Het gevecht tegen m'n hart

afbeelding van Rodeo

De examens zijn gedaan, en heb net even twee weken tijd, vooraleer het academiejaar terug begint.

Zat net even een kleine vakantie te plannen voor mezelf, om tot rust te kunnen komen in de natuur, om mijn hart te helen. Had een heuse meerdagen-kanotocht voor ogen. Elke dag een aantal kilometers kano-varen, vervolgens tentje op natuurcamping, en verder roeien de volgende dag. Beetje sport, beetje natuur en rust, tijd om tot mezelf te komen... leek me een goed plan.

Nu ik dit aan het plannen was, leek het me fantastisch moest ik dit nog met m'n ex hebben kunnen doen. Echter gaat dit niet meer...

Mis haar terug ontzettend hard nu. Denk nu dat dergelijke tocht me enkel miserabeler zal maken.

Zucht... zelfs een vakantietje plannen valt me zo ontzettend zwaar.

Ik hou nog steeds zo ontzettend veel van haar. Gaat die liefde ooit weggaan? ... Ik weet het niet meer. Ik denk van niet.

Ik heb ook het gevoel dat het ooit terug in orde zal komen. Ik krijg dat gevoel maar niet weg. Het heeft niets met loslaten te maken, maar met gemis, en met het 'meant-to-be-gehalte' van wat er tussen ons was, is en zal zijn.

Het is geen hoop, het is een soort vertrouwen in ons liefdesverhaal.
Bovendien ben ik iemand die graag de grote verovering nastreeft, het onbereikbare in handbereik voelt... het grote liefdesverhaal wilt creëren... ik voel de drang in mij om nog een laatste keer voor haar hart te strijden...

Ondertussen leer ik wel leven met de gedachte dat het nooit meer in orde zal komen... dat ben ik mezelf verplicht. Met deze gedachte leren leven, en mijn vertrouwen op de hereniging afbreken, is de strijd die ik momenteel voer. Dit is mijn allergrootste strijd... de strijd tegen m'n hart.

Rodeo

afbeelding van Machteloosje

zucht ........ .......

YOUR NOT ALONE ..!!

afbeelding van isabelle0607

join the club

join the club

afbeelding van NaRegenKomtZonneschijn

Ik begrijp heel goed wat je

Ik begrijp heel goed wat je bedoelt!

Ik geloof er ook in dat het ooit weer goedkomt omdat er echt een klik was 100%!. Op alle gebieden. Het gevoel van she's the one ofzoiets. Tis moeilijk uit te leggen. Maar idd tegelijkertijd toch de gedachte dat het niet in orde zal komen. Maar dat vertrouwen voel ik ook heel erg sterk.

Ben zelfs begonnen met law of attraction en law van weet ik veel wat nog meer zodat ik innerpeace kan vinden ipv mezelf gek denken!! En ik moet zeggen het helpt wel als je er voor openstaat tenminste.

Tis echt cliche maar tis echt zo geloof ik egt 100% in : what's ment to be will be!!!Alleen jammer dat je niet weet wneer t weer will be!!.

We gaan allemaal door een diepe dal en ooit zullen wij eruit klimmen. Ben ik van overtuigd. Gebruik de tijd die je nu hebt om dingen voor jezeld duidelijk te krijgen. Wat heb je echt nodig en wat wil je nou echt?! Op jezelf focussen dus en niet op je ex. Het denken aan diegene blijft natuurlijk. maar zet je zelf voor even op nummer 1!

Hou je taai. het komt allemaal goed:)

x NRKZS

afbeelding van skylife

Ohh ik snap zo hoe je je

Ohh ik snap zo hoe je je voelt...

Misschien ligt het bij jou anders, maar het gevaar is inderdaad dat je je er alleen maar miserabeler door gaat voelen...
Ik spreek uit ervaring.

Ik ben zelf om even tot rust te komen een weekend naar Berlijn geweest...

Ik wou dat ik het nooit gedaan had. Het gemis daar was ronduit verschrikkelijk, ik kon alleen maar denken dat ik met haar daar wilde zijn en heb geen enkel moment kunnen genieten. Uiteindelijk ben ik eerder naar huis gegaan omdat ik het niet trok...

sterkte met je keuzes!

afbeelding van flower87

Hallo Rodeo, Ik ben ook een

Hallo Rodeo,

Ik ben ook een weekend weggeweest toen het net uit was..Dan voel je je nog miserabeler...Want dan zit je daar alleen maar te denken hoe het zou zijn als die ene persoon er bij zou zijn...
Het is idd een strijd tegen je hart en je verstand..
En het willen geloven dat het sprookje een sprookje blijft..

Verdrietig:(

Sterkte!!