"het gevoel is weg types"

afbeelding van Incognito78

Hey

ondanks dat het ook wel steun geeft dat ik niet de enige ben die is gedumpt is door de "het gevoel is weg type" maakt het me ook wel weer beetje onzeker, het kan me dus weer gebeuren...
Hebben jullie dat ook?

En Woeter heb jij haar nog wel eens gesproken naar het hele voorval, is het ooit wat duidelijker geworden? Ik heb nog steeds moeite met die knop van hem...
En blijf hopen dat mij het kwartje valt dat ik het snap of moet ik dat maar opgeven? Ja zeker?

Oh ja en zijn jullie ook bang dat ze bij een ander wel in een keer het goede gevoel hebben, dan denk je toch 'waarom bij die ander wel en bij mij niet" dat heb ik wel..

Sturen julllie je ex een kerstgroet? Ik heb nog niks van hem,

x Incog.

afbeelding van jelle71

Incognito, Ja ja ja, ik heb

Incognito,

Ja ja ja, ik heb dat ook allemaal maar dat wist je al. Het is zo'n rotgevoel om 'gedumpt' te worden. Ik was tijdens ons gesprek ook een beetje 'vals' en heb gezegd dat wat me nog het meeste pijn heeft gedaan het feit was dat hij me zomaar afwees en niks meer van zich liet horen, zo van: zo, klaar, niet meer over hebben... alsof ik bij het grof vuil was gezet. Dit heb ik zo letterlijk tegen hem gezegd want zo voelt het gewoon.

Tja, die onzekerheid. Ik denk dat (is spreek in ieder geval voor mezelf) dat zowiezo al een probleem is bij ons en dat het daardoor misschien dubbel zo hard aan komt. Zo van: zie je nou wel dat ik niet leuk ben etc. Bij mij komen alle complexen weer naar boven waarvan ik dacht dat ik er redelijk mee kon leven inmiddels. Maar nee, knal! Weer terug bij af... Maar ik probeer tegen dat gevoel te vechten.

Had gisteren m'n vriendin aan de telefoon en die vond dat ik enorm veranderd was en dat ik er nu zo goed mee om ga. Wel fijn om te horen. Volgens haar vind ik zeker weten iemand en zij heeft toevallig een hele lieve jongen (al 10 jaar) dus ze bestaan echt, dat weet ik ook wel. Maar ik denk dat ik nu een stuk minder naief en veel afwachtender in iets nieuws stap en dat kan best een belemmering zijn maar als je de juiste persoon treft, moet die daar wel doorheen kunnen kijken toch? En risico dat het fout gaat loop je natuurlijk altijd maar ik snap wat je bedoelt, deze pijn wil je niet nog een keer meemaken. Ik denk maar zo: dit is de tweede keer in m'n leven dat die pijn zo ondraaglijk is, de laatste keer was toen ik 17 was en tussendoor heb ik echt nog wel leuke relaties gehad met minder pijn.

Kus, Jelle

afbeelding van Incognito78

yep wist ik! Nou vind ik

yep wist ik! Nou vind ik niet vals hoor wat je zei, zoiets heb ik ook tegen 'hem' gezegd,
zo voelt het toch!

Groetjes Incognito78

afbeelding van Woeter

Hoi Inco,Nee ik ben bij

Hoi Inco,

Nee ik ben bij haar huis weggereden die middag en heb haar nooit meer gesproken. Toen ik haar de eerste keer online zag op MSN heb ik haar direct verwijderd, omdat ik besefte wat een pijn het me allemaal weer ging doen. En ik moet zeggen het bevalt me prima tot nu toe. Ik heb wel af en toe de neiging dat ik haar wel zou willen spreken of iets van haar vernemen maar doe het niet. Zij is nogal een impulsief persoon en ben bang dat ze me dingen verteld waardoor ik weer verder de put in getrapt wordt.

Ik had er ook heel veel moeite en onbegrip mee, die knop die omgezet werd. Echt een antwoord krijgen we niet, maar na verloop van tijd ga je wel de slechtere dingen in de relatie zien. Als ik het nu bekijk had ik zelf al veel eerder in moeten grijpen, het ging helemaal niet zoals ik wilde. Maar ik had het totaal niet verwacht want ik leefde op de welbekende roze wolk. Zoals m'n moeder al een paar keer zei: je kan je afvragen hoe diep het echt zat. Het is niet normaal dat je van de 1 op andere dag al je gevoelens kwijt bent.

Ja inderdaad die angst herken ik ook... m'n vorige ex loopt nu ook al een jaar met haar vriend en dat was ook een gevalletje knopje wat onze relatie betrof. Maar daar hoef ik me niet mee bezig te houden omdat ik m;n huidige ex dus nooit meer spreek Glimlach En ze woont ook ver weg dus kom haar ook niet tegen, heerlijk. Als ik er helemaal overheen ben zoek ik wel weer een keer contact en dan hoor ik het vast wel dat ze al maanden gelukkig is met een nieuwe vriend.

Ook geen kerstgroet btw. Ik betrap mezelf er wel op dat ik nieuwschierig de poststapel doorwerk maar ik denk niet dat het me goed zal doen als ik er 1 krijg.

afbeelding van jelle71

En mijn eigen verklaring

En mijn eigen verklaring voor die 'knop' is nu: de verliefdheid was zo heftig, soms gaat dat over in houden van (zoals in mijn geval) en soms gaat het over. Ik heb dat zelf nog nooit meegemaakt, dat het ineens over was maar die van mij zegt ook dat het geleidelijk minder werd en dat hij het eerst niet zo in de gaten had. Hij werd ook opgeslokt door z'n werk en daardoor was hij zowiezo al minder met mij bezig. Het kan een verklaring zijn. Ik denk dat het gevoel dan gewoon niet zo diep zat. Zoiets kun je niet sturen. En waarom het gevoel dan bij ons niet diep zit, daar wil ik liever niet teveel over nadenken... Als ik eraan denk dat hij 8 jaar bij z'n ex was en ook kinderen bij haar heeft, denk ik ook: waarom zij wel en ik niet? terwijl hij zei dat het met mij zo speciaal was?
Hij zegt dat hij toen heel anders was dan nu en dat het daarom niet te vergelijken is. Ach, ik heb het een beetje opgegeven om dit te begrijpen. Ergens had ik op de achtergrond ook steeds het idee dat hij voor mij 'te hoog gegrepen' was, te slim en te mooi.

afbeelding van Woeter

Geen tijd = geen prioriteit

Opgeslokt door z'n werk... ja in het begin ging ik ook allemaal excusen voor HAAR verzinnen dat ze zo weinig tijd voor mij had. Maarja dat is belachelijk, je gaat zelf je verplichtingen aan. Geen tijd = geen prioriteit.

afbeelding van Cornelia

Geen tijd, pfff!

Dat vind ik dus ook, Woeter! Geen tijd is absoluut gelul. Geen zin ligt dichter bij de waarheid als je het mij vraagt.
Cornelia

afbeelding van Puk

Geen tijd?

Geen tijd bestaat niet. Geen tijd voor vrij gemaakt dus. Is een keuze.

Puk

afbeelding van jelle71

Ja woeter, dat heb ik ook

Ja woeter, dat heb ik ook tegen hem gezegd: dat is een keuze en dan moet je zelf met de consequenties leven en verder niet zeuren. Toen antwoordde hij: ja dat heb ik al vaker gehoord en dan denk ik dat hij doelde op z'n ex. Ik zou haar zo graag eens willen spreken hierover, gewoon om te weten of zij hetzelfde heeft meegemaakt. Maar ze ziet me aankomen...

afbeelding van jelle71

Maar in mijn geval is hij

Maar in mijn geval is hij daarover in ieder geval altijd eerlijk geweest: zijn werk is prioriteit nr 1, dan komen zijn kinderen, dan de rest. Wat dat betreft maakte ik me geen illusies... Daar kon ik ook best mee leven maar blijkbaar hij niet. Hij wil altijd op die roze wolk blijven of anders niet. Ik heb ook gezegd dat dat een utopie is, dat ik hem veel succes wens met het zoeken daarnaar. Lijkt mij een vrij onmogelijk iets.

afbeelding van Cornelia

Als ik het goed begrijp,

heeft hij dus wel tijd voor roze wolken...
C.

afbeelding van Woeter

Ok, dat hij daar eerlijk

Ok, dat hij daar eerlijk over is, is opzich een goede zaak. Maar d?ɬ°t dit zo is, zet ik me vraagtekens bij of dit een goede zaak is.

Ik weet niet precies in welke context hij het ziet, maar ik vind het al fout dat hij zegt dat z'n werk boven z'n kids staat! Lekkere pa heb je dan.

afbeelding van Cornelia

Van tevoren verwittigen, ok?ɬ©,

maar je kunt ook moeilijk de draagwijdte van zo'n mededeling inschatten vind ik. Hoe weinig tijd is weinig tijd? En als je verliefd bent, denk je daar wel tegen te kunnen. Maar het hangt er ook van af hoe sterk je in je schoenen staat. Mij deed het altijd pijn als mijn ex een afspraak afbelde omdat ie dringend nog iets moest doen bij een klant. Je zit je dan de hele dag te verheugen, koopt lekkere dingen voor hem, maakt je huisje schoon...
In mijn geval belde hij een keer af omdat ie om negen uur 's avonds bij een klant geroepen werd om het gazon te bemesten! En dat deed ie nog ook! Alsof dat niet een dag kon wachten! Het is echt niet leuk om het onderspit te delven tegen een zak koeienmest, hoor! Dan voel je je echt wel afgewezen!
Ik denk dat het voor sommige mensen gewoon een makkelijk excuus is om niet te veel te moeten investeren in een relatie.
En zoals je zegt Woeter: leuk voor de kinderen...
C.

afbeelding van jelle71

Nou, pijn doet het niet als

Nou, pijn doet het niet als iemand mij afbelt omdat hij iets met werk moet doen. Ik heb dat met m'n andere ex ook meegemaakt en inderdaad, het is vervelend maar ik voelde me dan niet persoonlijk afgewezen. WEl teleurgesteld maar ik ben daar zowiezo vrij makkelijk in, ook bij vriendinnen.

Maar ik snap wel wat je bedoelt, cornelia

afbeelding van Cornelia

Een keer of 5

op 7 weken is wel veel, hoor! Vooral als je zelf nog in de roze-wolkenperiode zit...
C.

afbeelding van jelle71

Dat is zeker veel Cornelia,

Dat is zeker veel Cornelia, dat was bij mij de laatste 2 maanden ook zo. Ken het gevoel. Bij mij was er niet eens een reden om af te bellen, hij had gewoon geen zin om mij te zien. Ook fijn...Ging nog liever alleen thuis zitten of naar de film dan bij mij zijn. Au. Dat is dus waar ik mijn grens heb getrokken, dat brak me op.

afbeelding van Cornelia

Zei ie dat echt tegen je?

Zo van 'geen zin, zit liever alleen thuis?' Da's wel heel eerlijk...

Eigenlijk had ik het liever zo gehad. Wist ik meteen waar ik aan toe was. Ik twijfel namelijk sterk aan die zak koeienmest...

Liefs,
C.

afbeelding van jelle71

Ik had hem gevraag om

Ik had hem gevraag om eerlijk tegen me te zijn, hoe pijnlijk ook en dat heeft hij dus gedaan. Kostte hem wel wat moeite hoor en was ook lang niet zo prettig als ik had gedacht. Maar ben er achteraf wel blij om want ik vind het nog erger als iemand tegen z'n zin met mij afspreekt, nog minder te verdragen als ik dat later ontdek.

En hij had op die momenten nergens zin in. Het lag volgens hem niet aan mij en dat is waar ik dan nu weer aan twijfel.

afbeelding van jelle71

En dit is iets van de

En dit is iets van de laatste weken hoor, toen ik eigenlijk al mezelf aan het voorbereiden was op iets ergs, want die knop ging 2 maanden geleden dus ineens om maar we hebben nog 2 maanden zo doorgesudderd omdat ik hem niet los kon laten en bij de 3e grove afwijzing heb ik dus de knop bij mij omgezet, bij wijze van spreken

afbeelding van jelle71

Woeter, daar heb je zeker

Woeter, daar heb je zeker gelijk in, maar dat heeft hij niet zelf zo gezegd maar dat is een feit bij hem. Hij gaat helemaal op in z'n werk en maakt uiteraard tijd voor anderen vrij maar dat kost dus moeite en levert hem stress op. Maar wat ik bedoelde te zeggen is dat ik wist dat zijn werk heel belangrijk voor hem is en dat ikweet dat je met zo iemand altijd het gevoel hebt dat je 'tekort' komt. Maar ik vond dat prima en was bereid om me daar overheen te zetten. Nu denk ik dat ik blij moet zijn want waarschijnlijk was het me later gaan opbreken. Maar ja, verliefd he?

En het is zeker geen goede zaak dat iemand's werk nummer 1 staat, dat vind ik ook, maar ik denk dan: je komt jezelf nog wel eens tegen. Maar ik laat hem dat zelf uitzoeken, wie ben ik om te zeggen dat dat niet goed is? Zelf ken ik het niet, mensen gaan bij mij nog altijd boven zaken.

afbeelding van Puk

Niets is zeker in het leven

Inco,

Het gevoel dat de ander de knop omzet is begrijpelijk. Vergeet niet dat de "verlater" vaak al een heel proces heeft doorgemaakt en al lang met afscheid bezig is. Of misschien al verliefd is op iemand anders. En dat allemaal tijdens de relatie. En ja, erg laf en achterbaks. Er zijn maar weinig relatie's die fair worden beeindigd. Ik heb er drie meegemaakt (lange) en daarvan is er maar 1 op een eerlijke manier beeindigd. Die andere zijn dus op een laffe manier gebeurt. En elke keer ben ik weer gelukkig geworden en dat ga ik straks ook weer worden. Dat is iets wat ik zeker weet (al een paar keer meegemaakt dus) maar maakt het verdriet niet minder. Kan het weer gebeuren? Ja. Dat blijft. Als je dat niet wilt die onzekerheid moet je geen relatie aangaan en vrijgezel blijven. Dan weet je het zeker. Maaaaaarrrrr dan mis je wel een hoop. En je gaat er toch niet vanuit dat je realatie fout loopt toch Glimlach. En bedenk als je volgende relatie verkeerd zou gaan dan is het waarschijnlijk niet de "goeie" en moet je weer verder. Of dat nou leuk is of niet. Ja later, na de ldvd word het pas weer leuk en weer een ervaring rijker. Die ervaring is nergens te koop maar heb je heel veel aan betreft je eigen persoon. En bedenkt dat de verlaters deze ervaring niet krijgen maar zeker nog een keertje tegenkomen.
Nog even over die knop van hem ... laat hem lekker gaan en probeer je te richten op jezelf. Het is jou tijd nou en daar hoort hij niet meer bij. En dat betekend dat je het beste geen contact kan hebben/zoeken met je ex. Hoe moeilijk dat ook is. Er zijn personen (ik noem geen namen) die wel contact blijven zoeken. Lees de blogs maar eens door dan vind je ze wel. Een hele lange weg bewandeld die persoon met nog veel meer verdriet. En maar hopen dat het weer goed gaat komen omdat de ex de enige zou zijn die haar/hem gelukkig kan maken. Het tegenovergestelde gebeurt en de teleurstelligen volgen elkaar op. Ik denk maar zo, als het het niet van harte is dan rot je maar op. Voor jou liever iemand die mijn gelijke is kwa liefde. En welke antwoorden zou je nu nog willen horen van je ex? Die krijg je echt niet te horen. Wat je te horen krijgt zal kwetsend zijn waardoor je je nog kloteriger gaat voelen. Want zij zijn niet fout. Zij hebben goed gehandeld en willen graag vrienden blijven. Vul de antwoorden in zoals je ze graag zou willen horen en ga verder. Is echt de makkelijkste weg. Hoe dan ook. Het verdriet blijft. Wat er ook gebeurt, wat er ook gezegd word. Time baby, time ..... thats the solution.

Ik heb wel een kerstgroet gehad maar heb er zelf geen gestuurd. Ik wens haar namelelijk geen prettige dagen en een zalig uiteinde. Zou ik dat doen dan zou ik liegen en ik verlaag mij liever niet naar haar niveau Glimlach. Goh Puk ben je nog boos. Ik denk het wel. Gaat ook wel weer een keertje over. Maar nu even niet Glimlach.

Sterkte en liefs,

Puk

afbeelding van juliazomer

Puk , je hebt het bij het rechte eind...

't is graag of niet.. en daarbij een relatie loopt of loopt niet en als de conclusie is dat er geen balans in zit en een steeds weer tikken krijgt ben je toch eigenlijk wel gek dat je jezelf dat blijft aan doen? Je merkt het al ik zit in de rationele fase....maar het is wel waar, niemand verdient het om steeds weer tikken te krijgen desondanks je er wat van leert....

afbeelding van anonymous

Jeetje, goed verhaal! als ik

Jeetje, goed verhaal! als ik het zo lees kan ik me er goed in vinden, alleen het is zo moeilijk om iemand los te laten als je zelf denkt dat deze persoon gewoon bij je hoort. Het is waar dat je beter geen tijd meer aan iemand kan besteden als hij/zij toch niet bij je wil zijn. Maar hoe krijg je je gevoel zover om in te stemmen met je gezonde verstand?

afbeelding van jelle71

Maar ik verzin geen excuses

Maar ik verzin geen excuses hoor, ik moet gewoon accepteren dat het gevoel bij hem blijkbaar niet zo diep zat als bij mij. Pijnlijk maar waar.

Merk wel dat ik behoefte heb aan bevestiging dat ik wel de moeite waard ben op 1 of andere manier, hebben jullie dat ook?

afbeelding van juliazomer

Geen tijd is het eerste signaal...

Tijd maak je voor elkaar, zeker als het goed zit.
Geeb raactie meer op sms of late reactie kan zo'n eerste signaal zijn dat er afstand wordt genomen. helemaal debiel werk op nr 1, kids horen op nr1 te staan en dan snel daaronder je lief!
Julia

afbeelding van Dearest

Wat je daar geschreven hebt

Wat je daar geschreven hebt heb ik ook.
Geen gevoel meer type. Ken het zo!
Bij mij wij het ook opeens zo over. En nu vind ie een andere leuk en denk ik: wrm haar wel en ikke niet???
Maarja...pfff het slijt wel weer!

afbeelding van Angelo

Dag Wolfje, Natuurlijk kan

Dag Wolfje,

Natuurlijk kan het altijd weer gebeuren. Maar zo is het leven.

Ik heb een paar jaar geleden een zwaar ongeluk gehad. Ik ben er zelf miraculeus uit geklommen met een gekneusde rib, een gekneusd schouderblad en een kleine hoofdwond waar wat glas was langsgevlogen. Mijn auto was echter gereduceerd tot een hoopje ellende. Het gebeurde op een vrijdag en de maandag erop stond er een vervangwagen voor mijn deur en ben ik ingestapt. Het ging pijnlijk, maar het ging. Ik heb ongeveer een half jaar overdreven voorzichtig gedaan bij vergelijkbare verkeersituaties, maar toch ben ik vanaf het moment dat ik het kon weer achter het stuur geklommen.

De vergelijking gaat op. Je hebt een crash meegemaakt, maar is dat een reden om bang te gaan worden. Het alternatief is namelijk om nooit meer een relatie aan te gaan. Als je je hoofd niet boven het maaiveld uitsteekt, dan kun je ook niet beschadigd raken... Of toch wel? Beschadig je jezelf niet door je je eigen geluk te ontzeggen?

Er kunnen altijd omstandigeheden zijn waarom een relatie niet werkt. En je kunt altijd iemand treffen die van dit type is. Je kunt echter ook de persoon treffen die je leven compleet maakt. En dat maakt het allemaal de moeite waard.

Groetjes,
Angelo

afbeelding van jelle71

Zo denk ik er diep in m'n

Zo denk ik er diep in m'n hart ook over Angelo, dit is de eerste keer in m'n leven dat ik zo'n type tref, dus de kans is niet zo heel groot, statistisch gezien Knipoog. En hier op het forum lijkt het zo erg omdat dit nou eenmaal het onderwerp is, Bij een forum over een bepaalde band zou je ook kunnen denken: goh, wat vinden veel mensen die band leuk maar als je het dan op landelijk niveau bekijkt... ach je moet wat he, om jezelf uit de put te trekken..

afbeelding van maartjemarij

Hoi Incognito..de gedachten

Hoi Incognito..de gedachten die jij hebt..spelen nu ook bij mij..Ik ben helaas alleen nog maar van dat type tegen gekomen..Dat maakt je vreselijk onzeker..Maar ik denk dat het gewoon een kwestie van domme pech is geweest..Ik blijf nog altijd een beetje hopen dat ik wel een keer iemand tegenkom die het langer met me volhoud Knipoog..En die gedachten om je ex een kerstgroet te sturen of nieuwjaarskaartje heb ik erg genoeg ook..maar inderdaad dan zou ik liegen..want ik wens hem helemaal geen gelukkig nieuwjaar of fijne kerst..Dan is het meer een kwestie om te laten weten dat ik nog besta en om hem eraan te herinneren aan het verdriet dat hij mij heeft gegeven..Tja en wat heb ik daar dan aan? Ik zie zijn reactie toch niet...en mocht hij een kaartje terug schrijven (wat haast ondenkbaar is, kreeg geeneens een kaartje op mijn verjaardag) dan zal daar toch niet op staan wat ik zou willen..Zit wel te denken om zijn ouders een kaartje te sturen (die waren altijd erg gastvrij en kunnen er ook niets aan doen) maar weet niet of dat wel zo'n goed idee is..groetjes maartjemarij

afbeelding van Incognito78

Hey MaartjeM Tja als je een

Hey MaartjeM

Tja als je een goede band had met hen kan je dat best doen.
Dat richt je alleen aan die ouders dan.
hou je het verder kort, zullen ze best waarderen, maar moet je zelf achter staan hoor!

Groetjes Incognito78

afbeelding van maartjemarij

Tja niet echt een hele

Tja niet echt een hele sterke band ofzo..maar het waren aardige mensen..hebben me altijd gastvrij ontvangen..en hoorde van m'n ex dat ze mij erg mochten..'t voelt een beetje als iets wat ik moet doen..omdat ik nooit "afscheid"van hen heb genomen.een beetje beleefdheid ofzo..maar ben bang dat ik dan een vervelende reactie van hem krijg..

afbeelding van Incognito78

nou misschien ook niet, zij

nou misschien ook niet, zij mochten je graag (leuk om te horen) dus als het voor jouw gevoel goed is zal ik het doen. Het zal hem misschien verbazen, want het geeft wel aan dat je sterk bent vind ik Knipoog Maar het moet voor jou goed voelen! Denk niet aan hem.

Heb ik ook een keer gedaan bij een andere ex, waar ik nog wel bevriend mee was maar beetje moeilijk afliep, nah ja lang verhaal toen heb ik nog wel die vader en zijn vaders' vriendin een kaart gezonden, mede omdat ik ook van hun wat kreeg hoor haha,

Groetjes Incognito78

afbeelding van maartjemarij

Incognito dankjewel voor je

Incognito dankjewel voor je tip! Ik stuur ze gewoon een kaartje..en gewoon niet aan hem denken..wel moeilijk hahaha..achja..
Heb je vandaag een beetje overleefd? Hoop dat t goed is gegaan..groetjes maartjemarij

afbeelding van Incognito78

Jawel ging wel, krijg

Jawel ging wel, krijg volgende week pas de uitslagen hoor, of doelde je daar niet op van het ziekenhuis...
mbt tot het ldvd ging het wel..en met jou??

Groetjes Incognito78
ga nu ff tv kijken! Knipoog

afbeelding van maartjemarij

Oeps ja bedoelde eigenlijk

Oeps ja bedoelde eigenlijk de uitslagen..wat stom zeg..vergis ik me gewoon een week..ga ik volgende week gewoon weer duimen Glimlach
Deze site sleept me wel een beetje door de ldvd heen..probeer er niet te veel aan te denken (is wel moeilijk)..maar t idee dat ik binnenkort ga verhuizen geeft me weer wat moed..gewoon weer opnieuw beginnen..maar zal nog wel lang duren voor ik me weer helemaal goed voel..

Ga ook lekker voor de buis zitten..groetjes maartjemarij

afbeelding van emania

echt wel

Ja natuurlijk heb ik dat gevoel ook
Juist nu hij al meteen een ander soalmate
gevonden heeft. Hij zei al tegen me dat
zij zoveel op hem lijkt en dat ze hem begrijpt
alsof ik dat niet deed??? 4,5 jaar verkeerd
verbonden dan.

afbeelding van Incognito78

haha geeft niet hoor, allang

haha geeft niet hoor, allang fijn dat je er aan dacht Glimlach

Groetjes Incognito78