hey ik heb een vraag aan jullie.. wat denken jullie?

afbeelding van Gast

hey ik heb een vraag aan jullie.. wat denken jullie?
Komt iedere relatie tot het punt dat de sex wat minder wordt?

afbeelding van DB

Re

Dat was in mijn relatie in ieder geval weg het geval... Mijn ex was ook niet heel goed in bed en nogal preuts op dat vlak. Dus het was veel van hetzelfde en met tijden erg saai.

afbeelding van Dondemiamor

@samudaya

Ik denk in sommige relaties wel ja ligt er ook een beetje aan hoe het leven is tussen jou en je partner druk met het werk en ander dingen daarom heen ....

Voor wat betreft mijn eigen situatie was de s(ex) niet minder geworden ook niet na een lange tijd...!
Het in verloop van tijd werd het nog beter zelf maar goed dat ter zijde , succes

DM

afbeelding van samudaya

ooooww auw.. dat betekend dus

ooooww auw.. dat betekend dus dat ik heel snel op slot ga. Ik vraag mij af hoe jullie er op zou reageren als iemand zou zeggen:"Hey maar ik weet niet of we oud worden samen, ik kan je niks beloven?" En dat als je al enige tijd in die relatie zit.
Ik vind het heel moeilijk om daar mee om te gaan. En zij in mijn geval vond dat ik me meer moest openstellen op gebied van sex..want dat was waardoor zij zich bond. Maar ik ging op slot omdat zij dat ding de hele tijd zei. Ze kon nooit iets beloven.
Als ze nou had gezegd:"Ik ga het proberen." Dan had ik denk ik al een heel ander gevoel gehad..

ik hoop dat je nog begrijpt wat ik bedoel..

afbeelding van DB

@samudaya

Ze is tenminste eerlijk... Die van mij zij van wel, maar is er nu ook van tussen. Maar ja, het is inderdaad niet prettig als je al zolang samen bent en iemand zegt dat. Dan denk ik dat je daar wel ff van op slot gaat zitten ja. Vind het ook een raar iets om te zeggen, ik kan je niks beloven. Met wat voor intentie zit je dan in die relatie? Waarom ga je een relatie aan? Omdat je toch bij die persoon wilt zijn en het liefst er bij wil blijven.

afbeelding van samudaya

ja daar sloeg ze me ook

ja daar sloeg ze me ook steeds mee om de oren:"Ik ben tenminste eerlijk." Maar dat ik daardoor op slot ging zitten werd niet geaccepteerd, want sex schept toch een binding.....zoals zij vond.

Ben ik nou een rare dat ik daardoor op slot ga zitten? Ik had haar dus op dat gebied moeten veroveren blijkbaar..maar dat voelde helemaal niet goed.. ik dacht steeds:"Gaat het nou alleen maar om de sex dan?" Om haar behoefte naar die sexuele verbinding?

afbeelding van DB

Re

Ik vind het raar dat zij zich bindt door middel van seks... Je bindt je toch emotioneel met iemand in een relatie en seks is daar slechts een onderdeel van lijkt me.

Daarnaast is het raar dat ze ook constant zegt: ik ben toch eerlijk. Ja daar heb je niks aan. Mijn ex zei het dan wel bij mij te willen blijven, maar ik zocht constant naar die bevestiging omdat ik er helemaal niet zeker van was. En dat blijkt ook wel. Volgens mij is het goed als je zulke dingen helemaal niet tegen elkaar hoeft te zeggen, maar dat je dat gewoon weet van elkaar.

Ik weet niet hoe vaak, hoe veel of hoe diep jullie daar over gesproken hebben, maar ik zou daar toch wel wat meer over willen weten. Gaat het nou inderdaad alleen maar om de seks of is er iets anders aan de hand?

afbeelding van samudaya

Nou ik denk zij wel genoeg

Nou ik denk zij wel genoeg voor mij voelde (we zijn immers heel lang bij elkaar geweest..dan wel in knipperlichtvorm..af en toe een half jaar stop), maar dat zij sex nodig had als bevestiging en dat de sexuele bevestiging voor haar genoeg was om tegen zichzelf te kunnen zeggen:"Ja zij houdt van mij onvoorwaardelijk."
Zij wou gewoon iemand die onvoorwaardelijk van haar houdt, dus ook iemand die haar moest kunnen loslaten als het ging om haar gevoelens.

Weet je in het begin wilde ze een kind. Dat wilde ze al langer maar toen kwam ik in de picture. Ze was bang om dat tegen me te zeggen, uit angst dat de relatie verkeerd zou lopen. Op een gegeven moment werd de kinderwens sterker en haar wens was zo sterk dat omdat ik haar geen kind kon geven zij met een man naar bed wilde puur om een kind te maken, want puur natuur met iemand om een kind word je eerder zwanger van zo was haar idee. En ook niet zomaar iedere man, maar wel haar exvriend (waar ze overigens serieus inderdaad alleen een vriendschappelijk gevoel voor had omdat ze op vrouwen viel. (Ik ben een vrouw trouwens). Zij vond dat ik dat haar had moeten gunnen als ik echt van haar had gehouden.
Uiteindelijk heeft ze inseminatie geprobeerd met een ander..dat is helaas niet geukt.
Maar hier geef ik maar een voorbeeld van hoe zij dacht over onvoorwaardelijke liefde.

Maar haar idee van zich veilig voelen was dat ik haar niet zou afwijzen op sexgebied. En ik voelde me afgewezen omdat ik alleen maar sex kan als ik niet de hele tijd angst hoef te hebben dat als ik bepaalde dingen moeilijk kan accepteren ze mij gaan verlaten.

hoop dat het zo duidelijk is

Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk heb neergezet

afbeelding van samudaya

ze wilde overigens het kind

ze wilde overigens het kind met mij opvoeden.. dat was een diep verlangen van haar.. dat zei ze ook de hele tijd.. haar grootste verlangen was het kind met mij op te voeden. Met mij in een relatie. En ik ging door dat idee zo op slot dat ik gewoon geen sex meer wilde.. en dus kon ik het haar niet geven en sjah zo is de cirkel natuurlijk rond..

Daar begon het allemaal mee.. gewoon ik moest haar heel vaak vrijlaten in haar gevoel en keuzes vond zij..

afbeelding van Dondemiamor

Qsamu

samudaya schreef:

ooooww auw.. dat betekend dus dat ik heel snel op slot ga. Ik vraag mij af hoe jullie er op zou reageren als iemand zou zeggen:"Hey maar ik weet niet of we oud worden samen, ik kan je niks beloven?" En dat als je al enige tijd in die relatie zit.
Ik vind het heel moeilijk om daar mee om te gaan. En zij in mijn geval vond dat ik me meer moest openstellen op gebied van sex..want dat was waardoor zij zich bond. Maar ik ging op slot omdat zij dat ding de hele tijd zei. Ze kon nooit iets beloven.
Als ze nou had gezegd:"Ik ga het proberen." Dan had ik denk ik al een heel ander gevoel gehad..

ik hoop dat je nog begrijpt wat ik bedoel..

Tja vervelende kwestie maar ze is in dat opzicht wel eerlijk naar je toe , maar aan de andere kant waar komt het weg en wat voor een relatie heb je met haar een open relatie als ze zin heeft of behoefte aan he heeft belt ze je ?
of wonen jullie echt al samen ? en dit is al vanaf het begin dat je haar ontmoete ? of is dit sinds de laatste tijd dat ze deze uitspraken doet ?

afbeelding van samudaya

nee lees maar wat er boven is

nee lees maar wat er boven is gebeurd in het verleden. Ik heb een langere latrelatie met haar gehad. Na een half jaar de verliefdheid begon het eerst met die kinderwens. Ze ging alleen op reis met die vriend.. dat had ze al heeeeeel lang voor mij met hem afgesproken. En onder die reis kreeg ik een mail van haar met het kinderwens verhaal en of ze dan naar bed mocht gaan met die exvriend waar ze mee op reis was. Ik had er al moeite mee dat ze zooo lang (een half jaar) op reis wilde, maar liet haar gaan want ik wist dat ze het graag wilde..
Die uitspraken ..sjah dat was haar vrijheid in een relatie utopie ding! Iedereen mag voelen wat ie wil in een relatie en als je ergens problemen mee hebt dan moet je daar zelf maar mee dealen ding. En ik kon er niet mee dealen met dat ding

afbeelding van Dondemiamor

@samu

Ja ik heb het net gelezen je stukje dat wat je geschreven hebt wel ingewikkeld zeg , als je in zo'n situatie terecht zal komen en dan helemaal dat zij ook nog een kinderwens heeft en wil die dan ook nog van haar ex vriend wilde hebben , maar dat de sex zo'n grote rol in haar leven speelde dat is wel apart , maar om even het verhaal bij de kop te pakken hoe is de huidige situatie nu dan want dat is mij nog niet helemaal duidelijk of ik heb er over heen gelezen ,jullie zijn nog samen of is het nog steeds dat knipperlicht.

ja wat moet je ermee als jij simpel weg niet kan accepteren dat het elke keer daarom draait en ik neem aan dat je ook wel gesprekken met haar hier over hebt gevoerd . en er niet uit komt dan houd het inderdaad op , ik kan me dan ook levendig voor stellen dat je het graag anders ziet , maar goed het moet wel van twee kanten komen uiteraard .

En dat ze dan ook een mail gaat sturen of te vragen of ze met haar ex naar bed mag gaan hallo beetje harteloos niet waar, had mijn ex niet moeten doen tijdens mijn relatie met haar .

afbeelding van samudaya

het is nu uit.. voor goed..

het is nu uit.. voor goed.. want ik heb er laatst een punt achter gezet.. met de gedachte:"Het lukt mij niet meer om sexueel open te gaan bij haar als zij zich steeds zo afgewezen blijft voelen als ik niet wil." Want ik heb de tijd nodig om mij veilig te voelen om uberhaubt sex te kunnen hebben. Nadat ik het uit had gemaakt had ze drie dagen daarna al een andere date en had ze niet verwacht zei ze maar dit is het helemaal...
En toen dacht ik jeeeee ..
vreemd gegaan is ze niet hoor..dat weet ik zeker..aangezien ze zo eerlijk is altijd (haha lees mijn teksten, ja ze was altijd erg eerlijk over haar gevoel)
Maar dat ze nu alweer met een ander loopt heeft echt mijn ziel geraakt...want ondanks dat ik er een punt achter heb gezet (dit keer..de vorige keren was zij het steeds ..wel tien keer achter elkaar in 7 jaar relatie) houd ik zielsveel van haar en wilde om die liefde wel met haar verder ... maar dat lukte niet omdat ik sexueel heel snel potdicht ga als er ook maar iets niet lekker zit in de relatie en dat voelde zij als afwijzing. Ik kon niet omgaan met haar vrijheidsdingideaal.

afbeelding van samudaya

het is nu uit.. voor goed..

het is nu uit.. voor goed.. want ik heb er laatst een punt achter gezet.. met de gedachte:"Het lukt mij niet meer om sexueel open te gaan bij haar als zij zich steeds zo afgewezen blijft voelen als ik niet wil." Want ik heb de tijd nodig om mij veilig te voelen om uberhaubt sex te kunnen hebben. Nadat ik het uit had gemaakt had ze drie dagen daarna al een andere date en had ze niet verwacht zei ze maar dit is het helemaal...
En toen dacht ik jeeeee ..
vreemd gegaan is ze niet hoor..dat weet ik zeker..aangezien ze zo eerlijk is altijd (haha lees mijn teksten, ja ze was altijd erg eerlijk over haar gevoel)
Maar dat ze nu alweer met een ander loopt heeft echt mijn ziel geraakt...want ondanks dat ik er een punt achter heb gezet (dit keer..de vorige keren was zij het steeds ..wel tien keer achter elkaar in 7 jaar relatie) houd ik zielsveel van haar en wilde om die liefde wel met haar verder ... maar dat lukte niet omdat ik sexueel heel snel potdicht ga als er ook maar iets niet lekker zit in de relatie en dat voelde zij als afwijzing. Ik kon niet omgaan met haar vrijheidsdingideaal.
Ik had het gevoel dat ik haar heel vrij liet zeg maar, maar dat ze mij niet liet zijn wie ik was...dat mijn angst er niet mocht zijn..ik voelde mij niet begrepen.. en als ik mij dan even begrepen voelde ..duurde het weer even voordat ik weer open ging op sexueel gebied..maar dat geduld had zij niet ..omdat het voor haar zo als afwijzing voelde

afbeelding van samudaya

Zie het punt is gewoon dat ik

Zie het punt is gewoon dat ik mezelf heeel erg de schuld geef van het vastlopen van deze relatie. Zij hamerde er ook de hele tijd op dat ik haar kwetste door niet open te gaan seksueel gezien.. En hoe schuldiger ik mij voelde daarover hoe dichter ik weer ging..pfffft
maar van de andere kant denk ik.. ze had ook geen echt begrip voor mijn gevoelens.. ze was wel steeds gekwetst en werd dan boos op mij..iedere keer werd ze boos en geïrriteerd.. ze begreep gewoon niet dat ik mij veilig moest kunnen voelen en dat dat weer even tijd nodig had.. in plaats daarvan deed ze heel geïrriteerd tegen mij en ongeduldig.
Nu voel ben ik mij eigenlijk gaan voelen als iemand die een relatie niet aankan ofzo..omdat ik het de ander niet kan geven...ik durf mij bijna niet meer te wagen op het pad van de relaties.
Maar toen dacht ik gisteren: Sjah is het misschien ook niet heel logisch dat ik zo sloot? En.. ligt het allemaal wel aan mijn geslotenheid? Begrijp je..Ik ben op zoek naar de oorzaken zodat ik weet wat ik kan doen in de volgende relatie

afbeelding van Dondemiamor

Re

ik vindt het dan wel heel goed van je dat je zelf een punt achter de relatie hebt gezet je hebt een goede keuze gemaakt in mijn ogen . ook al voelt het misschien niet zo en ik kan me voor stellen dat je misbruikt/kwaad en verdrietig voelt naar haar toe en dat ze zo snel alweer een ander aan de haak heeft geslagen .

Maar goed het gaat haar blijkbaar maar om 1 ding en dat is de sex dat is voor haar numero uno en wat een ander ook denkt zal haar weinig uit maken wat ik zo allemaal lees en begrijp uit jou verhaal en dat het dan elke keer een afwijzing moet zijn voor haar is een beetje kinderachtig , kan me goed voor stellen dat je daar door op slot gaat zitten die druk die ze dan toch weer elke bij jou neer legt . En zelf dingen gaat afvragen ligt het dan aan mij ..? NEEE het ligt aan haar

Maar goed jij hebt je best gedaan en je hebt je zelf van al je goede kanten laten zien , zelf dat ze je ook nog een mailtje stuurde vanaf haar vakantie als het wel ok was om met haar ex naar bed te gaan wow harteloos zeg , omdat je daar zo graag een kind wilde hebben , nooit gehoord van kunst matig inseminatie ... nou ja ik denk echt dat je beter af bent zonder haar ik snap dat je heeeel veel om haar geeft maar , zij denkt daar blijkbaar heel anders over .......

heel veel sterkte en kracht toe gewenst

afbeelding van samudaya

oooooooooooo weet je echt ...

oooooooooooo weet je echt ... zooooooooo bedankt dat je naar mij wilde luisteren. Ik heb nu ook voor de eerste keer echt helemaal getypt zoals het was in die relatie. Neemt niet weg dat zij natuurlijk heeeeeele lange tijden droog heeft moeten staan heh.. dus ik begrijp haar kant ook wel. Ik ben sexueel gezien gewoon heel erg reactief.. ik sluit heeeel snel. Dus daar moet ik dan echt wat mee in de volgende relatie. Maar goed erg aardig is zij niet altijd voor mij geweest op sommige gebieden dus die sluitreactie was een gevolg daarvan. Maar ik had de hele tijd het idee dat ik alleen maar bij haar was uit eenzaamheid. Dat gevoel gaf ze mij .. dat ik alleen maar bij haar was uit eenzaamheid. Maar dat was ik helemaal niet.. ik hield gewoon erg veel van haar en wilde dat het zou lukken. Ik was heel erg gek met haar..anders was ik al lang weer op zoek gegaan naar een ander.. want als het er niet is..weet ik van mezelf dat ik het gewoon al wel snel uitmaak

afbeelding van Dondemiamor

Graag gedaan

de nada (graag gedaan ) daar zij we hier voor toch om naar mekaar te luisteren en te helpen indien mogelijk iedereen moet zijn ei kwijt kunnen middels schrijven of hoe dan ook..

Nou dan nog, als zij de een hele tijd droog heeft gestaan dat is haar probleem niet die van jou ,( er zijn nog andere manieren ) en het is ten slotte haar keuze geweest om dit te doen , ik begrijp haar kant helemaal niet je hoeft haar echt niet te verdedigend of goed te praten het word tijd dat je aan je zelf gaat denken!!!!!! Want dit is precies wat zij deed/doet met jou om jou met dit gevoel opzadelen omdat zij te kort kwam in de sex of meer wilde......dont get me wrong maar nogmaals zo zie ik het en ik denk dat jij dit stiekem ook wel weet , ps wel heel erg goed van je dat je zo eerlijk je verhaal hebt gedaan Knipoog

DM

afbeelding van samudaya

heh zucht.. wat een heerlijk

heh zucht.. wat een heerlijk begripvolle reactie.. dat doet mij helemaal goed.
Als ik mij over een tijdje weer beter voel.. zal ik hier ook ff langsgaan om naar iemand te luisteren. Op dit moment heb ik de ruimte nog niet echt, maar dat komt wel. Kan ik in ieder geval een keer wat terug doen.

thanks Glimlach