Hij gaat vreemd met mij...

afbeelding van doornroos

In december vorig jaar kreeg ik kontakt met iemand die ik al kende. Maar ineens op een feestje werd het me duidelijk dat hij meer voor mij voelde. Het heeft nog enkele weken geduurd voordat het mij echt duidelijk werd dat hij meer met me wou.
Ik had net een lange relatie achter de rug en was dus niet echt op zoek naar een ander.
Per slot van rekening was deze jongen ook getrouwd. Dus illusies dat ik wel eens iets met hem zou kunnen krijgen had ik absoluut niet. Zo'n vamp/verleider ben ik nu ook niet.
Maar zoals ik al zei werd het allemaal steeds hechter. Hij nodigde mij uit leuke dingen te gaan doen. En eerlijk gezegd vond ik dat wel leuk. Maar was nog steeds niet helemaal stapel op deze jongen. Na een afspraak bracht hij mij naar huis en toen is het gebeurd. Wij hebben gezoend. Vanaf dat moment kreeg ik de vlinders... Maar snel komt dan de realiteit en heb hem verteld dat dit echt niet kon omdat hij getrouwd was. Het laatste wat ik wilde is zijn huwelijk kapot te maken.
Hij vertelde toen dat hij wist wat hij deed, dit al eens eerder had meegemaakt, en dat hij "dit" mistte in zijn relatie met zijn vrouw.
Toen heb ik het ook gewoon voortgezet. Misschien niet goed, maar het voelde zo goed.
Ik was verliefd geworden op iemand die me in zijn gesprekken raakte. En niet het liefde op het eerste gezicht verhaal. Pas later toen we ook afspraken als ik alleen thuis was bleek ook dat we op sexueel gebied enorm klikten.
En zo begon die verslaving.
Een verslaving aan iemand die ik aan bijna niemand kenbaar kon maken. Aan een paar vrienden heb ik het verteld, maar toch blijkt dat zij hier totaal niet achter staan.
Ik vind ook dat deze jongen zijn vrouw ( en kinderen ) tekort doet en ze eigenlijk gigantisch besodemieterd. Hij wil niet bij zijn kinderen weg op dit moment, zou gek worden bij het idee. Ik kan mij daar ergens wel in vinden.
Maar ergens denk ik ook dat wij zo goed klikken en dat het lot ons misschien wel bij elkaar brengt.
Op dit moment probeer ik zoveel als kan de boot af te houden. We hebben ook de afspraak dat ik wel opensta voor andere kontakten. Dat dit voor mij beter is.
Allemaal erg moeilijk. Kortom ik hoop dat ik hem niet kwijtraak, maar ik gun mijzelf ook een beetje geluk. Op dit moment is het allemaal erg verwarrend.
Ik zal wel zien hoe het allemaal loopt. Ik weet dat ik het waard ben een goeie vent tegen het lijf te lopen, dus hou ik hoop al is dit best moeilijk.

afbeelding van mabel

ik denk niet dat je ooit gelu

ik denk niet dat je ooit gelukkig met zo iemand kan worden, want wat hij zijn vrouw aandoet, kan hij jou evengoed aandoen

afbeelding van Lief mokkeltje

Bij hem zal je nooit gelukkig

Bij hem zal je nooit gelukkig worden..
Toen ik bij mijn ex kwam had hij ook een vriendin.
Heeft haar aan de kant gezet, en voor mij gekozen...
maar met mij ook voor vele anderen.
Op deze manier word je alleen maar ongelukkig.
Hij zal jou het zelfde aan doen.
sterkte...

afbeelding van JsSunshine

zo fuckin moeilijk

Ik ben ook met iemand gegaan die bij zijn vrouw en kinderen is weggegaan voor mij en omdat het nie meer ging tussen hun! Hij houd veel van mij maar hij heeft het gister na een halfjaar echt uitgemaakt, omdat zijn gevoel bij mij wil zijn maar als ie bij mij is zijn verstand uit moet zetten omdat dat zegt dat ie bij mij weg moet gaan! En dat was duidelijk sterker! En ik hoop ook dat het lot ons weer samen zal brengen maar ik durf het eigenlijk niet te hopen! Maar ik hou zoveel van hem en dacht dat mijn toekomst met hem was! Ik wens je echt veel sterkte want dat heb ik ook wel nodig; alleen ga ik niet over hem heen komen dat weet ik zeker!!