Het is over en uit

afbeelding van Nientjuh1

Het is nu dan toch echt over. Vanmorgen had ik de moed om te vragen of hij onze relatie überhaupt nog wel zag zitten. Toen heeft hij gezegd dat dat dus niet zo was. Even heen en weer geappt en nu dus echt over.
Ook al zag ik het al aankomen, het is toch een klap. Ik hield echt van hem. Zoals ik van hem hield hield ik niet van m’n andere exen. Zo ontzettend veel.
Zn spullen liggen hier nog en wat spullen van mij bij hem, dus ik moet hem sowieso nog een keer zien. Over 4 weken is hij pas thuis, dus duurt nog even. Pfff het doet echt pijn. Zelfs als het verwacht is doet het zoveel pijn. M’n hele familie staat meteen voor em klaar. M’n tante wil vanavond met me zuipen, m’n ouders gaan me troosten zo, dat is fijn. Maar die pijn draag ik toch echt helemaal alleen helaas.
Damn, wat een pijn.

afbeelding van s.nikki25

Sterkte

Ik voel je Verdrietig
Sterkte de aankomende tijd...

afbeelding van Nientjuh1

S.nikki

Dankjewel, dat waardeer ik heel erg!
Jij ook heel veel sterkte, ben benieuwd hoe het de komende tijd met je gaat Glimlach

afbeelding van s.nikki25

Steun

Misschien kunnen we elkaar wel steunen!

afbeelding van Nientjuh1

S.nikki

Ik ben slecht in advies geven, maar luisteren kan ik heel goed. Ik leef heel snel mee met mensen, dus kom maar op! Ik hoop dat je er snel uitkomt! Ik Hoop ook dat ik er snel uit kom. Nu ben in gewoon erg dronken van den wijn. M’n tante heeft me net gezelschap gehouden. Was erg fijn. Ben alleen erg drinken, dus voel hem erg zitten nu