hij in mijn dromen

afbeelding van juliana

De dromen zijn begonnen. Helaas, want ik hoopte dat ze niet zouden komen. Verwerkingsdromen waarin ik droom over hem. Ze zijn niet heel heftig ofzo.. eerder realistisch. Ik droom dat ik hem tegenkom en dat ie nogal ongemakkelijk doet. Hij weet zich geen houding te geven. Hij doet afstandelijk. Ik kan hem geen dingen vragen want dan loopt hij weg. Hij vindt me lastig. Hij is veranderd. Als ik hem in mijn dromen zie heb ik 100 vragen, voel ik me onzeker en geirriteerd dat hij zo afwezig en onvolwassen doet. Mijn dromen lijken dus gewoon echt.
Ik hoop echt dat de dromen snel ophouden want ik wil hem echt helemaal uit mn leven vandaan. En dromen horen leuk te zijn.

afbeelding van juliana

hij droomt ook over mij

hey,
dankje voor je reactie. enn je raad het nooit. kreeg vandaag een mailtje van hem ..iets zakelijks over het huis..en achterin het mailtje stond dat hij in de afgelopen week heel erg veel over me droomde. ik antwoorde hem dat we dan in ieder geval qua verwerken op 1 lijn zitten..

op de mooie dromen dan maar.. Glimlach

afbeelding van LadyC

Ik ken het jah, droom ook vee

Ik ken het jah, droom ook veel over mijn ex-vriend. Meestal in combinatie met z'n nieuwe vriendin. Misschien een kleine troost dat het bij mij naar mate de tijd verstrijkt steeds minder wordt, eerst droomde ik iedere nacht over hem, en dan hele heftige dingen, maar nu droom ik ook steeds minder over hem, en dan zijn ze ook minder enrnstig.

Suc6, Veel liefs, LadyC