Het spoor bijster

afbeelding van Carrie07

Gisterochtend vroeg mijn ex lief of we 's avonds konden afspreken.. Ik vond dit natuurlijk heel fijn en wilde dit heel graag. In het begin deed hij alsof hij het ook heel graag wilde.

Rond een uur of zes zei hij ineens dat ik naar hem toe moest komen want hij had geen zin om naar mij toe te komen (terwijl we dit wel hadden afgesproken). Uiteindelijk ben ik toen rond half 10 naar hem toe gegaan.

Toen ik daar aan kwam was hij eigenlijk heel gemeen tegen me, gewoon niet aardig, en de hele tijd maar zeggen dat IK met iemand anders had gezoend dus ik had dit verdient. Ik heb 100x proberen uit te leggen dat ik helemaal niet met iemand anders heb gezoend, maar hij wil dit niet geloven. Ik mocht niet met hem zoenen, niet met hem knuffelen, eigenlijk gewoon niet aan hem zitten. T was alsof hij wilde dat ik daar was zodat hij mij kut kon laten voelen: Ja het is uit en het blijft uit, dat heb ik al gezegd. Zo bot en zo keihard.

Vervolgens schenkt hij een wijntje voor me in en zijn we gewoon een beetje aan het praten...

Daarna pakte hij mij vast en hebben we seks gehad, waarbij hij weigerde met mij te zoenen. Het was wel heel fijn, en lief, alleen heel raar om niet met hem te zoenen. Vervolgens zijn we knuffelend in slaap gevallen. 's morgens zelfde verhaal, wel seks gehad, maar weer geen zoen. Toen ik vroeg of hij me ooit nog ging zoenen zei hij: Weet ik niet, jij hebt toch andere mannen om mee te zoenen?

Ik snap het gewoon niet. Hij is zo tegenstrijdig, geeft rare signalen en is ergens ook heel gemeen. Hij zegt dat hij geen relatie meer wil, maar waarom dan zo moeilijk en boos doen.. Ik snap t echt niet...

afbeelding van they_pineut

Sorry, maar ik snap jou ook

Sorry, maar ik snap jou ook niet...je moest al weg zijn geweest voordat het wijntje werd ingeschonken..de rest "ik zwijg" daar maar over.

afbeelding van Carrie07

@they_pineut

Wat begrijp je dan niet? Als je toch zelf nog smoor verliefd bent op iemand, dan wil je toch niets liever dan bij diegene zijn? Of zeg ik nu iets heel raars?

afbeelding van Binas

..

Ik ben het wel een beetje eens met they_pineut..
Mijn haren gingen echt recht overeind staan toen ik het las. Je ex mag een schop tussen zijn benen hebben, walgelijk!

Hij kan en mag jou zo NIET behandelen!! En jij kan en mag jou zo NIET laten behandelen meid. Je bent meer waard!
Hoe verliefd je ook op iemand bent, blijf wel bij jezelf. Kan mij niet voorstellen dat het jou een fijn gevoel geeft dat hij je lichaam gebruikt voor de seks en door het niet zoenen aangeeft dat je dus in zijn ogen niet veel meer waard bent, alleen om even zijn ... in te steken..

Sorry ben heel plat, maar ik vind het nogal wat, wat hij doet.

afbeelding van Lostinthisworld

@carrie07

Mijn ex wou me ook niet vastpakken ofzo en zei ook dat het over is...
Dit is omdat de ex kwaad is op je en in uw geval maakt hij daar nog gretig misbruik van ook.
Hij wilt je niet meer,hij lijkt je enkel nog te gebruiken voor zijn lusten op bot te vieren.
Je kan niet blijven boeten voor wat er is mis gegaan,als hij met je voort wilt dan moet hij ook een inspanning leveren lijkt me.

sterkte

afbeelding van Carrie07

@lostinthisworld

Couldn't agree more... Maar waarom wel vragen of ik langs kom als hij toch alleen boos wil worden?

afbeelding van Lostinthisworld

@carrie07

Carrie07 schreef:

Couldn't agree more... Maar waarom wel vragen of ik langs kom als hij toch alleen boos wil worden?

Ik kan niet in zijn gedachten zien maar hij heeft je wel kunnen testen!
Als hij je wou zien omdat hij je graag ziet,dan doe je toch wel meer moeite lijkt me!
Probeer de situatie eens te spiegelen,zou jij zo reageren in zijn plek?
Nu weet hij hoe ver hij met je kan gaan,de "macht" ligt volledig bij hem en dat is niet goed.
Hij zat je verwijten te maken door telkens over die andere gast te praten,kussen wou hij niet met je...maar wel eventjes de 'liefde' bedrijven!
Dat is gewoon fout in mijn ogen beste carrie!

afbeelding van Moonschine

@carrie07

Het is het verlangen naar sex met u en niet het verlagen naar jouw als persoon.
Als hij u graag ziet zou hij u met respect behandeld ten minste als een persoon, laat staan als ex.
Waarom zou hij kwaad zijn op u "iemand anders gekust", jullie zijn toch niet samen of wel?

afbeelding van they_pineut

Natuurlijk ben je smoor

Natuurlijk ben je smoor verliefd en wil je hem terug, maar toch niet op die manier, de antwoorden zijn al gegeven waarom ik zei "ik snap jou niet"

Niemand verdient het om zo behandeld te worden.

afbeelding van torn

@carrie07: Vraagje

Hmmmmm, een horroravond vol verwijten over een spel wat de ander ook heeft gespeeld met jou, narigheid, botheid en hardheid. Weinig liefde en respect naar jou als (ex)partner.

Ohja, en de mededeling; het is uit en blijft uit. En een onduidelijk antwoord of er ooit nog gezoend gaat worden.

Kan je uitleggen hoe het komt dat je de sex dan alsnog als nog als fijn hebt ervaren ?
En wat is jouw gevoel in dit alles ?

*Torn blijft nu lekker aan tafel zitten*

afbeelding van Carrie07

@torn

Hi Torn,

Bedankt voor je reactie...

Ik voelde me wel oke, maar toen ik hier alles opschreef en de reacties las voelde ik me ineens smerig, gebruikt misschien wel.

Eerst was ik zo blij, omdat HIJ mij benaderde om af te spreken, omdat ik het gevoel had dat hij mij wilde zien.

Ik moet zeggen, toen ik daar binnen kwam en hij deed zo tegen mij, toen moest ik zelfs een beetje in mezelf lachen, want ik dacht: Als je zo tegen me gaat doen is het een stuk makkelijker om over je heen te komen. Ik moest lachen om het feit dat ik op dat moment eigenlijk liever op mijn eigen bank zou zitten, dan vernederd te worden bij hem op de bank. Ik dacht; dit maakt alles makkelijker.

Maar toen... werd het gesprek toch nog "leuk", we keken samen Batman en we lagen af en toe zelfs in een deuk het was echt even "gezellig".

Tsja, toen kwam de seks, en dat was fijn omdat ik hem eindelijk weer zo dicht bij me had, omdat hij me vasthield zoals hij dat altijd deed, het was gewoon zoals vroeger maar dan weigerde hij te zoenen... We zijn daarna gewoon knuffelend in slaap gevallen, wel met een lullige vraag van hem: Blijf je slapen of ga je naar huis? Toen ik boos werd zei hij: Het was maar een vraag.... Maar goed, dus de hele nacht geknuffeld, en dat was gewoon heel erg fijn (ik weet dat dit raar klinkt). En toen 's morgens was het weer fijn, maar dan echt zonder het zoenen. Z'n woorden waren overigens verschrikkelijk, als ik erachter af aan terug denk is dat echt een stomp in mn maag.

Ik zie achteraf echt dat ik naar behandeld ben, niet terecht, en zeker niet met erg veel respect. Ik heb hem dat ook gesmst. Ik kreeg terug: Oh...

Tsja, ik snap t gewoon niet... Ik geloof niet dat hij ineens niet meer van me houdt, of wat dan ook. Hij trekt nog steeds aan me, en duwt me deels keihard weg. Is dat dan gewoon behoefte aan seks? En ben ik het gemakkelijkste slachtoffer? Ik weet het niet.

* blijf lekker op de bank zitten*

afbeelding van Chrisz

@Carrie: Lees dit nog

@Carrie:
Lees dit nog eens:
Toen vroeg ik wat hij vrijdag avond had gedaan. Hij zei Gezoend, de hele avond. Dus ik kreeg natuurlijk een soort van steen in mn maag. Toen vroeg hij aan mij wat ik had gedaan, en toen vertelde ik hem dat ik vrijdag avond op ons personeelsfeest ook met iemand had gezoend. Ten eerste; Ik was niet op het personeelsfeest, ten tweede, Ik had nooit met iemand gezoend. Toen werd hij vet boos en zei hij; Wat ben ik in jou teleur gesteld... Je doet me echt pijn, had dit nooit van je verwacht en vind het echt niet netjes van je. Je gaat keihard vreemd (terwijl hij mij "gedumpt heeft".) Dus ik zeg: WTF, jij hebt toch ook gezoend. Toen zei hij dat het helemaal niet waar was, dat hij alleen wilde kijken hoe ik zou reageren, en toen liet hij zien dat hij de avond ervoor alleen maar PS3 had gespeeld. Toen ik zei dat t niet waar was; alleen bedoeld als eye opener, toen zei die: Ga je nou nog liegen ook? Flikker op ik wil dat je nooit meer in mn buurt komt.

Je schreef dit op 2/12 en hij speelt nog stééds dit zieke spelletje met je. Hij krijgt de kans van jou, om dit zieke spelletje te blijven spelen!!! Twee weken lang al... en nog heeft hij zelf niet ingezien waar hij mee bezig is. Carrie, jij laat dit met je doen! Ik vind het vreselijk om te lezen, er is van zijn kant geen enkel respect... maar erger vind ik dat het lijkt alsof je geen enkel respect hebt voor jezelf... Echt, je verdient beter! En vrijdagochtend kreeg je een sms en was je blij, want het was op zijn initiatief... Maar ik kan alleen maar denken dat je zijn vrijdagavond (niet alleen hoeven zijn) hebt mogen invullen en daarna weer bent weggegooid als oud vuil... Verdrietig(((

afbeelding van Carrie07

@Chrisz

I know Verdrietig

T is ook dom, en shit en alles. Ik weet gewoon niet wat ik met mezelf moet... Ik kan me geen leven zonder hem voorstellen. Alles wat we hadden, zo maar weg gooien? Ik vind het zooo moeilijk...

afbeelding van torn

@Carrie07: Nog een vraag.

Carrie07 schreef:

Alles wat we hadden, zo maar weg gooien?

Wat had je precies, in jouw beleving, wat nu weggegooid wordt ?

afbeelding van Carrie07

@torn

Ik had een goede relatie, iemand op wie ik (ten tijden van onze relatie) kon bouwen. Iemand die aan mijn zijde stond als het niet meer goed ging, letterlijk eigenlijk het stukje uit het liedje Because You loved me:

You were my strength when I was weak.
You were my voice when I couldn't speak.
You were my eyes when couldn't see.
You saw the best there was in me.
Lifted me up when I couldn't reach.
You gave me faith 'coz you believed.
I'm everything I'm Because you loved me.

Dit is voor mij nog al letterlijk gezien mijn ziekte, maar dat is wel precies mijn gevoel.

Tevens heb je in 4 jaar natuurlijk een hele intense relatie met schoonouders, vrienden, familie, je raakt niet alleen je partner kwijt, je raakt je hele basis kwijt.

afbeelding van torn

@Carrie07: Quote modus

Goede film trouwens, Batman: The Dark Knight.
Mooie kromme psychologie in de relatie tussen die 2.
The Joker: [to Batman] Come on, I want you to do it, I want you to do it. Come on, hit me. *Hit me!*

*Torn in quote modus*

Carrie07 schreef:

Mijn vriend (inmiddels dus EX) Hij kwam uit een lastige relatie en was nog niet echt toe aan een nieuwe relatie, maar na 5 maanden daten was hij er toch klaar voor.

Carrie07 schreef:

Vorig jaar zijn we een keer uit elkaar geweest, omdat hij twijfelde aan onze relatie.

Carrie07 schreef:

Hij is best wel egocentrisch en denkt met name aan zichzelf. Hij is niet heel erg " lief" ingesteld, hij zou niet zo snel een bosje bloemen of iets voor me mee nemen (dat heeft hij nog nooit gedaan). Hij was sowiezo nooit zo van de verassingen en iets leuks voor elkaar doen. Ik wel, dus dat deed ik in het begin ook heel veel.

Carrie07 schreef:

Nadat we vorig jaar uit elkaar zijn gegaan ben ik van binnen een vorm van boos op hem geworden, omdat hij niet voor mij vecht. Ik uitte dat in alles, deed ook geen lieve dingen meer voor hem. Zelfs toen hij zijn been brak liet ik merken dat ik het wel vervelend vond dat ik nu alles in huis moest doen, en dat ik verantwoordelijk was voor alles. Ik weet niet waarom ik het deed, want hij deed op zijn manier echt zijn best voor mij, alleen die manier is gewoon heel anders dan die van mij.

Het zou natuurlijk flauw zijn om nog meer negatieve quotes te gaan zoeken m.b.t. het gedrag van je (ex)vriend. Want jullie spelen beiden hier een rol in. En daarin ligt ook een verantwoordelijkheid bij/naar jezelf .Vraag is eigenlijk hoe echt dit is/was wat je omschrijft:

Carrie07 schreef:

Ik had een goede relatie, iemand op wie ik (ten tijden van onze relatie) kon bouwen. Iemand die aan mijn zijde stond als het niet meer goed ging, letterlijk eigenlijk het stukje uit het liedje Because You loved me:

afbeelding van Carrie07

Wow Torn Ik bewonder je

Wow Torn Glimlach

Ik bewonder je inzet om dit allemaal uit mijn blogs naar voren te toveren.

Ik geef ook toe dat ik goed ben in het idealiseren van dingen. Maar wat je waarschijnlijk ook in de blogs hebt gelezen is dat het afgelopen jaar echt perfect was, dat ik zaterdag (de avond voordat het uitging) aan mijn vriendinnen vertelde dat ik nu echt de relatie had die ik altijd al gewild heb.

Die 5 maanden, dat was inderdaad lastig voor mij.. Maar dat heb ik niet mee geteld in "onze relatie" tijd.

Maar je hebt een punt, ik besef me ook wel dat er "betere relaties" zijn.

Ik weet niet of ik iets heel raars zeg; maar door mijn gezondheidsproblemen ben ik ergens ook wel bang om niemand anders te vinden. Ik bedoel; soms is het lastig om dingen te plannen, ja en wie heeft zin om een relatie te hebben met iemand die heel waarschijnlijk in een rolstoel terecht komt en niet meer voor zichzelf kan zorgen. Het hoeft niet zo te gaan, maar ik vind het al moeilijk en ik zit gedwongen in de situatie. Ik vraag me af of iemand zich vrijwillig in die situatie zou willen zetten waar je een vriendin hebt die mogelijk heel snel aftakelt.

afbeelding van Binas

@ Carrie

Dat jij een gezondheidsprobleem hebt, zou geen reden moeten zijn je vast te klampen aan iets wat er niet meer is. Ongeacht of jullie weer samen zouden kunnen komen: Er is nu al zoveel kapot gemaakt, mede door hoe hij nu met je om gaat.
Totaal geen respect voor jou. Dat iemand nu zo reageert als het uit is, vraag ik mij af of er in de relatie niet ook dingen waren die niet helemaal kloppen en of je niet verliefd bent aan een droombeeld.
Op een man die je zou willen dat hij is misschien?

afbeelding van torn

@Carrie07: Angsten

Thnx, maar ik heb alleen je eerste blog bekeken.

Carrie07 schreef:

Ik weet niet of ik iets heel raars zeg; maar door mijn gezondheidsproblemen ben ik ergens ook wel bang om niemand anders te vinden. Ik bedoel; soms is het lastig om dingen te plannen, ja en wie heeft zin om een relatie te hebben met iemand die heel waarschijnlijk in een rolstoel terecht komt en niet meer voor zichzelf kan zorgen. Het hoeft niet zo te gaan, maar ik vind het al moeilijk en ik zit gedwongen in de situatie. Ik vraag me af of iemand zich vrijwillig in die situatie zou willen zetten waar je een vriendin hebt die mogelijk heel snel aftakelt.

Nu ga je denk ik echt naar het ware probleem.

Het schijnt soms makkelijker te zijn om in die "doolhof" van LDVD te blijven hangen en daarin rond te blijven dwalen dan opzoek te gaan naar de diepere essentie waardoor het komt dat je dit allemaal accepteert en genoegen neemt met kruimels.

Pijn lijden om een ander lijkt dus makkelijker te zijn dan je eigen pijnen en angsten aan te gaan. Dat waar je dus eigenlijk direct invloed op hebt. Een dooddoener misschien ; een ander kan je niet veranderen, alleen jezelf.

Vreemde psyche hebben we toch.

afbeelding van Lostinthisworld

@carrie07

Ik denk dan dat je het over MS hebt?
Heel veel mensen hebben last van één of andere ziekte hoor,ik bijvoorbeeld diabetes...
Iemand dat je "ziekte" er niet kan bijnemen is je zeker en vast niet waard!
Je neemt iemand om diens persoonlijkheid en omdat er aantrekkingskracht is dus ik zou me niet teveel zorgen daarover maken! Liefde overwint alles!

afbeelding van Chrisz

@Carrie Je zegt zeker niet

@Carrie
Je zegt zeker niet iets raars... Het is heel begrijpelijk en verklaart wel de reden waarom je dit allemaal maar 'pikt'. Misschien voelt het alsof je geen keus hebt... maar die heb je wel! Ik gun je echt een liefdevolle relatie, maar daar sta je niet voor open zo lang je hier maar in blijft hangen... en dat je ziek bent, of afhankelijk, of bang om alles alleen te moeten doen, is geen reden om bij deze man te blijven. Carrie, dit wil je niet... júist niet omdat je ziek bent... Want als hij nu al dit soort nare machtspelletjes speelt, wat gebeurt er dan als je ooit echt afhankelijk van hem bent? Ik denk dat hij prima weet waar jouw zwakte ligt en hij gebruikt het... nee, jij laat dat toe... Verdrietig

En Carrie... jij hebt in eerste instantie behoefte aan een 'netwerk'... Dat kan inclusief relatie, maar als dat er niet in zit, dan zijn vrienden en kennissen even waardevol voor jou! Ik hoop dat je dat al enigszins hebt of ervoor open staat om dat op te bouwen. Wellicht zitten daar ook nog een paar mensen tussen van zijn familie, als ze maar respectvol met je omgaan!

afbeelding van torn

@Chrisz: keuzes

Chrisz schreef:

Misschien voelt het alsof je geen keus hebt... maar die heb je wel

Ze maakt toch al een keuze ? Geen keuzes maken is ook een keuze.

afbeelding van Chrisz

Geen keuze maken omdat je

Geen keuze maken omdat je denkt dat je geen keus hebt is idd een passieve manier van kiezen...

afbeelding van Knuffel77

sja

ik begrijp je wel maar dit is misbruik maken van de situatie en die kan hij schijnbaar erg goed naar zijn hand zetten.

Als je het kan, doe dit niet meer, jij komt alleen maar verder met vragen te zitten en onzekerheid.

mvg knuffel77

afbeelding van waterman

Carrie, als ik dit lees word

Carrie, als ik dit lees word ik eigenlijk heel boos. Boos op hem, omdat hij je aan het misbruiken is. Maar ook een beetje boos op jou, omdat je dit laat gebeuren....

Carrie, er is op deze manier helemaal geen sprake meer van een liefdevolle, respectvolle, om-elkaar-gevende relatie. Jij bent bang om alleen te zijn, bang dat hij je verlaat, en daarom laat je je dingen welgevallen die echt niet zouden mogen gebeuren. Allemaal best te begrijpen, maar hij is niet lief voor je, hij respecteert je niet, en hij zorgt niet voor je. Wat doe je daar dan nog? Hopen op betere tijden? Maar die komen niet zomaar vanzelf. Je zal echt zelf daarvoor moeten zorgen. Heel hard wegrennen hier, hem loslaten, niet meer duwen, niet meer trekken. Eigenwaarde weer terugvinden (op zoek naar waarom het ook al weer zo leuk was om zelf alleen dingen te doen), deze achter je laten en opnieuw beginnen. Want meissie, meissie, meissie, wat zorgt hij slecht voor je. Hij zegt geen relatie meer te willen. Dan moet jij dat ook niet meer willen, anders wordt je te afhankelijk. Waarom hij geen relatie wil, dat hoef je niet te snappen. Dat zoekt hij maar uit. Maar dit soort gedrag mag jij niet accepteren. Niet een beetje niet, niet misschien niet, maar helemaal niet. Ingaande nu direct. Jij hebt ook recht op respect en liefde en zorg. En dat krijg je niet van hem.

afbeelding van Carrie07

@waterman

What can i say... You are all right...

Ik begrijp mezelf ook niet... En begrijp ook niet waarom ik niet woest ben maar nog steeds verdrietig...

afbeelding van Binas

Gevoelens

Vaak zijn gevoelens niet te begrijpen. Je houdt van hem, rationeel zie je misschien wel dat het fout is wat hij doet, maar gevoelens zijn hardnekkig en die nemen de overhand.
Zolang je dit maar niet meer met je laat gebeuren. Dan verlies je straks ook nog je zelfrespect. Dan mag je in alle valkuilen vallen: smssen, nog bij hem op visite gaan etc etc, zolang hij dit maar niet meer met je kan doen.
De valkuilen horen er bij, ook dat houdt uiteindelijk op als je daar aan toe bent (hoe eerder hoe beter, dat wel), want dat kunnen honderden mensen tegen je zeggen, zolang jij nog niet toe bent aan hem ook echt loslaten, blijven de valkuilen ook op de weg.

Sterkte Carrie! Heb je hem nog gesproken na dit?

afbeelding van waterman

Binas en Carrie

Binas, wat vind ik het mooi wat je hier zegt. Ik denk dat je wel gelijk hebt, hoor, gevoelens zijn slecht te sturen, he. Maar ergens moet je jezelf ook voorhouden dat je echt beter verdient, en dat je ook sterk genoeg bent om daar te komen. Dus, Carrie, ik wens jou zeker alle kracht toe die je daarvoor nodig hebt! Maar Carrie, weet je, je kan het wel, he.....

afbeelding van Carrie07

@Binas @Waterman

Bedankt voor jullie reacties.

Ik heb hem gesproken ja.. Hij belde me gister toen ik in de auto zat.

Hij vertelde mij dat hij het erg vond dat ik hem had gestuurd dat ik me gebruikt voelde. Hij zegt dat hij natuurlijk heel veel gevoelens voor had, en heeft, maar dat zoenen voor hem gewoon heel intiem is. En hij was/is heel erg boos op me. Ik vertelde hem dat ik het heel erg vond dat door alles van de afgelopen weken ik onze relatie op een hele negatieve manier zie, en dat ik eigenlijk geen zin meer heb in enig negatief gedoe. Ik was sterk, heb niet gehuild, en heb gezegd dat ik de LEUKE tijden mis, maar ervoor bedank om nog een keer zoiets mee te maken als afgelopen weekend. Ik heb verteld dat ik weet dat ik fouten heb gemaakt in de relatie, net zoals hij dat gedaan heeft, dat ik keihard aan mijn eigen problemen aan het werken ben en dat ik inzie dat het beter is dat we nu uit elkaar zijn.

Wel ben ik eerlijk geweest en heb ik gezegd dat ik hoop dat het in de toekomst veranderd omdat ik geloof dat wij heel erg mooi zijn bij elkaar, dat hij mij gelukkig maakt en ik hem. Maar niet nu en niet zo...

Het was een fijn en positief telefoon gesprek, ik ben er blij mee want het heeft mij een bepaalde rust gegeven. Ik ben zo moe van al het negatieve gedoe, dat een positief gesprek, zonder geschreeuw en verwijten fijn was.

Ik mis hem.. intens... en vind ook niet dat het goed is dat we uit elkaar zijn. Maar goed, nu reageren we niet goed op elkaar.

afbeelding van waterman

Lieve lieve Carrie,

Het blijft een enorme achtbaan, he. Al die emoties!! Steeds maar heen en weer geslingerd worden, en eigenlijk heel moeizaam met elkaar communiceren. Hij is heel boos, maar waarom is niet helemaal duidelijk. En wat jullie echt dwars zit, is aan het ondersneeuwen onder de verschrikkelijke dynamiek van dit moment he......

Misschien moet je overwegen of je hem gewoon een time-out gaat voorstellen. Van een maand, of twee, of zoiets. Lekker lang, zodat allebei weer effe tot rust kan komen. En deze verschrikkelijke dynamiek er uit is. En nu afspreken dat jullie daarna gaan praten, of jullie nog een relatie willen, samen. En dan er weer beiden voor gaan. Of dan elkaar loslaten en zelf doorgaan. Maar nu niks beslissen. Nu alleen maar zorgen dat er rust komt, en de enorme explosiviteit een beetje weggaat. Als je dit een beetje aantrekkelijk idee vind, moet je dit misschien tegen hem gaan zeggen. Hem vertellen dat jij een tijdje rust neemt, en de reden waarom je dat doet, en dat je daarna wilt praten of jullie verder willen.

Maar deze achtbaan moet een beetje afgeremd worden, he, want hij vliegt steeds harder uit de bocht. En das niet goed....