Het gevoel is weg

afbeelding van Liva88

[i]Hi allemaal,

Ik vind dit super eng en een beetje ongemakkelijk.. Maar na 5 maanden single te zijn en nog steeds erg veel last wil ik toch iets schrijven.

De titel zegt het eigenlijk al een beetje.... Ik ben 29 jaar en heb drie serieuze relaties gehad. Beiden zijn door hun uitgemaakt met de zelfde reden.. : Het gevoel is weg of minder etc. Bij mijn laatste relatie ging het nog een stapje verder, ook het houden van was weg.

Ik merk aan mijzelf dat ik moeilijk door kan gaan omdat deze reden mij erg dwars zit. Ik verwijt mijzelf, ik denk oprecht dat er iets mis met mij is. Want ja ik word steeds verlaten. De laatste relatie ging top we waren een goed team, hij wou alles vakanties, samenwonen etc. Hij was gelukkig. Uit het niets kwam de zin.. ik houd niet meer van je voel het niet meer en ik stop er mee.. Hij heeft nooit kunnen verklaren waar het aan lag, wat er is gebeurt gewoon niets. In mijn ogen kan je niet eventjes van iemand houden? Hij was wel een stuk jonger dan mij maar dan nog... ik wil niet alles gooien op ; Ja hij is jong he.
Ik voel me uitgekotst in de zeik genomen en de frustratie dat ik er elke dag last van heb en hij waarschijnlijk niet is echt vreselijk. Hij is heel makkelijk doorgegaan. Ik kon hem op het begin ook niet met rust laten en hij mij wel. Voor mij weer een “aanwijzing” dat het nep was. Stom he? Hij is totaal niet de persoon die ik leerde kennen. Gekker nog ik weet geens eens meer wie hij is of was. Ook is hij zijn respect totaal verloren voor mij en werd ik bedreige door een vriendin van hem. Of ik hem met rust kon laten. Zo naar terwijll hij daarvoor nog aan de telefoon sprak dat ik altijd bii hem terecht kon.

Ik weet dqt contact niet goed is en dqt doe ik ooknmiet meer.
Alleen ik wil zo graag mijn vertrouwen terug in de mens. Ik ben bang dat het weer gebeurt, en die gedachten maken me gek. Ik ben positief ingesteld, een vechter. Maar ook voor mij houd het een keer op... ik geloof niet meer in de liefde, ik wil nog steeds antwoorden en een uitleg van hem. Ook al weet ik dat deze niet gaan komen.

Wanneer houd de pijn toch eens op? Ik wil niks meer voor hem voelen al gaat hij morgen trouwenn..

Wat haat ik de liefde toch...

X liva

afbeelding van Nientjuh1

Liva

Lieve Liva!

Er is nooit een goede manier om een relatie te verbreken, helemaal niet als jij nog wel volop gevoelens hebt voor hem. Niks was goed geweest. Nergens had je vrede mee gehad.
Maar het feit dat die jongens jou verlaten omdat de liefde voor hun over is zegt niks over jou. Het waren simpelweg niet de goede jongens voor je.
Dat je het vertrouwen kwijt bent is begrijpelijk, dat groeit vanzelf wel weer beetje bij beetje terug. Geef jezelf die tijd.
Je gaat je niet voor altijd zo voelen. Er over blijven malen helpt je niet verder. Het is gebeurt, ook als je dingen anders had aangepakt.
Ik hoop dat je je snel beter gaat voelen!!

Xx Nien

afbeelding van Liva88

Je hebt helemaal gelijk!

Je hebt helemaal gelijk! Dankjewel xx

afbeelding van Sunshine-16

Hetzelfde gevoel

Beste liva,

Misschien een schrale troost dat je niet de enige bent...
Ik heb ook meerdere teleurstellingen achter de rug. En ook ik ga daardoor aan mezelf twijfelen en weet dat je dat nooit moet doen!
Ik ben ook onverwachts, na een mooie fijne relatie, aan de kant gezet. Tenminste zo voel ik het. Vaak is het onkunde van de man en weten ze er niet mee om te gaan. Niemand wil je oprecht kwetsen.
Maar het gevoel wat jij hebt, ervaar ik ook en ik blijf ook maar zoeken naar echte antwoorden. Ik heb ook wat vage antwoorden gekregen. Hij zoekt geen contact en lijkt mij al vergeten te zijn. Terwijl ik iedere dag nog aan het analyseren ben waar het mis is gegaan en dat het aan mij ligt. Stom hè?? Niet echt een advies dus, maar weet dat je niet de enige bent