Het liefdesverdriet lotgenoten!

afbeelding van Lala

Fijn om hier andere verhalen te lezen van mensen die nu ook liefdesverdriet hebben...het is prachtig weer en iedereen is door het WK in feesstemming...en daardoor voel ik me nu nog meer alleen..
Herkent iemand dit?

Mijn relatie van 8 jaar is net anderhalve week uit. Ik zag het niet aankomen en was toen hij het uitmaakte compleet in schock. Snapte er niets van, hij had nooit iets over twijfels vertelt. Maar hij wou absoluut niet verder of aan onze relatie werken.

Waarom dat was begreep ik 2 dagen later, toen ik er per ongeluk achter kwam dat hij met een collega liep te flirten. Een meisje waarvan ik al vermoedde, dat hij haar leuk vond. Maar als ik hem daarna vroeg, ontkende hij.

In de week na onze breuk, had hij al wat met haar...heel erg toevallig was haar relatie ook opeens uit, hum, hum.
We wonen nog bij elkaar notabene en hij bleef de hele nacht bij haar. Om echt kostmisselijk van te worden. Totaal respectloos tegenover mij.

Behalve dat het uit is voel ik me ook echt bedrogen. Hij gaf toe dat hij al langer met haar flirte en haar al langer leuk vond. Dus waren ze al een tijdje bezig met elkaar te versieren...

Dat bedrog maakt het voor mij nog extra pijnlijk. Iemand die dit ook kent? Of een goede tip heeft om jezelf af te leiden : )

Sterkte allemaal!

afbeelding van drbibber

@Lala

Hoi Lala,

Helaas heb ik hetzelfde meegemaakt - ook na acht jaar in de steek gelaten en achteraf bleek hij een ander te hebben….. Heel pijnlijk. Ik kan je helaas niet echt tips geven want ik zit zelf ook nog in de ellende maar kan wel zeggen dat je niet alleen bent. Je mag hier altijd je verhaal doen. Ik wens je heeeeel veel sterkte toe!

afbeelding van Lala

Hey drbibber, Wat ontzettend

Hey drbibber,

Wat ontzettend rot voor je! Het is zo dubbelop als je op deze manier in de steek wordt gelaten. Niet alleen moet je dealen met het feit dat je relatie uit is, maar daar bovenop komt ook nog eens het bedrog en het feit dat hij nu al een ander heeft. Dat is zoveel verdriet en boosheid waarmee je nu moet dealen. Ik ken het gevoel maar al te goed!

Ikzelf zag het echt niet aankomen dat hij nu al een ander heeft. Alhoewel dat niet helemaal waar is, want ik had hem wel eens gevraagd naar die collega...of hij haar leuk vond. Maar als hij dan zeer beslist zei van niet, geloofde ik hem.

En jij, zag jij het aankomen?

Lees veel artikelen op internet waarin staat, dat mannen voor de pijn die een relatiebreuk heeft alfleiding zoeken...of voor een relatie waar ze even zich minder gelukkig in voelen, opvulling zoeken. In de vorm van iemand anders. Zo hoeven zij minder met de pijn van de breuk te dealen. Heel unfair.

Besef wel dat degene met wie hij nu heeft, niet ook maar een beetje in de buurt komt, van de band die hij met jou had. 8 jaar is niet niks. Dan mag hij misschien wel verliefd zijn nu, maar zij haalt het niet bij jouw hoor! De band die je opbouwt in een relatie van 8 jaar is veeeel dieper.

Maar goed, dat maakt de pijn niet minder erg.
Ik wens jou ook heeeeel veel sterkte toe...schrijf me als je daar behoefte aan hebt.

Liefs,

Lala

afbeelding van rozenblaadje

@Lala

Bij mij helpt t boek 'omgaan met overweldigende emoties' wel, staan concrete tips in... Veel sterkte, you're not alone... liefs

afbeelding van Gwenneth

Respectloos

Hoi,

Wat respectloos hoe hij met jouw gevoelens om is gegaan!
Dus als zij niet had toegehapt was hij nog bij jou geweest?
Ik kan me goed voorstellen dat je er kotsmisselijk van bent!
Ik hoop dat hij ooit op dezelfde manier bedrogen wordt als hij nu bij jou flikt! Dat hij met lege handen staat en jij intussen weer een lieve partner die jou wel respecteert hebt!

Ik wens je veel sterkte toe en idd je bent niet alleen!

Liefs

afbeelding van Bolieke

Ik heb net mijn verhaal

Ik heb net mijn verhaal toegevoegd dat een beetje gelijk lopend is behalve het feit dat wij wel onderling hadden besloten uit elkaar te gaan. Drie weken later lag hij al in bed met een vriendin van ons. Om daarna gewoon bij mij te komen slapen. Heel erg kwetsend. Dan wou hij het nog niet zeggen om mij niet te kwetsen. Pffff dikke zever hij had schrik voor schuldgevoelens ja!
Maar zelf met een "vriendschappelijke" breuk komt zoiets heel hard aan. Wij waren 12 jaar bij elkaar. Dat verraad is erg pijnlijk. Ik heb het heel moeilijk, dat geef ik grif toe.
Dus ja ik ken herken het wel ... Ik kan wel zeggen gewoon buiten die handel en geen contact meer. Dat probeer ik nu te doen maar het is heel erg moeilijk.