Het gevoel van gemis..

afbeelding van roel32

Nadat ik had besloten om helemaal geen contact meer met haar op te nemen (omdat ze toch niet meer reageerde) heb ik nu een heel ander gevoel te verwerken gekregen, namelijk het gevoel van gemis. Ik denk continu; "wat doet ze nu eigenlijk?" , "denkt ze ook nog wel eens aan mij?" , "Hoe zou haar gezicht er nu uitzien? Wat voor kleding zou ze aan hebben?".. Toch vreemd eigenlijk, ik denk nog heel veel aan haar en terug aan de 4.5 jaar samen, terwijl zij er helemaal niet wakker van ligt of er misschien nog maar enig moment aan denkt..

Gister ook weer een ontzettend zware dip gehad, niet kunnen slapen tot 05.00, terwijl ik er om 06.00 al uit moest. Gehuild en aan haar gedacht en ook veel woede gevoeld, woede naar haar toe, naar de rijinstructeur toe en wat ze allemaal misschien niet hebben uitgesppokt in die rijlesauto in nijmegen terwijl ik in den haag zat...Ik wordt er helemaal gek van zo af en toe en als ik er niet gek van wordt denk ik continu aan haar.

afbeelding van zelda

Beste Roel

je verhaal viel mij op, ik voel met je mee, herken alles wat je zegt.
Het is mij ook overkomen. Maar geloof mij maar, je komt erover heen.

Zelda.

afbeelding van Daniek

Inderdaad moeilijk....

Roel en die gedachtes... was er maar een knop voor heh ?
Maar je kan het niet uitschakelen.
Lig ook vaak tot in de vroege uurtjes wakker en als ik dan slaap word je soms nog huilend wakker, ken het gemis Verdrietig
Afschuwlijke pijn.....
Hopelijk slaap je aankomende nacht beter want je wordt hier zo moe van heh ?

afbeelding van zelda

als ik je verhaal lees

Dan ben ik verdrietig voor jou, want ik kon toen ook niet slapen, maandenlang niet, nachten heb ik gehuild zonder dat ik kon ophouden.
Het klinkt gek, maar je moet alle pijn hebben gevoeld, dan kom je weer tot jezelf. Ik ben verdrietig voor jou, maar ook blij, want je bent bezig met het uit de put te komen, stap voor stap.
sterkte.

afbeelding van Daniek

Het moet...

Er idd ook eerst allemaal uit denk ik voor je kan gaan verwerken en na het verwerken kan je pas weer verder denk ik.... Maar zelfs dan zal het nog moeilijk zijn.

afbeelding van roel32

Bedankt voor jullie

Bedankt voor jullie bemoedigende woorden, heb er veel steun bij, ontzettend bedankt.

groetjes roel

afbeelding van roel32

Bedankt voor jullie

Bedankt voor jullie bemoedigende woorden, heb er veel steun bij, ontzettend bedankt.

groetjes roel

afbeelding van geraldine

Lieve Roel, De nachten dat

Lieve Roel,

De nachten dat je wakker ligt.. die zijn het ergst... De ochtenden dat je heel vroeg wakker wordt en niet meer verder kunt slapen vallen daarbij nog mee.. maar weet dat, als je die vaak gehad hebt, je al verder bent..
Het is erg. Maar je wordt er ook anders van. Een ervaring rijker en ook veel meer gevoelsmatiger. En je weet dat je dit aankunt hierna.. heel goed voor je zelfvertrouwen.
Ik wens je heel veel sterkte.
Ben iemand die het helemaal heeft doorlopen en er nu helemaal overheen is.. maar nog af en toe op deze site is omdat ik wil laten weten wat ik weet..

Liefs,
Geraldine.

afbeelding van roel32

hoe lang duurde jouw relatie

hoe lang duurde jouw relatie dan Geraldine? Kwam de scheiding ook bij jou als een donderslag bij heldere hemel terwijl je zielsveel nog van die persoon hield? En hoe lang duurde het voordat je eidelijk weer eens kon lachen zonder dat je continu aan je ex hoefde te denken? Ik krijg haar geem miliseconde uit mn hoofd namelijk.

groetjes roel

afbeelding van geraldine

Lieve Roel, Ik had een

Lieve Roel,

Ik had een lat-relatie van ongeveer een jaar. Het ergste was dat we echt elke dag contact hadden, ook als we elkaar niet zagen. Hij sloeg dat nooit over, wenste me ook altijd aan het eind van de avond per telefoon welterusten... Dat is heel abrupt geeindigd... van de ene dag op de andere helemaal geen contact meer...hij heeft in 1 weekend iemand anders gevonden (die hij overigens de maandag voor weer een ander verliet, waar hij nu overigens nog bij is) ... ik heb het meeste moeite gehad met dat stoppen van alle contact... cold turkey kun je wel zeggen... we waren daarvoor al goede vrienden en ook die vriendschap was weg. Dat is eind april gebeurd en ik kan zeggen dat ik er eind augustus overheen was, mede dankzij een nieuwe verliefdheid, contactstop en vooral deze site... We hebben nu wel weer mailcontact en hij is sinds eind april twee keer langs geweest. Waar ik weer hoop uitputte, zodat ik daarna een poos alle contact vermeden heb. Dat heeft me ook erg goed gedaan.

Ik hoop dat ik je hiermee wat verteld heb wat je wil weten, maar je kan me altijd meer vragen hoor.

Liefs,
Geraldine.

afbeelding van roel32

Kan je nagaan Geraldine, jij

Kan je nagaan Geraldine, jij had een lat-relatie van 1 jaar. Ik had een lat-relatie van anderhalf jaar en woonde daarna nog eens 3 jaar samen met haar, dus bij mij zal de pijn nog veel langer duren.

Ben in ieder geval blij voor je dat het vermijden van het contact met hem je goed heeft gedaan.

groetjes roel

afbeelding van Woeter

Herkenbaar!

Super herkenbaar man. Ik kan er ook echt niet tegen dat zij gewoon lekker verder feest als vrijgezel. Zo snel als zij er overheen leek te zijn.... de ene zondag lig je nog met elkaar te vrijen in bed en de volgende zondag zit ze 2 meter van je af op de bank je met een stalen ongevoelige blik aan te kijken... Verdrietig
Dan ga je vanalles afvragen inderdaad. Maarja het antwoord zal je er toch niet op krijgen. Tijd heelt ook hier weer de wonden Knipoog

afbeelding van Daniek

inderdaad ...

Herkenbaar ook dat gevoel van ene nacht beleef je nog bijzondere dingen andere dag is gewoon alles weg .....
Onvoorstelbaar...
En idd het afwennen van elkaar vreselijk... als ik iets mee maak dan heb ik vaak nog de neiging hem te bellen .... en iedere keer weer dat besef dan van oh nee situatie is anders .... is iedere keer nog weer slikken.

afbeelding van sylvinee

Herkenning voor haar..

beste Roel.

ik las je verhaal als eerste. Ik was namenlijk 10 min geleden nog nooit zo ver ik weer op deze site geweest. Ik heb dik 2 jaar een relatie gehad met een jongen. We woonde samen in een heel klein huisje. De relatie had meer douwns dan ups maar toch zette ik om een of andere rede toch door. Van af oktober 2004 ben ik gaan lessen. Na verschillende instructeurs gehad te hebben had ik eindelijk een vaste. Na een tijdje vertelde hij dat misschieneen automaat beter was omdat ik nog al klaagde van me linker knie. Ik wilde helemaal geen andere instructeur maar tja mijn vorrige gaf nu een maal geen les op een automaat. Had het eigenlijk wel gehad terwijl een of andere doos als telefoonniste het verhaaltje probeerde optehemelen van hij is een heele leuke jongen en meiden zijn helemaal weg van hem. Zucht dacht ik tuurlijk kom op zeg maar goed dat dacht ik dus tot dat ik 10 minuutjes van hem les heb gehad. Het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht. Daarna is het echt allemaal geen roze geur en zonne schijn geweest hoor. Ik zat met me vriend en heb dit normaal en op een goede en juiste manier willen afsluiten. Helaas is dit niet gebeurd wat ik erg vind. Gelukkig heb ik nu geen ruzie meer met me ex maar tis echt heel wat ookal is het voor jou en voor mijn ex veel erger. Dit neemd niet af dat de ander geen verdriet heeft. Het is moeilijk dat kan ik je wel vertellen. Ik ben 19 en hij is 35 vergeleken met je ex en haar nieuwe vriend een minder verschil eigenlijk maar goed dat weet ik niet leeftijd zegt niets enkel je rugzakje maar goed. Ik wil je heel veel sterke wensen en er schijnt ergens echt wel een zonnetje. Misschien wildt ze geen contakt omdat ze het moeilijk vindt ze weet natuurlijk dat ze je al pijn heeft gedaan en is misschien nu bang dat ze het alleen maar erger maakt. Tis goed dat je terug kijkt moet je ook doen maar vergeet niet om ook verder te kijken....

Sylvia

afbeelding van roel32

Beste Sylvinee, sorry wat ik

Beste Sylvinee,

sorry wat ik nu ga zeggen, maar wat mijn ex heeft gedaan ook jij, vind ik niets anders dan vreemdgaan. Let op; ook al heb je hem misschien niet gezoend of heb je sex met hem gehad in de auto.

Vrouwen als jullie zijn zo onbetrouwbaar dat ze "zomaar verliefd" (bij jou zelfs al na 10 min) kunnen worden op een ander en het dan uitmaken. GEESTELIJK vreemdgaan noem ik dat. Je hart aan iemand anders KUNNEN geven terwijl je nog een relatie hebt.

Je moet jezelf indenken in mijn plaats, stel jij zit thuis, vermoed niets (ook al zit de relatie ff in een dipje, zoals bij jou) en ik ga even rijlessen nemen bij een 40-jarige vrouw. Ik denk; "hmmm ze is veel leuker dan mijn vriendin!" en na een paar lessen gevolgd te hebben laat ik mijn partner, die ondanks alles, zielsveel van me houdt als een baksteen vallen en ga verder met deze vrouw en neem geen contact meer op omdat de ander "zogenaamd meer pijn zou krijgen"...

Nee hoor, dit gaat er allemaal bij mij niet in. Maar wat ik al heb gezegd, what goes around comes around en mocht er een God bestaan, die zal ook wel in de toekomst wat voor degenen in petto hebben die dit hun partner aan kunnen doen, klinkt hard, maar wat ons is aangedaan is niet voor te stellen zo hard en meedogenloos. Ik heb ook voorbeelden van vrienden en mensen gehoord die het "goes around comes around" verhaal wel eens hebben gehoord en meegemaakt.

ondanks mijn bericht toch vriendelijke groet Roel

afbeelding van roel32

Beste Sylvinee, sorry wat ik

Beste Sylvinee,

sorry wat ik nu ga zeggen, maar wat mijn ex heeft gedaan ook jij, vind ik niets anders dan vreemdgaan. Let op; ook al heb je hem misschien niet gezoend of heb je sex met hem gehad in de auto.

Vrouwen als jullie zijn zo onbetrouwbaar dat ze "zomaar verliefd" (bij jou zelfs al na 10 min) kunnen worden op een ander en het dan uitmaken. GEESTELIJK vreemdgaan noem ik dat. Je hart aan iemand anders KUNNEN geven terwijl je nog een relatie hebt.

Je moet jezelf indenken in mijn plaats, stel jij zit thuis, vermoed niets (ook al zit de relatie ff in een dipje, zoals bij jou) en ik ga even rijlessen nemen bij een 40-jarige vrouw. Ik denk; "hmmm ze is veel leuker dan mijn vriendin!" en na een paar lessen gevolgd te hebben laat ik mijn partner, die ondanks alles, zielsveel van me houdt als een baksteen vallen en ga verder met deze vrouw en neem geen contact meer op omdat de ander "zogenaamd meer pijn zou krijgen"...

Nee hoor, dit gaat er allemaal bij mij niet in. Maar wat ik al heb gezegd, what goes around comes around en mocht er een God bestaan, die zal ook wel in de toekomst wat voor degenen in petto hebben die dit hun partner aan kunnen doen, klinkt hard, maar wat ons is aangedaan is niet voor te stellen zo hard en meedogenloos. Ik heb ook voorbeelden van vrienden en mensen gehoord die het "goes around comes around" verhaal wel eens hebben gehoord en meegemaakt.

ondanks mijn bericht toch vriendelijke groet Roel

afbeelding van kikkerflosje

Ben ik helemaal mee eens

Ben ik helemaal mee eens Roel, ook al breng je een harde boodschap. Laten we eerlijk wezen, het zijn zowel mannen als vrouwen die geestelijk en gevoelsmatig niet trouw kunnen zijn en zich blijkbaar dus niet kunnen binden. What you give us what you get. Schrale troost dat is waar, maar het is in elk geval fijn om te weten dat als je goed doet, dat ook weer terug zal komen.

Sterkte Roel.

Groetjes Kikkerflosje

Het is makkelijk het jezelf moeilijk te maken, maar veel moeilijker het jezelf makkelijk te maken.

afbeelding van roel32

Wat een relatie voor ons

Wat een relatie voor ons inhoudt Kikkerflosje is; trouw tot de dood ons scheidt, in GOEDE en in SLECHTE tijden, klinkt ouderwets, maar waarheid als een koe.

Niet "trouw tot de dood ons scheidt, in goede tijden jippiieee en in slechte tijden, ik duik in de armen van een ander." Want je zal bij de ander niet 100%, maar 1000% zeker ook slechte tijden meemaken. Deze wereld zit niet zo inelkaar dat we enkel en alleen "goede tijden" kennen, nee , nee en nog eens nee, sommige mensen moeten dit feit eens goed onder ogen zien.

Een paar what comes aroud goes around verhalen...deze zijn waar gebeurd, heb ik van collega's op mijn werk gehoord en vrienden en de personen die dat hebben meegemaakt ken ik ook van vroeger.

Een man (vriend van een collega) verliet ooit eens zijn vrouw hij was in de 50 en zij was begin 40. Zij had suikerziekte en het werd steeds erger. Op een dag kreeg die vent er genoeg van (van haar en haar ziekte) en ging vreemd met een collega in de dertig. Ze gingen samenwonen, maar wat bleek; na een tijd kreeg de man een soort bloedcirculatiestoornis, wat ook erger werd en wat denk je:"Zij verliet hem deze keer".

En nog 1, een schoolvriend van een vriend van me had ooit een vriendin, deze dumpte hem na 6 jaar, ze waren allebei in de 20 en wat bleek denk je...3 jaar later dumpte deze jongen die vrouw, omdat hij ook een ander had gevonden.

Maar ja, wat moeten we met deze verhalen.....ik weet het niet, maar wat zegt het gezegde"Wie goed doet goed ontmoet" en wie slecht doet....vul dat zelf maar in.

In ieder geval blijft mijn motto: Trouw zijn is het mooiste cadeau wat je je partner kan geven, in goede en slechte tijden.

met groet roel