weet dat het beter is ik weet dat ik daarin goed heb gehandeld.
Maar dan hoor ik vandaag dat ze met een 'vriend' dezelfde dingen is gaan doen als dat ze altijd met mij deed.. en dat doet zeer.. helemaal omdat ik weet dat ze daar bijna elke avond is om maar niet bij der ouders thuis te hoeven zijn.

Ik twijfel dan toch weer of ik het contact wel had moeten verbreken ... Nu is de kans op herstel helemaal weg
Ze leeft door alsof ik er nooit ben geweest ... volgende week ga ik weer werken .. dan zie ik er elke dag op het werk.
Ik zie zo op tegen dat moment nu heb ik er 2 weken niet gezien dat was de laatste keer dat ze me voor de gek is komen houden. Ik weet gewoon da tik me zo aangetrokken tot er ga voelen !@

Hoe kan het toch dat ik nog zoveel van haar hou na alles wat ze me heeft geflikt en heeft gezegd? Ik snap mijzelf gewoon niet ! Ik had stiekem de hoop dat ze toch iets zou laten horen omdat ze dat de afgelopen weken ook deed. Al het contact kwam vanuit haar wat op zich raar is omdat tik gedumpt ben na 5.5 jaar.
hoe kan het nu toch dat ze nu ineens helemaal klaar is dat ik lucht ben . We hebben samen ontzettend heftige dingen meegemaakt .
Ik kan het nog steeds niet bevatten de manier waarop dit is gegaan...
Niet eens een bedankje aan me moeder niets terwijl ze daar geregeld was ongelofelijk !
Maar ondanks dat alles mis ik er verschrikkelijk erg en blijft de hoop dat ze spijt krijgt en me gaat missen in mij rond dwalen hoe hard ik mij er ook tegen verzet.
Alles wijst erop dat ze niet meer met me bezig is of überhaupt aan me denkt ( wederzijdse vrienden en collega)
Ik kan dat niet begrijpen ik ben echt een gevoelsmens .. en het is gewoon niet te rijmen met onze laatste 2 weken samen . verlovingsringen vragen ... spullen voor in huis kopen .. van de pil af zijn omdat ze kinderen wilde. en dan ineens klap boem ! weg ! met een na suddering van 6 weken smoesjes van langskomen kussen zoene seksen zeggen dat ze toch verder wilt . maar na elk bezoek was het weer over en wist je het zeker !

sorry voor het verwarrende verhaal schrijf uit emotie ... Ik wil echt verder ... Maar het lijkt wel of ik da tgewoon niet kan zonder haar !

afbeelding van Draakje76

Ik voel je pijn,verwarring en

Ik voel je pijn,verwarring en onmacht....

Lastig joh! Bij borderliners is het "alles of niets" zwart of wit...een wirwar van emoties die ze zelf niet eens kunnen begrijpen.Continu op zoek naar bevestiging.Niet goedschiks? Dan maar kwaadschiks.Destructief gedrag...Tuurlijk snap ik dat jij niet veel meer kan met de informatie van je psych.Toch zou ik(als ik jou was) wat info opzoeken op internet.Als je daar aan toe bent in de toekomst natuurlijk...Het zou je wat verheldering kunnen geven.Misschien kun je de informatie refereren aan situaties uit de 5,5 jaar dat jullie samen zijn geweest."Inzicht geeft uitzicht" ..begrijpen? Is al een grote stap in de verwerking.Probeer dicht bij jezelf te blijven! Jij weet wat je haar gaf,wat je haar te bieden had,hoe liefdevol je in jullie relatie stond.Hie eerlijk je erin stond.Twijfel nooit aan jezelf!
Misschien zou het je kunnen helpen,eens te kijken op sites die er speciaal zijn voor "omstanders van borderliners" Je zult zien dat je niet de enige bent.Het omgaan met een borderliner kan erg zwaar zijn.
Het lijkt mij een groot gevoel van onbegrip te geven,onmacht vooral en ja....twijfelen aan jezelf.Niet doen!!

Er rest mij niets anders dan je veel sterkte te wensen,veel kracht en wijsheid,liefde....praat maar lekker van je af! Dat is altijd goed.Laat je tranen de vrije loop.
Mocht je meer vragen hebben over BPS? Dan zal ik er zijn voor je.Ik zou je graag willen helpen ermee,zover ik dat kan.

Knuffel Draakje76