Het weer goedmaken

afbeelding van Gast

Hey iedereen, ik ben 16 jaar en ben verliefd op een meisje die ik ontmoette op kamp. We hadden toen een flirt, maar ze wilde geen relatie omdat ze daar geen zin in heeft, maar dat lag niet aan mij, want moest ze wel willen, zouden we al een relatie hebben. Nu door de tijd heen kom ik stalkerig over en negeert ze me. Binnen 2 weken is er een fuif waar zij ook gaat zijn. Ik stuurde net een bericht dat het me spijt van alles en dat ik weer vrienden wil worden en of ze me kan vergeven. Nu, op de fuif wil ik dat we weer beste maatjes worden. Hoe zou ik dit het best doen?

afbeelding van kiki70

mrunknown

Ik denk door je gedrag dat je haar hebt gestalkt dat je haar nu beter even met rust kunt laten. Als zij behoefte heeft om met je te praten dan komt ze vanzelf wel. Ik denk dat ze jou een beetje lastig vind worden.
Je bent nog jong joh en er ligt nog een heel mooi leven voor je.

Laat haar met rust en laat haar daarmee zien dat ze ook rust kan krijgen door haar niet te gaan opjutten (stalken)

Kiki

afbeelding van MrUnknown

Het is niet echt stalken

Het is eigenlijk niet stalken: ik stuurde gewoon enkele dagen geleden wat berichtjes, zo'n stuk of 10 of wat minder en zei vroeg om te stoppen met die berichtjes. Dus stalken is het zeker niet en ik heb haar maar enkele dagen geleden voor het laatst gezien voor een halfuurtje. Voor de rest heb ik haar nooit tegengekomen. Dus mijn vraag blijft hetzelfde: hoe maak ik het goed op de fuif zodat ze weer geïnteresseerd wordt. Niet zozeer om een relatie te hebben met haar, maar dat we weer heel goed overeenkomen als vroeger.

afbeelding van Machteloosje

Met rust laten...

MrUnknown,
Zelf een normale vriendschap kun je alleen niet forceren, ik zou de eer aan mezelf houden ,hoe moeilijk het ook voor je is.
Haar met rust laten kan de schade herstellen, want zij heeft aangegeven dat ze het vervelend vond.
Succes, ...