"Hij is echt niet de juiste voor jou..."

afbeelding van mama.neti

Het deed raar, hij kwam zijn dossier ophalen op mijn werk. Het was alsof wij 2 vreemden waren. Hij zei amper goeiedag en keek mij amper aan. Mijn collega naast mij deed zijn babbel en ik babbelde wel wat mee, maar voor de rest... Ik had gedacht dat we elkaar wel vriendschappelijk gingen begroeten. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Gewoon een goeiedagje en een vraagje van hoe gaat het? Maar niets. Ik heb ook wel niets gevraagd, aangezien ik al eerder eens contact had gezocht, vond ik dat hij wel eens wat moeite kon doen. Het deed pijn.
Mijn collega, zei me nadien, dat is echt geen jongen voor jou. Die is veel te afstandelijk en heeft een veel te groot ego. En misschien heeft hij wel gelijk.
Maar toch, hierdoor, is heel mijn dag al naar de knoppen. Eerst kon ik wel wenen, nadien voelde ik mij vooral leeg. En dit voor een weekend waar ik mijn kleintje weer niet bij mij heb, pffff...
Ik heb ook zo'n drang om hem eens mijn gedacht te mailen, maar is dat wel slim...?
Over 1 ding ben ik wel tevreden. Hij zal het niet aan mij gezien hebben. Ik had vandaag net mijn nieuwe outfit aan en voelde mij dus zelfzeker.

Mannen kunnen toch zooo hatelijk zijn!

afbeelding van coachJO

mama.neti

Niet alle mannen hé!

Maar dat mailen zou ik niet doen. Geef hem geen kans om een slag thuis te halen. Negeren dan sta jij sterker en poetst je zijn ego niet.

ps; Sommige mannen zien dat wel als een dame wat veranderd aan haar uiterlijk.

afbeelding van Missunderstand

Outfit

Je moet gewoon jezelf zijn en aantrekken wat jij leuk vind als hij echt om je geeft doet dat er niet echt toe. Liefs en veel sterkte Missunderstand.

afbeelding van Pinky

Huh?....

Huh?....

afbeelding van Missunderstand

Oh

Ik heb het verkeerd gelezen denk ik .. Mijn excuus het was nogal laat etc.

afbeelding van mama.neti

Bedankt...

... voor jullie reacties.
Momenteel spookt hij nog door mijn hoofd. Maar ik heb nu wel zo een gevoel van, ok het is echt voorbij.
Tijd om verder te kijken, maar dan bekruipt mij echt het gevoel van angst. Zie ik het terug zitten om mij open te stellen? Om misschien weer pijn gedaan te worden?
Tot nu toe, heb ik mij sterk kunnen houden en hem niets gestuurd. Maar ik moet mij echt inhouden.
Ik weet wel dat niet alle mannen zo zijn, maar blijkbaar trek ik de verkeerde mannen aan of val ik op de verkeerde.
Misschien moet ik toch maar eens mijn profielen updaten bij één van die online datingsites.

Tot snel xxx

afbeelding van Lovertje85

@mama.neti

Fijn dat je je goed voelde en dat dus ook uitgestraald moet hebben! Dat is een schrale troost, maar moet toch een soort van triomfantelijk gevoel geven!

Jammer dat haat en liefde zo dicht bij elkaar liggen. Jammer dat je het zo leuk kan hebben samen en binnen no time 2 compleet vreemden voor elkaar kunt zijn....

Hem mailen heeft denk ik weinig zin en creëert alleen maar verwachting bij jezelf. Ik denk dat hij immers wel weet hoe je over dingen denkt, maar hij weet zichzelf blijkbaar geen houding te geven hierin. Je kunt de mail wel gewoon maken, zodat je het voor jezelf even van jezelf afschrijft, en het dus wel wat meer kwijt bent. Vaak lucht het enorm op om het van je af te schrijven... Of zet het in briefvorm hier op de site... Krijg je er toch nog een soort van reactie op.

Sterkte ermee meis!