Hij twijfelde aan mij, ik aan hem en toch mis ik hem nu het over is

afbeelding van DeniseM123

Begin vorig jaar heb ik Tom ontmoet. We zijn collega's. Ondanks we niet bij elkaar op de vestiging werken, zijn we, na eerst wat vriendschappelijk afspreken, begonnen aan iets wat men als een relatie zou omschrijven. Echter, het is nooit een relatie geweest, dat wilde hij niet.

We hebben 9 maanden die 'relatie' gehad en in al die maanden heb ik enorm getwijfeld en hij dus ook. Uiteindelijk heeft hij er een punt achter gezet. Daarna hebben we elkaar 2 maanden niet gezien en nauwelijks gesproken. Je zou wellicht denken: aah fijn dan kom je daar wel over heen. Maar in die 2 maanden ben ik vooral ontzettend boos op hem geweest. Hij heeft zich namelijk nooit echt voor mij opgesteld, laat staan moeite voor mij gedaan. En dan kon ik maar moeilijk een plaatjes geven. Ik dacht en denk elke dag aan hem. Heb ondertussen gedated met andere mannen.. maar Tom uit mijn hoofd zetten, het lukt me gewoon niet.

Na 2 maanden zag ik hem weer op een borrel. Hij was kill en afstandelijk. Ik miste hem alleen maar meer. Ik weet gewoon niet wat ik er mee moet. Zoals ik al zei: ik heb al die maanden ook getwijfeld. Vooral ook omdat hij dat deed, maar ook vanuit mij was het niet wauw. Vaak dacht ik aan mijn ex, die wel zijn best voor mij deed en waarvan ik wel wist dat hij van mij hield. Ik heb trouwens 1x tegen Tom gezegd dat ik van hem hield.. hij reageerde hier niet op.Ik weet dat niet goed is, dat er andere mannen zijn. Maar toch mis ik hem, heeft iemand tips hoe ik hier het beste mee kan om gaan??

afbeelding van Dirk30

Hem proberen te mijden en

Hem proberen te mijden en proberen verder gaan met leven??? Zijn er dan andere opties moglijk?? Ik denk het niet.

Het komt van jouw kant maar niet van de zijne. Dan houdt het op. Heb recentelijk in een zelfde situatie gezeten en je schiet voor geen meter op in je leven als je begint te hopen. Sorry dat ik met geen beter nieuws kan komen.

afbeelding van jamor

spiegelen

Wat mij opvalt aan je tekst is dat je het HEM kwalijk neemt dat hij niet helemaal voor je is gegaan. Is dat terecht? Moet iemand op je vallen, een relatie met je aangaan?
Het meeste rare aan je kwalijk nemen is nog dat je aangeeft het zelf ook niet helemaal zeker te weten. Projecteer je niet je eigen onzekerheid op hem door boos op hem te zijn.
Ik zie namelijk helemaal niets raars aan deze man. Hij heeft je gedate, dacht misschien dat het wat kon worden, vind je toch niet een geschikt iemand en neemt afstand....
Ben jij diegene die niet beschikbaar is misschien?

afbeelding van Regrets

Liefde hoort van 2 kanten te

Liefde hoort van 2 kanten te komen. 2 personen die voor elkaar vechten en elkaar gelukkig maken. Ik begrijp dat het lastig is, maar deze man zou niet gelukkig kunnen maken in de toekomst. Hij is denk ik gewoon niet zo heel erg verliefd, en dat merk je in zijn gedrag naar jou toe..

afbeelding van mrpither

Re:

Grappig hoe niemand eigenlijk antwoord op je vraag geeft.....

Ldvd is een proces wat je helemaal uit moet zitten. Hoe jonger je bent hoe korter het proces duurt.
Het enige wat je kan doen is je eigen aandeel analyseren in de breuk.
Waarom mis je hem op het moment dat ie onbereikbaar is?
Waarom twijfelde je tijdens de relatie?
Waarom heb je maar 1 keer "ik hou van je" gezegd, en waarom op dat moment?
Etc. Etc.