Het was zo mooi,,,

afbeelding van hansim

Het was zo mooi..en we waren gek op elkaar.
waarschijnlijk nog steeds..
Ik heb bijna 4 jaar met hem samen gewoond met mijn kinderen(die niet van hem zijn)en ik begon te leven door hem..
Maar nu neemt hij mij dit alles, dat mij gelukkig maakte, weer af.ik kon wel weer gaan met de kids..en waarom??
Geen idee..alles was hem ineens te veel..ik...de kinderen waren te druk etc etc..niets was meer goed!
Ik zou met mn meisjes(2)zelfstandig gaan wonen en dan konden we alsnog leuk met elkaar omgaan...was de bedoeling..
Ik woon op mezelf..hij beloofd me van alles en nog wat en zo ineens..ik snap het nog steeds niet...moet hij niets meer van me weten...En dat maakt me zo intens verdrietig..
Wat heb ik fout gedaan en waarom krijg ik daar geen antwoord op als ik hem dat vraag...Ik kan de hele dag wel janken en hopen dadt ik hem zie of hoor maar er gebeurd niets...vreselijk!!weer een nacht vol dromen en wakker worden.
Ik weet niet meer hoe ik hiermee om moet gaan...gewoon wachten tot de pijn over gaat denk ik dan maar..!

afbeelding van berrie

lieve hansim

Tja moeilijk dit hoor... ik kan uit je verhaal niet opmaken wat er speelde, of wat er allemaal aan vooraf gegaan is. Wat ik wel voel is je onbegrip je vraagtekens. die vraagtekens die ontstaan zijn door iemand waar jij heel veel van houdt. Jij wilde er alles aan doen om samen te blijven, er voor te zorgen dat je kinderen ook datgene krijgen wat jij in hem zoekt. Een maatje, een vader (ja ik noem het maar zo, maar begrijp dat dit onmogelijk is) en gewoon die warme arm om je heen. En wat krijg je? Geen antwoorden, alleen maar meer vragen, een vage reaktie. Als ik dit zo lees krijg ik heel erg het idee dat je relatie het niet aan kan, dit niet wilde of verwachtte.. Een gezin krijgen is heel wat anders dan een gezin starten en vanaf het begin opbouwen. Nu wil ik niet beweren dat hij dit niet aanzag komen, tenslotte wist hij waaraan hij begon. Maar is dat wel zo? Wist hij wel wat het inhield om hieraan te beginnen? Wist hij wel dat een gezin de zwaarste beproeving is die je maar kunt krijgen. Vooral als het gezin niet de 'jouwe' is?

Heel erg lastig hoor.. jouw verwachtingen, jouw liefde zo onbeantwoord, en alleen achter gelaten met vragen. Bij mij reist de vraag dan ook 'wil je wel verder met iemand die jouw gezin niet aankan?' of er niet voor wilt vechten?

Misschien is het beter zo.. hoe moeilijk ook te beseffen.. zeker nu jij het gevoel hebt van.. waarom ???????

groetjes Berrie

afbeelding van hansim

hoi berrie...

hoi berrie...Het zat eigenlijk nog ingewikkelder inelkaar...Zijn oudste dochter woonde ook bij ons.
Hij wist dus wat een gezin inhield..of zou moeten houden.
En inderdaad,dat hij mij met vragen achterlaat waar ik geen antwoord van hem op krijg ..het waarom ineens niets meer met me te maken willen hebben...Dat maakt me knettergek.Het lijkt wel of ik hem ik weet niet wat heb aangedaan en ik ben me van geen kwaad bewust..vreselijk is dat,maar ik MOET hier doorheen..hoe veel pijn het ook doet...
iig bedankt voor je reactie..doet me goed!