Het is over. En het doet pijn:(

afbeelding van anoniempiee

Hallo allemaal ik ben hier nieuw

Ben een jongenman van 23 jaar.

Het begon allemaal 4 jaar geleden. ze woond vlak bij me en we werden verlieft en we spraken eerst wat af etc. en na een goede 4 maanden begonnen we een relatie. In het begin ging alles wel goed na een jaartje. kregen we meer ruzies enz maar waren nog altijd verlieft op elkaar en het voelde ook gewoon fijn om bij elkaar te zijn lekker in het weekend een filmpje kijken gewoon die kleine dingetjes. en nu na vier jaar alles over.. ze heeft het zojuist een uur of 3 geleden onze relatie beeindigd en oo wat doet het zeer als je geliefde zegt ik wil stoppen.. me hart zat in me keel. alles vliegt door je hoofd. dingen die je hebt mee gemaakt. nu kan ik haar niet meer bellen smsen als er iets is of wat dan ook.

Je verliest niet alleen je grote liefde maar ook nog eens je dikke soulmate! nja ik voelde het allemaal een klein beetje aankomen want ze wou niet meerzoveel afspreken als voorheen. ook de *seks* was gewoonweg niks meer.
maar dan nog doet het zoveel pijn! en het afgelopen jaar voelde ik me al zo slecht alle dagen. en ik hoop zo dat het nu toch is een keer goed komt en dat ik me weer is goed ga voelen.

nu is het bij mij nog allemaal een beetje onwerkelijk omdat het net een paar uur uit is. maar het idee dat je je liefde niet meer kan bellen niet meer kan smsen. niet samen meer lachen samen slapen alles weg..Verdrietig
it hurst:( ik denk niet dat ik zonder haar kan:(

Sorry ik moest dit even kwijt. ik kan niet stoppen met huilen het gevoel:(

afbeelding van spidey

Ik herken je gevoel man,de

Ik herken je gevoel man,de machteloosheid,de leegte,de onwerkelijkheid...
Ik zou je graag willen helpen alleen weet ik zelf niet hoe!
Men zegt dat je het tijd moet geven en haar met rust moet laten...hopende dat ze je dan terug contacteert,ik wacht nu al een kleine week op dat contact en het is echt verschrikkelijk om te dragen!
Je wilt zelf ingrijpen en haar overtuigen,alleen mag dat niet volgens "experts".
Je weet wat er anders moet,je kent je fouten en wilt het veranderen,helaas zal zij daar niet in geloven.
Ik duim voor je

afbeelding van anoniempiee

Precies hetzelfde

Hey Spidey,

Het is nu ook bij mij een week over en het is echt een Hel
En ik las ook inderdaad van experts dat je absoluut geen contact met je ex mag zoeken want sms'en bellen of wat dan ook is wanhopig en daar raak je haar alleen maar verder kwijt mee. Het is echt een Hel

De leegheid, onwerkelijkheid, boosheid, verdriet , maar vooral de machteloosheid doet pijn je mag en kunt geen contact zoeken.

De eerste week is om. En ik heb dan ook echt geen contact opgezocht
En heb zoveel mogelijk dingen met vrienden gedaan die ook echt meteen bij mij op de stoep stonden om mij te steunen. Dat voelde ook echt heel goed. En dan als je zo bezig bent denk ik er niet aan maar dan als ze weer weg gaan begint alles weer gewoon echt ups en downs
En ik heb van de week echt een paar keer huilend met de telefoon in me handen gezeten en gedacht ik ga haar bellen dit kan toch niet echt waar zijn? Maar dan toch sterk zijn geweest en niet gebelt. Dat voelt dan wel weer als een overwinning voor me zelf maar oow wat doet dat zeer:( het is nu weekend en op het moment heb ik niks en dan ga ik denken. En dan vecht ik er tegen om het niet te doen maar het is zo moeilijk. op het moment denk ik, ik ga dit niet redden. Ik wil haar zo graag terug maar diep van binnen weet ik het komt wel goed en er zijn genoeg meisjes en er zal er vast wel 1 rondlopen die mij gelukkig kan maken. pf ben benieuwt hoe ik het weekend weer ga overleven wat een erg gevoel zeg:(

Sorry ik moest het even kwijt succes voor iedereen die ook liefdesverdriet heeft.

afbeelding van H64

precies 't zelfde

Reeds een maand achter de rug . Heel pijnlijk moeilijk te plaatsen .
Weet niet wat te doen . Zij kiest is verliefd op een ander maar wil mij nog als vriend . Heeft pauze van enkele maanden voorgesteld . Geen contact lijkt definitief ...wat doe je daarmee ??
Weet ook niet wat te doen .....
Als dit een steun kan zijn , je bent niet alleen !!

sterkte

afbeelding van Love.Lola

Beste Anoniempie, Wat erg

Beste Anoniempie,

Wat erg voor je dat je geliefde de relatie heeft verbroken, vooral zo vers doet het nog heel veel pijn.

Ik hoop dat je je bedenkt dat je relatie zo leuk was niet alleen door haar, maar ook door jezelf!
Je bent zelf een leuke jonge jongeman, bedenk dit tijdens het alleen zijn.. Glimlach
Misschien heb je vrienden die je kan bellen als je daar behoefte aan hebt en kan je wat leuke dingen gaan doen om afleiding te zoeken van deze situatie.

Heel veel sterkte. X

afbeelding van weer-verkeerd

Het is niet prettig

Ik weet wat je voelt zo voel ik me op dit moment ook.
Ik hoef er niet om te huilen of wat dan ook. Op dit moment zit ik te vol met boosheid om dit allemaal te verproppen.
Sterkte in elk geval met alles