Het wordt licht

afbeelding van Bassie20

Ik had niet gedacht dat het zo goed zou gaan, zonder hem. Ik dacht dat ik niet zonder hem zou kunnen, een verstopte onzekerheid en een bepaald gevoel van minderwaardigheid misschien. Nu ben ik nog steeds af en toe verdrietig, maar ik weet waar ik heen wil. Ik merk dat dat het allerbelangrijkste is als je er middenin zit; beseffen dat er mooiere tijden aankomen, beseffen dat dit het beste is. Dat sleept je erdoorheen. Iedere keer als je misselijk wakker wordt, begint te huilen, je telefoon grijpt om een sms te tikken of hem te bellen, iedere keer is die wil, dat besef er om je te helpen de juiste beslissing te maken. Vaak kun je zoveel meer dan je denkt, ben je zoveel onafhankelijker dan je je voelt. Maar het kost tijd je leven zonder iemand anders in te vullen. Hieronder heb ik wat puntjes neergezet, misschien herken je ze of heb je er iets aan..

-Beseffen dat je die leuke schoenen of dat jasje nog stééds wilt kopen, ook al koop je het nu niet meer om zijn hoofd op hol te doen slaan
-Beseffen dat het nog stééds leuk is om met vrienden te gaan eten, ookal zie je vlak daarna hem niet
-Beseffen dat je nog stééds dat moeilijke gesprek met je moeder moet hebben, ookal kun je achteraf niet bij hem klagen en uithuilen en om advies vragen
-Beseffen dat een zon die in je slaapkamer opkomt nog stééds prachtig is, ookal ligt hij niet naast je
-Beseffen dat het echt niet uitmaakt of hij je al vergeten is of niet, dat het niet uitmaakt of hij al iemand anders heeft ontmoet of niet
-Beseffen dat je voor jezelf leeft

Liefs Bas

afbeelding van rmroos

Rust met jezelf

Mooi verhaal, ik besefte ook dat ik na een heel moeilijke periode van ongeveer 2 jaar loslaten er nu wel door ben. Ik voelde me heel slecht en was steeds verdrietig omdat ik nog emotioneel vast zat aan mijn vriend . We hadden de laaste twee jaar een aan en uit relatie waarin hij me steeds afstootte. Uiteindelijk had ik geen andere keuze dan hem los te laten . Waarna hij terug kwam en me na een paar maanden weer niet meer wou zien.
Uiteindelijk liet ik hem los....
Nu besef ik wel dat ik me ook zonder hem goed voel,en zelfs beter dan de laatste twee verschrikkelijke jaren van pijn en verdriet. Ik probeer rust in mezelf te vinden en dat lukt me aardig.
Ik kan weer 'leven' ook zonder hem. Momenten delen met iemand wil ik nog steeds en hopelijk komt dat ook op een dag maar ik ben al blij dat ik door deze zware periode ben heengekomen. We komen er allen wel doorheen maar het kost veel tijd !

afbeelding van alfie1981

tjaaa het klopt als een bus,

tjaaa

het klopt als een bus, maar ik zie dat besef nog niet komen bij mij, het is nu 3 weken uit. en ik leef alleen maar in het verleden. constant beelden ophalen uit de goede tijd. ik wil het niet, maar het gebeurd. erg irritant. daarbij kan ik nooit ontspannen en zit je met zo'n rare druk op je maag..

maar mooi verhaal verder, en uit eindelijk moet het ook zo gebeuren al heb ik nu nog het idee dat ik nooit meer van iemand anders kan houden en dat ik haar niet kan vergeten.. tijd tijd tijd!

gr alf

afbeelding van crystal

pijn in je maag

Ja ik ken die pijn in je maag.
Ik was vanmorgen bijna naar de huisartsenpost gegaan, zo erg.
Maar aan de andere kant, nu ik het gevoel heb, dat ik wil stoppen met hem, is het weg.
Morgen nog eens evalueren, die maagpijn.
Toch al een paar weken last van.
iedereen sterkte xxx

afbeelding van Confusius

Rust met jezelf...

Je slaat de spijker op zijn kop denk ik.
"rust vinden met jezelf" is de kern van omgaan met ldvd.
Lukt mij nog niet erg goed.Maar ik doe mijn best!
Ik merk dat ik op deze site altijd fff blijf hangen bij dit soort opbeurende reacties!

Over: "het kost tijd"...
Ik ben 48. En mijn dochter van 21 jaar maakte de relativerende opmerking dat ze er 3 jaar over gedaan heeft om haar verboken relatie van 9 maanden een plaats te geven.
Ik ben na 10 maanden nog iedere dag bezig in mijn hoofd over een relatie van 3 jaar. Niet zo gek dus...

afbeelding van dreetje

Wat een herkenbaar verhaal.

Wat een herkenbaar verhaal. Ik ben nog maar net op deze moeilijk weg beland, maar ik hoop over bepaalde tijd ook weer zo naar de situatie te kijken. Nu vind ik het alleen nog maar erg als hij een ander zou krijgen... Maar dat hoort erbij geloof ik Knipoog

beter vergeten en glimlachen, dan herinneren en triest zijn...

afbeelding van Confusius

Heerlijk,die ervaring van jou!!

Ik wil ook uit het frustratie gevoel komen, over mijn mislukte relatie.
Na 10 maanden nekt het me nog steeds,iedere dag weer.

Ik weet dat het een proces is. Dat het weer voorbij gaat.
Al is het haast onmogenlijk me dat op dit moment te realiseren.

Des te opbeurender om van iemand anders te lezen dat er wel degelijk weer licht aan de horizon kan gaan schijnen!

TNX Bassie20!